Семействата от блок 20 в Ямбол получават по 325 лева

Планираната помощ е еднократна, обявиха социалните
22 сеп 2010 16:29,
195
Семействата от блок 20 в Ямбол получават по 325 лева
Снимка: БГНЕС

Директорът на областната структура за социално подпомагане в Ямбол Стефка Спасова е изпратила искане до националната агенция за отпускане на еднократни помощи на досегашните обитатели на блок 20 в жк "Райна Княгиня".

Още по темата
16 сеп 2010 20:00
278

Ромските семейства трябва да получат по 325 лв., с които да посрещнат първите си нужди при осигуряването на ново жилище.

За да получават социални помощи от държавата, нуждаещите се трябва да подадат в общинските служби за социално подпомагане нови молби с данните от новата си лична карта и постоянен адрес. 

Ако това не стане до края на септември, ще загубят правото си на помощи, допълни Спасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Блок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 13 години
ще бъда груба да ...родена съм в ямбол от години проблем с роми дааа че как когато на нормалните хора по онова време бяха тръшвани врати защото нямат лихвоточки да си купят дом *** мръсни ги настаниха в тогава чисто новичкия блок евалааа.бързо превърнаха блока в катун разкъртиха стените извлякоха дограмите а паркета изгориха а конете си ги гледаха в кухните .УОРИК вземи ги интегрирай на запад явно там ще им е по добре.
167
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Явно им плащат за положеният труд - да разрушат държавна собственост.Абсурд, който може да се случи само в тая "държава" - да се плаща на вандалите с парите на данъкоплатците за извършеното от тях престъпление, вместо да бъдат подведени под съдебна отговорност.
166
2
 
2
 
! Отговори
известен преди 13 години
Хубаво е,че ще накарат по тоя начин *** да си извадят нови лични документи,защото половината от тях нямат.А блока го снимайте и го пазете документално,да си спомняте на какво ще направят жилищата,които бихте им дали в бъдеще.И стига експерименти,Тодор Живков ви показа как трябва да се държат с ***,тогава не смееха да гъкнат много-много.......И недейте писа глупости-*** и др.не са виновни,че не са ги вкарали в пътя,вижте тези,които са се интегрирали-и ние доволни и те самите....
165
3
 
4
 
! Отговори
до 124 преди 13 години
Какви помощи за домове за сираци? В тези домове пак са ***. Българчета НЯМА в домовете за сираци.
164
2
 
5
 
! Отговори
13 преди 13 години
За какво им дават наготово тези пари на ***? Бойко Борисов да си преведе заплатата на тях ако иска.
163
3
 
1
 
! Отговори
... преди 13 години
Алооооо...братята българи! Айде спрете се! Във всяка нормална д-ва като се случи нещо подобно на секундата се вдигат хил.човеци и си казват думата, а ние тука все като мишоци-дайте да си пишем па дано някой ни чуе!ТИК-ТАК,ТИК-ТАК времето изтича и нас все си ни Е.АТ!
162
2
 
6
 
! Отговори
Христова преди 13 години
Апелирам всички българи в нужда да получат по 325 лв. без да се налага да къртят желязо, да раждат без мярка, да просят по кръстовищата и да проституират!...и забравих - безплатни мобилни медицински пунктове.....ние данъкоплатците, от чиито заплати отиват за родното здравеопазване трябва да сме приоритетни на управляващите, а не тези, които се чудят как да скатаят от всичко ангажиращо в живота.
161
2
 
8
 
! Отговори
------------ преди 13 години
Катуните да се изгорят. *** да се кастрират.Помощите да се спрат.Направете им гета с огради и охрана.За най малкото провинение максимална присъда.Който не му харесва вън от България.
160
2
 
13
 
! Отговори
майка преди 13 години
ЗАЩО?????? На мен кой ми дава, когато съм изпаднала във финансова криза??? О да забравих - аз съм българка, не ромка и нямам никакви прави :(
159
2
 
11
 
! Отговори
Pax Vobiscum преди 13 години
Егати , дават им пари да си посрещнат нуждите хахахаххаха.Малеле таз държава на мен не ми е дала нито лев за какъвто и проблем да съм имал и не само че не ми е дала ами даже ми е взимала пари за да си реша проблема .Ще се откажа скоро време от Българско гражданство.
158
2
 
0
 
! Отговори
123 преди 13 години
Атуално е ! Във Фейсбук има повече инфо.
157
2
 
2
 
! Отговори
спите ли? преди 13 години
Вчера тук прочетох призив за 13 часа, събота пред НДК. Какво става с това?
156
7
 
2
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЙСКИ преди 13 години
НАЙ-ДОБРЕ *** да се изпратят в Индия, българите -- в Таджикистан /нали от там били дошли/, а в тази хубава земя да бъдат заселени качествени хора от Европа.
155
2
 
2
 
! Отговори
Бибит преди 13 години
Дори теоритично не трябва да същаствува такава възможност - соц.помощ защото те изхвърлят от жилище, в което си се самонастанил. За лудницата - до някъде си прав. По-скоро е някакъв хаос в информационния поток. Всеки си говори каквото му скимне и ако е журналист го споделя чрез медиите.
154
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички *** в пещите в кремиковци
153
2
 
15
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Господа-Другари български "националисти"Сидеров, Каракачанов, Расате и т.н.ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ КАТО -УТКИ, БЕ ?Сидеров, за това ли 400 000 българи, те пратиха в парламента ?Вярно ли е, че си си купил имотец на Лазурния бряг ?Вярно ли е че Капка, не пропуска ревютата с продажби в Париж ?И ... кога ще ставаш партизанин ? Нали се закани да хващаш гората ?!
152
2
 
10
 
! Отговори
Амон РА преди 13 години
Призовавам всички българи на всеобщ протест. всички да спрем да плащаме данъци, ток, вода, кредити и каквото там и да е държавно и да пуснем молби за помощи. Турция е критикувана от ЕС за дискриминация и непризнаване на Кипър, а нас ни тупат по рамото за прилагания геноцид срещу собственото ни българско население. Къде е европейската правда и логика. Смърт на ***. Неправителствени организации - СЪБУДЕТЕ СЕ от летаргията си.
151
2
 
28
 
! Отговори
ДОБРЕ ЛИ СТЕ преди 13 години
ЖИВЯЛ В ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ - НАЕМ ДА Е ПЛАЩАЛ ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ ИЛИ КОНСУМАТИВИ. ПОТРОШИЛ БЛОКА , А СЕГА И 325 ЛЕВА. НА НЯКОЙ СТАРЕЦ АКО МУ ИЗГОРИ КЪЩАТА НА СЕЛО - ЩЕ МУ КАЖЕТЕ МИ ДА СИ Я ЗАСТРАХОВАЛ - АЙДЕ МАРШ. А НА ТИЯ ПО 325 ЛЕВА. ЕЙ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ДА НЕ НАЛИВА ПОВЕЧЕ МАСЛО В ОГЪНЯ, ЧЕ И БЕЗ ДРУГО ХОРАТА ОБЕДНЯХА И СА НА ПЪТ И ДА ОЗВЕРЕЯТ. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НОРМАЛНИ ХОРА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ВРЪЩАТ КРЕДИТИТЕ, ТЪРСЯТ НОВИ НО НЯМА С КАКВО ДА ГИ ОБЕЗПЕЧАТ
150
2
 
14
 
! Отговори
5555 преди 13 години
мамка и *** държава. напускам вече, махам се. тук не се живее
149
10
 
4
 
! Отговори
me4o преди 13 години
malko sa 325 levam, za koe po napred, pone 1000 leva da sa