Партиите да не се възползват от Катуница, зове Борисов

Цар Киро се проверявал от прокуратурата и НАП от 10 дни
Обновена: 26 сеп 2011 12:06 | 26 сеп 2011 09:47,
555
Партиите да не се възползват от Катуница, зове Борисов
Снимка: Булфото

Политическите партии не трябва да се възползват от подобна вражда и трагедия като тази в Катуница. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред bTV.

По думите му преди десет дни по няколко лица, включително и Цар Киро, са започнати мащабни действия от страна на прокуратурата. В проверките участват и данъчните служби, и другите правоохранителни органи.

Снощи премиерът е разговарял по този въпрос с главния прокурор Борис Велчев и шефа на Националната агенция за приходите Красимир Стефанов. Проверката във всички случаи няма да бъде добра за тези хора, смята Борисов.

Той каза, че е съгласен с протеста на хората, които са срещу безнаказаността. "И аз се възмущавам на безнаказаността", каза Борисов. По думите му за днешната ситуация всички имат вина.

"Нека опонентите да излязат и кажат какво предлагат да се направи. Партиите да започнат да казват какво биха направили, ако спечелят изборите, а не да се възползват от случая", отсече премиерът.

Още по темата
Той отново заяви, че е бил недоволен от работата на МВР в Катуница, защото в закона пише, че полицията е длъжна да се грижи за здравето, имуществото, свободите, правата на гражданите.

„Не мога да съм доволен от работата на полицията, при положение че гледам горящи къщи. Няма значение на кого са, когато има горящи къщи, те не са били опазени“, каза Борисов.

По повод намерението на президента да посети Пловдив, Борисов каза, че всеки може да направи това, което счита за правилно. Премиерът обаче предположи, че присъствието на политици в Катуница може би само ще „нажежи ситуацията”.

„Грешка още от времето на социализма е ромите да бъдат слагани в цигански гета и по този начин тяхната интеграция е 100% провалена“, смята министър-председателят.

В сградата на община Пловдив вече започна среща на президента Георги Първанов с представители на областните, общинските власти и на ОДМВР-Пловдив по повод напрежението в Катуница.

На срещата присъства директорът на Областна дирекция на МВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов, началникът на кабинета на президента генерал Никола Колев, секретарят по въпросите на националната сигурност в президентската институция Румен Марков, секретарят по връзки с гражданското общество Андрей Бунджулов.

Към момента не се предвижда посещение на държания глава в Катуница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


555
Още по темата: Бойко БорисовКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко - премиер на катунците! Това е краят на твоята политическа олигофрения! С това ще те запомнят - с подкрепа на иноземците и с вражда против Българите!
326
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tozi 4ovek si e zbarkal profesiata toi e samo za teatara nqma mqsto v upravlenito na darjavata balgari pomislete za sledvati izbori
325
1
 
17
 
! Отговори
kalidko преди 12 години
G-n Borisov , po zakona za etajnata sobstvenost s 2/3 glasove moje prinuditelno da se izseli vseki jitel na vsiako naseleno miasto ili kooperacia.Ne se pravete na lud.Zakonovi normi ima , no vie i vashite podchineni nikoga ne ste gi spazvali!!!!
324
3
 
30
 
! Отговори
Не щът да мръднат преди 12 години
"Цар" Киро - "Не мърдам оттук !...." ББ - "Не мърдам оттук !..." ЦвЦв - "Не мърдам оттук!..."И т.н.Захапали здраво кокалите,ръфат, глозгат и не пускат....
323
2
 
27
 
! Отговори
ei преди 12 години
ей, мухлио на чело на държавата, защо от 10 дена го проверяваш бе, ***.Що трябваше да стане най-лошото за да праскате политически дивиденти?! Тоя долнопробен *** мърсува от години, наедно с "Дон" Цеци и една сюрия налапали се от сводничество, кражби и наркотици ***, незнайно що толерирани досега.
322
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дата: 24-09-2011 20:19Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за *** гласове в полза на управляващата партия. Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета: Защо Боко не каже колко пари получава от Киро ***, за да го пази ... Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ... Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ... Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов.
321
0
 
22
 
! Отговори
angel преди 12 години
това за ПЛИСКА ако е вярно значи правителството крие *** ,но няма да избяга от гнева на народа искаме линч и смърт на цар киро да изгори жив
320
5
 
