Почина едно от близначетата на 62-годишната Красимира

Бебето беше оперирано след перфорация на червата
13 юни 2010 17:16,
288
Почина едно от близначетата на 62-годишната Красимира
Снимка: Dnes.bg

Жаклин - по-малкото бебе, родено от 62-годишната д-р Красимира Димитрова, е починало тази сутрин, съобщиха от русенската болница, цитирани от Дарик радио.

Димитрова роди близначета на 5 май т.г. Бебетата бяха с тегло от 0,900 кг и 0.500 кг. Жената даде имена на двете момиченца - Мери и Жаклин.

На 13 май лекари оперираха Жаклин след перфорация на червата. Състоянието на бебето след интервенцията беше критично, обясниха лекарите от Русенската болница, където момиченцата се родиха.

Сестричка Мери пък вече беше захранена с естествена кърма, което дава надежда за нейното развитие.

Само преди дни лекарите съобщиха, че са успели да спасят зрението на момиченцето.

Още по темата

Състоянието на майката е добро, още преди седмици тя беше изписана от родилното отделение.

Късното майчинство на русенката стана повод шефът на здравната комисия в Народното събрание Лъчезар Иванов да поиска прагът, в който една жена може да стане майка с помощта на медицината, да стане 44 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Между другото, ако бабата от снимката си беше изрисувала едно огромно трето око на челото, изобщо нямаше да изглежда по-ненормално от в момента според мен. И лудостта започва да се лекува едва когато човек си я осъзнае, а тя май няма такова намерение засега.
190
0
 
1
 
! Отговори
мила преди 13 години
да де , ама е само БАБА Т.Е ИМА ДРУГ КОЙТО СЕ ГРИЖИ , ДРУГ КОЙТО ЩЕ СТАВА НОЩЕМ И ДРУГ КОЙТО ЩЕ ОГЛЕЖДА, ПРИ ВСЕ ЧИ ЖЕНАТА Е НА 50 НЕ НА 62 ГОДИНИ
189
2
 
2
 
! Отговори
maloumniko, ne govor преди 13 години
Mengele e napravil mnogo otkritiq koito i do dnes se polzvat v medicinata...za jalost na evreite te sa bili tezi vurhu koito sa praveni prouchvaniqta, taka che ne mi vikai "dori" shoto ako ne beshe Mengele sega medicinata nqmashe da e tolkova nazad ama nali e losh germanec ot vremeto na Tretiq raix - po default hranim
188
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
изглежда по възрастна, поне на 64
187
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
такава щуротия и д-р Йозеф Менгеле не би извършил..
186
20
 
4
 
! Отговори
eleonora pee4inovska преди 13 години
poznavam tazi jena i shapka i svalqm,nerazbiram kak se nameriha tolkova liliputi deto osven da pliuqt drugo mai nemogat,nemojete se namaza na malkiq i prast
185
2
 
17
 
! Отговори
UJASNQ :d преди 13 години
О не не,какъв е този ИЗВЕРГ на тази снимка :д защо по дяволите изглежда така?!??!?!?!
184
3
 
33
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Тази кукувица очакваше, че раждането на децата ще й оправи тежкото психическо отклонение: На 60 години да е физически зависима от мнението на родителте си, да ги изчака да умрат, за да роди деца... И очакваше, че цяла България ще й стане на крака, да я аплодира за "подвига"! Къде са социалните служби и Закрила на детето, питам аз?! Тук става дума за умишлено родени инвалиди и вече за причиняване на смърт, заради медицински експеримент. Кой ще й потърси сметка на тази и на "лекарите" й?
183
2
 
0
 
! Отговори
model преди 13 години
oshte 15...20god. i she stanem kato neandertalcite,natam varvi
182
2
 
27
 
! Отговори
нервна преди 13 години
Тук става въпрос за същността на майчинството,а не за възрастта.Дали е въпрос на осъзната потребност,или на фетиш.Второто е психическо заболяване.Дъртата откачалка се е опитвала да осинови дете,но психолозите категорично са и отказали,с мотива ,че за нея детето не е ценност,изискваща компромиси със собственото и его,а самоцел,нещо като натрапчива прищявка-еми,искаме си кученце,щото си искаме кученце.Тази жена е завършен егоист-просто да си осмисли живота,а помислила ли е за живота на децата си?!
181
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм 183 .Извинявам се на 176.Не сте колежка а КОЛЕГА,забравих ,че в Латинския тази дума няма женски род.
180
9
 
1
 
! Отговори
eleonora pee4inovska преди 13 години
bravo na jenata,bravo na tiq doktori deto sa vzeli takova genialno reshenie ,bravo
179
1
 
6
 
! Отговори
Радо преди 13 години
Съжалявам близката ти,дано не остави сираче.Но едно е да си на 30,и да родиш,пак не знаеш колко ще живееш но се очква живота ти да продължи поне до 50/60 или 70 години,тази на 62 ако е очаквала още толкова да живее,съвсем не за родилното е била а за психиатрията.Намираш разликата,нали.Ако пък си на 30 и с диагноза рак,предвид възрастта,ами детето ще има на кого от семейството да бъде дадено за отглеждане,както по-долу казаха за такъв случай,бабичка износва и ражда бебето на дъщеря си.
178
3
 
2
 
! Отговори
dr mengele преди 13 години
a ot kvo zavisi ma doktorke,mi ot takav material takova ...ne sili 4uvala ma
177
2
 
18
 
! Отговори
Румяна преди 13 години
До Д-р Славова. Доктора откъде сте сигурна ,че в коментарите които ги пишем няма доктори?Диагнозата е написана на лицето на тази ненормалница.Не е нужно да си лекар за да видиш, че е ***.Ако наистина си докторка за каквато се представяш значи трябва да знаеш ,че 99% на преклонна възраст се раждат недъгави и увредени деца.
176
0
 
2
 
! Отговори
asek..r преди 13 години
taq celata rabota e nenormalna,jalko za decata ,jalko za vsi4ki,nenormalna darjava stanahme,po model otvad okeana
175
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 176 е как да не зависи от възраста ,колежке.Кога са повече родените с Даун,след 40 год. има и купчина други/да ги изброявам ли/ А и знаете ,че в лек. среди се казва .Психиатрията не е специалност ,а диагноза.
174
1
 
6
 
! Отговори
Радо преди 13 години
Правиш сравнение между гиганите и тази,ама много имаш право,те раждат на 11,тя на 62,децата на едните мислят майка си за кака си,другите мама за баба,май са на кантар,а.И ако следиш реакциите на хората,няма да казваш че видиш ли съдели бабичката а *** -не.И наистина ли мислиш че социалното положение не влияе на здравето?А това че като стане на 10 това дете ще е на кръстопът и за най-елементарните неща,това че детство няма да има?
173
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
брееееееее психиатърката))))он социално положение и образование...не зависи /макар за второто да съм съгласна да поспорим/...но от възрастта на майката....разбира се че е от значение...Не подкрепям ромите естественно...но в случая...в статията не става и дума за роми!Говори се за умопомрачена бабурка която се е напънала да ражда във възраст неподходяща за това...и още по чалнат /или алчен/ твой колега който е направил целия тоя цирк реалност!За това иде реч...не за ромите и техните интимни връзк
172
3
 
8
 
! Отговори
Mustak преди 13 години
Желая фелдшера заплодил бабата да ми отговори - каква е средната продължителност на живота при жените у нас? И не следва ли от това, че дори при идеално развитие на нещата двете деца /мир на праха на едното/ автоматично се превръщат в кръгли сираци. Наглият знахар с турското име просто е търсил реклама, е получи я. Честито на печелившите!