Нелепо: Полицаи блъснаха пешеходка в Пловдив

До ПТП-то се стигнало, след като бус пък ударил патрулката
2 май 2011 21:29,
114
Нелепо: Полицаи блъснаха пешеходка в Пловдив
Снимка: Архив Булфото

Бус, пълен с антимафиоти, блъсна пешеходка по нелеп начин. Колата, пълна с полицаи от специалните част на Пловдив, пътувала към поредната спецоперация.

Униформените спрели пред пешеходна пътека на един от централните пловдивски булеварди – „6 септември”. Те направили път на 49-годишна жена, която тръгнала да пресича на пешеходна пътека.

В този момент обаче полицейският бус бил връхлетян от междуградски автобус, който не е успял да спре навреме.

Автобусът ударил микробуса с антимафиоти, а той от своя страна бутнал пешеходката на земята.

"Настана суматоха, полицаите излязоха, дойдоха линейки, двама полицаи бяха в кръв”, разказа очевидец на инцидента, видял всичко от пейките в близост до булеварда.

Двама униформени са ранени след катастрофата. Те и пострадалата жена са приети в Спешния сектор на Университетската болница в Пловдив.

"Пострадалите са с леки наранявания и след преглед са изписани за домашно лечение”, съобщиха за Dnes.bg от лечебното заведение.

"Полицаите в никакъв случай нямат вина за инцидента, виновен е шофьорът на автобуса, който не е спазил необходимата дистанция и не е карал със съобразена скорост”, категорични са от МВР-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
?
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оправете си заглавието, в случая то е изключително грешно. Имайте впредвид че има много хора които прехвърлят само заглавията... с какво мнение ще останат те???
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я поне двама мильовци има тук, че и познават цифрите - сигурно са офицери
81
3
 
0
 
! Отговори
до Весо преди 12 години
Ами след като са постоянно накензани мильовците, какво да пишат журналистите
80
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Накарая ще се окаже че последните 20 години милиционерите са убили или ранили повече невинни граждани от колкото престъпниците... А и още не съм видял минцифайка да спира на пешеходна пътека...
79
1
 
0
 
! Отговори
mestessa преди 12 години
Скоро на същото място удариха дъщерята на един колега.Това е пешеходната пътека на бившето кино "Кочо Честеменски".Опасно е да се пресича там по всяко време на деня.
78
2
 
4
 
! Отговори
,,Lari,, преди 12 години
POKAJETE SNIMKA NA AVTOBUSA.NOMERA .SHOFJORA I T.N. .KAKVO POKAZVATE NA TAZI SNIMKA.NEKADARNI INFORMIRASHTI.ZATOVA SME V 3-TA GLUXA.
77
1
 
9
 
! Отговори
500 преди 12 години
" пътувала към поредната спецоперация" :D
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NALI SE TVARDI CHE POLICIATA E NA CECO I BORISOV TA ZA MEN TOVA E ORGANIZIRAN TERORISTICHEN AKT KAM DARZAVATA
75
0
 
19
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Див,журналиситически"професионализъм"в действие.Гнусно и безотговорно заглавие.И аз съм потърпевш от подкупността на районен инспектор и оперативен работник в МВР.Но няма друга институция,която да осигурява реда в държавата.Като само я плюеш и внушаваш омраза към нея и служителите й,а не обективно отразяване или градивна критика,не можеш да очакваш,че в страната ще има ред и,че в тази институция ще кандидатстват за работа или ще останата на работа читави хора.Явно и 4-тата власт като останалите.
74
2
 
0
 
! Отговори
doTTT(Тъп Тъп Тъп) преди 12 години
А ти смяташ ли че щом изиграха така ситуацията, някой ще ми повярва в съда???
73
2
 
8
 
! Отговори
crus преди 12 години
фактологично заглавието е правилно ..макар че полицайте в никакъв случай нямат вина... просто шоферския манталитет ни е страшната работа... всеки си кара както знае .... очевидно голяма част от *** по улицата не познават елементарни правила .... предимство ,мигачи,стоп толерантност ...тва са отживелици и направо неуместни неща за повечето джигити ...очевидно е мноого мъжко и гъзарско да караш като совалка в големия празен космос ...*** и *** с огромни комплекси няма да свършат .
72
0
 
16
 
! Отговори
Полковник от ДС преди 12 години
Заглавието е некоректно, долно и гнусно.
71
1
 
5
 
! Отговори
TTT преди 12 години
добавен от: Bai_H*i преди 9 часаАз бях там сутринта като стана.Куките са виновни!!! Бутнаха жената и после нарочно дадоха назад за да може да ги удари автобуса.Няма такива актьори като тях.A.C.A.B***********************************Предполагам, че като имаш такъв ник имаш и топки. Щом си го видял - свидетелствай в съда.
70
0
 
13
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 12 години
УТРЕ И ТАКАВА "НОВИНА "МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕМ -"ПОЛИЦАИ ПРИЧИНИХА СМЪРТА НА ПЕШЕХОДКА"! ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ ПРЕМИНАЛА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА С ВКЛЮЧЕНА СИНЯ ЛАМПА ,ПЕШЕХОДКАТА СЕ ЗАГЛЕДАЛА В НЕЯ ,КАК ОТМИНАВА ,ТРЪГНАЛА ДА ПРЕСИЧА НЕПРАВИЛНО СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО Я Е ПРЕМАЗАЛ БЕТОНОВОЗ "!!ЯВНО ПРОСТОТИЯТА В НЯКОИ СРЕДИ НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ -ЛОШОТО Е, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОБИЖДАТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЧИТАТЕЛИ!!!
69
1
 
0
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 12 години
kakvo vi drazni vsi4ki tuk? zawo izlivate takava zloba? ne vi e ugodno 4e se piwe li? mi slu4ilo se e. kakvo li ne se slu4va?
68
1
 
8
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 12 години
ЖЪЛТЕНИЯЯЯЯЯ ПРИ ТОВА ЛЪЖЛИВА ,НЕКОРЕКТНО ПОДНЕСЕНА ,ПОДВЕЖДАЩА И МАНИПУЛАТИВНА-ТОВА Е ПОРЕДНАТА "НОВИНА" В ТОЗИ САЙТ!!!!!!!!!!!!!!!!
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dnes.bg изтривам Ви от списъка фаворити. Простотията Ви няма край.
66
1
 
24
 
! Отговори
Вили преди 12 години
Зад него автобус на фирма Е.......,блъсна колата/буса/,а оттам и жената.Не знам какви са били полицаите и къде са отивали/това няма значение/,но в случая те нямаха никаква вина,че са спряли на пеш.пътека.А заглавието е много некорекно,може би затова и изказванията тук са толкова негативни и остри.
65
2
 
11
 
! Отговори
Вили преди 12 години
Очудват ме коментарите тук.След като не знаят какво се е случило,започват едни изказвания свят да ти се завие.Аз станах неволен свидетел на случката.Това стана на бул.6-ти септември,по продължение на булеварда има няколко такива пешеходни пътеки,на мен почти всеки ден ми се налага да пресичам точно тази пеш.пътека,но винаги изчаквам или да няма коли или да са по далече,защото отсечката е права и дълга и шофьорите карат с висока скорост.Та жената си пресичаше нормално,синя полицейска кола спря.