18
 
! Отговори
ввв преди 12 години
БСП,БСП,БСП
319
2
 
23
 
! Отговори
Титикака преди 12 години
А Плевньо Мишлето защо не взема отношение за ситуацията в Катуница. Опа забравих, че той разчита на *** подкрепа от клана Рашкови!!!
318
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да избием *** ЗА ДНЕС 26 . 09 ПРОТЕСТИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА СЛОЖЕТЕ ТОВА НА СТЕНИТЕ СИ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ !София- НДК, Пилоните 19:00Пловдив - Площад "Съединение" 19:00Варна - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично" 19:00Бургас - Паметник "Альоша" 19:00Русе - Площад "Свобода", Общината 19:00Велико Търново - Общината 18:00Стара Загора - Общината 19:00Хасково - Площад "Съединение" 19:00Враца - Площад "Ботев" 19:00Пазарджик - "Тортата" 19:00Плевен - "Часовника" 19:00Ловеч - СОУ "Климент Охридски" 19:00Шумен - Входа на Градската градина 19:00Сливен - Площад "Хаджи Димитър" 19:00Казанлък - Парк "Розариум" 19:00Ямбол - Общината 19:00Монтана - Паметник Васил Левски 19:00
317
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦАР КИРО Е В ХОТЕЛ ПЛИСКА В СОФИЯ ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ
316
1
 
25
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Благодаря и на всички предишни ДЕМОКРАТИЧНИ правителства - Най-вече на Костова, Е.ЕМ ТИ И ДЕМОКРАЦИЯТА. Такава демокрация в която данъкоплатеца няма права, а МАРОДЕРИТЕ И *** ИМАТ не ни трябва. По-добре КОМУНИЗЪМ.Не че го желая ама нека си живея по-спокойно и по-сигурно.
315
1
 
31
 
! Отговори
krasimir преди 12 години
Е от какво да се възползват? Ти за две години освен Асфалт нещо друго направи ли? Обърна ли внимание на ***? Обърна ли внимание на Българите, на това че им е писнало да хранят ***, а те да ги крадат и да няма МВР да ги защити? И други въпроси има!!!Благодаря ВИ дами и господа управляващи, че оправдавате доверието на хората. Благодаря ВИ, че се грижите България да е едно спокойно място в което всеки би живял добре. Благодаря ВИ, че ме гоните от България - НО НЯМА ДА СИ ТРЪГНА!!!!!!!
314
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"По думите му преди десет дни по няколко лица, включително и Цар Киро, са започнати мащабни действия от страна на прокуратурата. В проверките участват и данъчните служби, и другите правоохранителни органи."И един мармот завива шоколада в станьол....
313
5
 
15
 
! Отговори
до 338 преди 12 години
А, що бе?! Той си е пич, Бойчето бе. Какво му е? Супер си е! Строи, мрои и т.н.Той е като цар Симеон I.
312
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
problemyt ne e kiro. za nego ima oste fenove s butilki. horata ste mu izgoriat vseka keremida dokato toia *** ne bude zatrit.problemyt e 4e kiro ima vlast, pari i plateni ubiici. ia se zamislete i kajete- nema li da vi pritesniava 4e advokatite koito kiro ste naeme, 4e tia ste budat giauri fenovete ste se setiat lesno da palit i dr imoti-advokadskite.policiata trea da ovardi vseki svrzan s kiro
311
2
 
20
 
! Отговори
Генерал Бойко преди 12 години
Това е държавен въпрос. Нещо повече, това е политически въпрос.Не само политически ами даже въпрос на гласове. Да не се възползват партиите, че Киро е мой човек. Иначе ще подлиша на инат.Ясно! Бегом марш в строя!
310
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ИЗЛЯЗАТ ЗАЩОТО НЕ НИ ЧАКА ХУБАВ ЖИВОТ ХОРА.............СТРАШНО Е НО Е ИСТИНА
309
0
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Основните виновници са ясни - Полиция закриляща десетилетия Рашков и компания Прократура затваряща си очите за всичките им престъпления и безобразия Съд издаващ им индулгенции за невинност - чисто съдебно миналоЗаключение - Виновна - Правораздавателна система разделяща гражданите на бедни и богати!Е господа Управляващи не сте ли чували ,че това е до време и в 1 "прекрасен момент" търпението свършва? A като за начало се започва с палежи....
308
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ КОЛИ НА ГЕРБ СНОВАТ В СТОЛИПИНОВО ОТ 3 ДНИ , А БОЙКО НЕ Е СЪУЧАСТНИК ПОНЕЖЕ Е В РАЗГРАД НА МАЧ..............