Доберман уби 3-годишно дете в Перник

Животното със зъбите си прерязало сънната му артерия
Обновена: 13 сеп 2011 22:47 | 13 сеп 2011 22:39,
249
Доберман уби 3-годишно дете в Перник
Снимка: архив Булфото

Доберман уби 3-годишно дете тази вечер в Перник, съобщиха от местната болница пред БТА. Трагичният инцидент станал малко преди 20 ч. в ромския квартал "Рудничар".

Доберманът, който бил отглеждан като домашно куче, внезапно се нахвърлил върху детето и със зъбите си прерязал сънната му артерия.

Медиците не могли да помогнат на пострадалото момче, защото почти веднага изпаднало в клинична смърт.

Полицейските органи са уведомени за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: перникдоберман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
0
 
! Отговори
щирлиц преди 12 години
Ротвайлерът на съседа напада първия попаднал пред очите му!В случая аз.Сигурно не съм вкусен,що ли?Безпричинно куче не напада-дрън,дрън.
229
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
decata da mrat,samo taka.
228
5
 
3
 
! Отговори
Инна преди 12 години
Колкото и да плюете, куче напада само с причина.Безпричинно -НИКОГА!!!
227
5
 
1
 
! Отговори
do 241 преди 12 години
decata da mrat svoboda za ku4eto.
226
4
 
0
 
! Отговори
do 240 преди 12 години
evala.bravo.decata da mrat.svoboda za ku4eto.
225
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е доберман и не е момче. Да бяхте гледали репортажа от Перник, вместо да правите свободни съчинения. Всеки кинолог казва,че не бива да се оставя малко дете с куче.Децата са непредсказуеми като животните.Това момиченце е гушкало котка,според един очевидец,кучето се е хвърлило и явно е захапало момиченцето.То колко е вратлето на 3-годишно дете. *** или не,дете е.Всяко дете заслужава обич и грижа.
224
5
 
2
 
! Отговори
julia преди 12 години
edin *** po malko
223
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Инцидента е станал в *** махала. Кучето е най обикновен коферман а не доберман. Майката е била в бидонвила и не е разбрала какво става докато не е излязла за нещо си на вън. И колкото да е жестоко ще кажа, че помиярът ни отърва от поредната 12 г. майка и 26 г. баба които щеше да се наложи да храним и отглеждаме с данъците си и таванираните пенсии. Ако се спрът помощите за паразитиращите *** веднага може да се отмени тавана на пенсиите. Както и да мисля, не ми се образува съжаление ...
222
3
 
6
 
! Отговори
1235 преди 12 години
Смърт за кучето и затвор за собственика
221
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Време е да се спре бизнеса с уличните *** и да се въведат строги правила за домашните кучета. На българина докато не му бръкнеш в джоба, от дума не разбира.
220
2
 
7
 
! Отговори
ani преди 12 години
Много ме е страх от кучета, като бях малка едва ме спасиха от едно. Преди години ми се наложи да изляза късно вечер, имаше 3 огромни песа пред входа.........Минах през тях и продължих, но тръгнаха след мен.....Ниска спортна кола спря до мен (това се случи в студентски град) и ме дръпнаха с такава сила, че ми разбиха главата в тавана на колата. Кучетата скочиха вътре, нищо не помня освен аз и тях на асфалта. Онези се инесоха ....Спасиха ми живота!!! Сякаш са знаели........
219
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много си е страшно с тези кучета!Някога имаше т.нар. "ловни дружинки" , а сега ако стреляш с въздушна п-ка по някой разбеснел се *** направо в затвора си влизаш и го лежиш като за човек......***** си е мамата в тази държава, няма нормални закони
218
2
 
6
 
! Отговори
*** преди 12 години
Ако беше новина- *** убива куче нямаше изобщо да се трогнете, хора убиват хора. Наистина трагедия е това, което се е случило, но ако само животните са виновни, че живеем в такава помия, ако се изтребят живота ни по- добър ли ще стане, ако изтребят нас, които сме против насилието в каквато и да е форма по- добре ли ще бъде? На този свят ще останат хора като кучемраза, който после ще се пише човекомраз просто така, за да мрази някого. Направи нещо градивно с живота си, не обиждай чуждия труд!
217
0
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
*** го тоя, спами на всяка новина за кучета с едно и също
216
3
 
3
 
! Отговори
До Кучемраз преди 12 години
Я бегай да живееш при арабите, явно много те кефят....***
215
1
 
3
 
! Отговори
999 преди 12 години
кофти наистина, че е загинало едно невръстно дете...щеше ли да има разлика ако беше голям ***?
214
1
 
14
 
! Отговори
Разбирачев преди 12 години
Не знам защо, но кучетата мразят пияните, страхливите и ***, а те съответно доста се страхуват от кучетата. Лошото е, че съдейки по коментариите в форума, прекалено много са станали в България *** и останалите.
213
1
 
0
 
! Отговори
от 168 до 174 преди 12 години
Извинете Господин безгрешен правопис,кое по точно от моя коментар не ти хареса? Баасииии тука всички са взели да се правят на много грамотни нещо,акъл "тече" от всякъде тука бе хахахаха.Ей я не се впрягай чак толкова
212
0
 
0
 
! Отговори
до 172 преди 12 години
Само не разбрах какво му има на правописа ми ХАХАХААХАХ,и кое по точно от коменатара ми остави впечатлението в теб,че съм *** мозък.Басиии кретена дето си,сериозно :D
211
7
 
4
 
! Отговори
сиганин преди 12 години
до 212Абе,българин,някой да те беше селектирал тебе,щото като гледам,си плод на кръвосмешения,ядрена авария,пиянски оргии и наркомански вакханалии!Бих изполвал *** за разплод на такива *** *** като тебе,но тя е прекалено стара,грозна,сбръчкана,увиснала и миризлива за да си позволя да я ч*кам!