Бивш пловдивски кмет поиска оставката на Славчо Атанасов

Според Спас Гърневски Атанасов е комбина с БСП
25 ное 2010 17:54,
27
Бивш пловдивски кмет поиска оставката на Славчо Атанасов
Снимка: Булфото

Бившият пловдивски кмет Спас Гърневски поиска оставката на настоящия управник на града Славчо Атанасов.

Скандалът се разрази на сесия на местния парламент, където Гърневски обвини Атанасов в комбина с червените.

Синият общински съветник прочете пред колегите си писмо, в което подчерта, че настоящето управление на града е сценична гавра и е стигнала своето падение. 

“Кметът се е превърнал в пионка на комунистите”, заяви лидерът на ДСБ в Града под тепетата.

“Стигна се дотам, че червените да налагат с писмо на Атанасов кой да е заместник-кмет”, каза още Гърневски, като визира разразилия се напоследък скандал между членовете на столетницата и местната власт.

Dnes.bg припомня, че на свое заседание БСП реши да изтегли заместник- кмета от своята квота Александър Константинов и мястото му да бъде заето от градския лидер на партията доцент Илия Баташки.

“Няма да ви отговарям на упреците. Думите и упреците ви са демоде”,  каза от своя страна Славчо Атанасов.

Той обяви, че няма да освободи Константинов и ако заради това БСП се оттегли от властта, е готов да управлява и с плаващо мнозинство.

“Не забравяйте, че аз съм влизал в тежки битки – и със Станишев, и с Борисов, и съм готов пак да го направя, когато е за доброто на Пловдив. А вие, господин Гърневски, въпреки че сте били кмет на града, нищо не сте научили – замръзнали сте и си стоите на едно място”, отсече Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Спас Гърневски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как все избирате подобни клоуни всеки път, се чудя! За Славчо става въпрос, не за друг.
24
0
 
3
 
! Отговори
zaro преди 13 години
mi toi choveka otdavna lije GAZA gergovski
23
2
 
4
 
! Отговори
milko преди 13 години
samo spas si ostava nai dobrira kmet ot 89 g nasam toi napravi nadleza rodopi vkara avtobysi i si wive na sy6toto mrasto v xadwiasan maxala doly komonragi *** treperite kato vi govorat za kostov
22
3
 
4
 
! Отговори
ggggg преди 13 години
mi toi 4oveka vidq 4e ot tiq gerbere ne stava ni6to i pak navreme se oseti
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие в Пловдив имате ли все още GSM, че Славчо както изкукуригал ще ви разкаже играта - "на околовръстното ще ходите за да говорите"
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да каже и защо хариза общинските павета на европейския колеж детската градина на същия колеж и като какъв се явява в същия
19
5
 
6
 
! Отговори
майната ти преди 13 години
Славчо Атанасов е първият кмет на Пловдив, който има възможност да бъде и министър в едно следващо правителство.Спас да пише стихове, и жена му като единствен техен читател да им се радва. Чомаков има работа, той търси паша за прасетата на г-н Георги Гергов. Пловдив е червен, на баба ти хвърчилото е синьо.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този мошеник Спас Гърневски да каже, защо хариза почивната станция на Комунални услуги и на Пловдивскивя съвет в Приморско на Иван Костов!Бивш поет възпяващ социализма и доказан далавераджия, сега отново гледа към кокала.И ние ще чакаме да се оправим - ще стане, но на кукуво лято с такива *** политици.
17
4
 
11
 
! Отговори
мунчо преди 13 години
Гьрненце.бита карта си ,а и около теб понамирисва.!
16
3
 
7
 
! Отговори
ДА преди 13 години
И КАКВО ОТ ТОВА С КОГОТО ИСКА С НЕГО ЩЕ Е В КОМБИНА СДС КАТО СА СЛАБИ
15
5
 
13
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Крайно време е, след като го изхвърлихме от ВМРО (та сега си направиха с Петко Атанасов ВМРО-НИЕ) да го изхвърлят и от кметския пост. С вас сме, пловдивчани!!!!
14
4
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 13 години
Защо 10? Спас може и да е *** хич не го знам. Знам обаче че Славчо е червена ***. Всички в Пловдив го знаме. Лошото е че го разбрахме късно. Но тоя повече никога няма да спечели избори в Пловдив
13
6
 
9
 
! Отговори
до космонавт преди 13 години
Пловдив може да си мечтае да има кмет като Бургас.Ти бургазлия ли си бе пич???Ако да какво ми пишеш глупости ***,или си червена прашинка?Хубаво ми запомни думите Димитър Николов ще е кмета от градове снад 50000 жители избран с най висок процент на следващите избори.Града си се развива перфектно,какво искаш за 5,6 год да се напълни с *** от цяла България и да заприличаме на София и Варна ли а?Сразбита инфраструктура *** каруци по улиците и мръсотия .Кмета си ни е перфектен!!!
12
5
 
5
 
! Отговори
космонавт преди 13 години
Същият некадърник,като кмета на Бургас.И двамата са един дол дренки.За нищо не стават.И двата града потъват от години....
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Славчо имам чувството,че са намерили в някой обор и с вълшебна пръчица са го направи кмет....за нищо нестава,освен да говори глупости и да се прави на велик в очите на *** ....
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
малееееее само някой да не послуша този *** Спас Гърневски
9
5
 
16
 
! Отговори
чочо преди 13 години
Бившия политкомисар в армията Славчо Атанасов е олицетворение на демагогията,популизма и лицемерието!Той наистина надмина своите скрити приятели,но...по досието ще ги познаете!Напоследък,червените медии упорито го лансират,като ...едва ли не ,вече избран за нов мандат!Поредната мимикрия на столетницата,която,виждайки,че отива към тотален залез,е готова да лансира и дявола,само и само,да задържи някой от своите на власт!Няма да се учудя,ако стане и шеф на БСП-толкова отговаря профилът му на тях!?
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
божа бажа колко да е божа
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Върни Гърневски бе майна, той е божа кравичка.
6
2
 
7
 
! Отговори
тъпото преди 13 години
кмете неси прав гърневски не е замръзнал ходи на тренировки всеки ден в базата дето си построи в оризаре там тренира редовно ходи даже и на лагери безплатно за доброто име за добрата работа за добрата служба като усложлив общински съветник