Цар Киро си плати... но старите данъци!

98 хил. лева са постъпили по сметката на НАП
Обновена: 19 окт 2011 07:56 | 18 окт 2011 23:40,
145
Цар Киро си плати... но старите данъци!
Кирил Рашков. Снимка: БТА

Данъчните в Пловдив са пристъпили към принудително вземане на старите задължения на фамилията на Кирил Рашков. До 2008 година той дължи на общинската дирекция „Местни данъци и такси” 98 хиляди лева от неплатени такси за битови отпадъци и такива за недвижими имоти.

„Многократно наши инспектори са влизали в контакт с Кирил Рашков и неговата фамилия, като доброволно са ги приканвали да си платят, но те категорично са отказвали”, съобщи за Dnes.bg директорът на данъчната служба към Община Пловдив Николай Ненков.

Той обясни, че има давностен срок и че данъчните са проследили да не го изпуснат. Накрая са предали задълженията за принудително вземане към НАП-Пловдив. 

По информация на Dnes.bg в късния следобед във вторник парите са били преведени по сметките на местните данъчни.

Още по темата
 Един от най-големите собственици на имоти на фамилия Рашкови е съпругата на Цар Киро – Царица Костадинка.

„Тя също е върл противник фамилията да си плаща задълженията с мотива, че не обитават имотите, но това не ги освобождава от данъци”, категоричен е Ненков.

След като си събраха старите вземания, сега данъчните си събират неплатените данъци на ромската фамилия от 2008 година досега.

Данъчни инспектори вече посетиха Кирил Рашков в ареста и му връчиха акт, но той категорично е заявил, че няма да си плати данъците. 

В същото време в Катуница продължават протестите. Всяка вечер до 40-я ден от убийството на 19-годишния Ангел и смъртта на 17-годишния Павел, жителите на селото ще правят мълчаливо шествие до лобните им места и ще блокират пътя Пловдив-Садово, тъй като се притесняват, че случаят с фамилията на Рашков, ще бъде потулен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: данъциКирил Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 12 години
Chestno tova ako e darzava ot EU az prosto neznam - iavno v Bulgaria politizite se dupiat poveche ot *** ????? Многократно наши инспектори са влизали в контакт с Кирил Рашков и неговата фамилия, като доброволно са ги приканвали да си платят, но те категорично са отказвали - samo sled tova izkazvane prosto niamam dumi, AKO TOVA E DARZAVA ????
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В северозападнала България на такива ката Киро и Костадинка викат:Гад смърдела!
134
0
 
3
 
! Отговори
седефчо педофила преди 12 години
тоя РАШКОВ ми прати 15 годишна с трипер моля ви се??как не го е срам -престъпник!!!
133
0
 
2
 
! Отговори
Ами да! преди 12 години
Защо се ядосвате, бе, хора? Царица Костадинка- само как хубаво звучи! Да оставим Кирю в затвора, а нея да я възкачим на трона, пък да я пуснем да действа- и имотец си има, и още ще придобие, като пошета из Европата. Само да заобикаля Франция и Саркозито! А ние ще си лежим, ще си развиваме културната идентичност, няма да плащаме никакви данъци и такси, пък тя ще принася за благото на държавата. Че лошо ли ще е?
132
1
 
8
 
! Отговори
MKS преди 12 години
Стига с тези царе и царици бе!Какви сте такива журналистите незнам!?Ще пишете *** Киро и Мангалица Костадинка!Стига сте петнили българската титла на нашите монарси!
131
0
 
4
 
! Отговори
чичо Тричко преди 12 години
... за Цар Киро каторга!
130
0
 
5
 
! Отговори
boro преди 12 години
Като говорим за цар Киро,крал Спиро и т.н. се чудя защо РОМИТЕ не пътуват със метрото?
129
1
 
13
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Чудят се как да покрият мръсотиите на ***, че да не се разприказва за връзките и подкупите които е раздавал на висши чиновници и полицаи. А може да си е пазарувал и по-високопоставени хора .... Бойче, ще гледаш като бито коте след изборите!
128
1
 
7
 
! Отговори
бах ти глупак преди 12 години
Онзи българин дето го писаха по новините дължи 100 млн. лв. на държавата и не ги плаща , този *** станал ,че платил 98 хил. лв. ! Глупав *** ееейй !
127
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е това заглавие?антибългарските медии пак се подиграват с Българите.
126
0
 
9
 
! Отговори
Men преди 12 години
Sprete s titlite. Tova e edin prost ***!!! Ili vie kato Giobels si mislite,4e kato go povtorite 100 pati 6te stane istina. Tova oba4e vaji za lujata, a ne za ***!!
125
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а тези 98 000 от къде ги е извадил след като е безработен и няма доходи?
124
3
 
24
 
! Отговори
чичо преди 12 години
А ГОЦЕ КОГА ЩЕ СИ ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ,И КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА....А МАСЛАРОВА...А РУМЕНОВЦИТЕ....А КАДИЕВ....И МНОГО ДРУГИ ОТ МАФИЯТА-БСП
123
0
 
8
 
! Отговори
кр. станев преди 12 години
ако някой види малко по бял *** и има съмнение в националноста му знаете ли как може да го познаете ГЛЕДА МУ СЕ ГОРНАТА ДЖУКА АКО Е 2 ПРЪСТА ШИРОКА ЧИСТОКРЪВЕН *** Е НА 100%
122
0
 
64
 
! Отговори
Обиден преди 12 години
ТЕЗИ ГНУСНИ *** НЯМАТ ТИТЛИ!!!!! ОБИЖДАТЕ ЦЕЛИЯ НАРОД С ТОВА!!!!!
121
0
 
46
 
! Отговори
ОХ преди 12 години
Оказа се, че цар Киро не е цар, а крал...... и то много, продължава и ще продължава - нашите пари от платени данъци и осигуровки! Работи здраво българино, хиляди ЦАРЕ разчитат на товоята заплата! Не съм расист и уважавам всеки човек изкарващ прехраната си честно, и не за сметка на някой друг!
120
0
 
33
 
! Отговори
Helzo преди 12 години
Днес.бг ако това е вашият цар, тогава поне си кажете, преди да пишете "Цар Киро". ТОЙ НЕ Е НАШ ЦАР. САМО *** ГО НАРИЧАТ ЦАР, ИЛИ ТАКИВА, КОИТО МУ СЛУЖАТ!!!!!
119
0
 
24
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Да минат изборите и ще го пуснат...
118
0
 
33
 
! Отговори
надървен преди 12 години
Абе да пишат само *** Киро и Костадинка
117
0
 
31
 
! Отговори
бръсната глава преди 12 години
Ало днес.бг променете си терминологията. Ако тя е царица Костадинка то аз съм Император Николай щото дядо ми е бил губернатор на Одеса