Бутат къщите на Цар Киро. Взеха му и луксозните коли

Кирил Рашков има две седмици да обжалва заповедта за събаряне
Обновена: 20 окт 2011 21:15 | 20 окт 2011 21:01,
309
Бутат къщите на Цар Киро. Взеха му и луксозните коли
Една от къщите на Кирил Рашков, която бе опожарена при протестите в Катуница. Снимка: Булфото

Цар Киро ще остане без къщи в Катуница, след като РДНСК-Пловдив издаде заповед шестте сгради на фамилия Рашкови в селото да бъдат съборени.

Става въпрос за трите опожарени къщи при протестите на хората от Катуница след убийството на 19-годишния Ангел и за други три имота, които МВР успя да опази.

„Имотите са незаконни, липсват каквито и да било разрешителни за строеж“, коментираха лаконично пред Dnes.bg от РДНСК-Пловдив.

Оттам заявиха, че до момента при тях не са постъпвали сигнали за незаконно строителство в Катуница и по тази причина проверка на „царската“ фамилия не е правена.

Още по темата

Актовете за незаконно строителство и заповедите за бутане на шестте палата бяха разлепени в късния следобед пред портите на незаконните къщи. Инспекцията за строителен контрол забрани ползването на имотите и нареди премахването на други започнати строежи.
 
В същото време „паяци“ на Агенцията по приходите в Пловдив вдигнаха луксозните автомобили на Кирил Рашков от двора на най-голямата му къща, в която той е живял с т.нар. Царица Костадинка.

„В момента правим мащабна проверка на доходите на фамилията и шест приближени фирми, ако установим задължения, които не могат да бъдат покрити от длъжниците, парите от продажбата на автомобилите ще обезпечат част от вземанията“, каза пред Dnes.bg говорителят на НАП-Пловдив Божана Илиева.

Днес беше спряно и електричеството в незаконните имоти на фамилия Рашкови.

Кирил Рашков може да обжалва актовете за събаряне на имотите в срок от две седмици. Ако не направи това, до Коледа от къщите му няма да има и следа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
0
 
0
 
! Отговори
до бивш атакист преди 12 години
Аве къв атакист си ти ве мишко, отрежи си пръстите и не пиши глупости. Ако беше малко по просветен щеше да знаеш за редицата от искания и промени които твоя Сидер и атака внесоха в парламента. така че д'хай. Но бъди спокоен, *** национална партия която и да е никога няма да бъде допусната масово е управление, защото там са вече пиявиците, а те нема да пуснат лесно месото. аре пак д'хай
297
0
 
4
 
! Отговори
до коледа? преди 12 години
И аз не вярвам да ги бутнат!Не само това ,ами ако може и до девето коляно да изчезнат....
296
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано си получи заслуженото! Дано и другите гадове сиполучат заслуженото! Всички досегашни правителства са виновни за наличието на бай кировцте в България!
295
3
 
2
 
! Отговори
BG преди 12 години
Ebati darzavata, pulen kenef.
294
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще е, искам да съм свидетел на великото събитие!Стига сте ни заблуждавали!Тази песен вече са я пели и преди!
293
3
 
16
 
! Отговори
Бивш Атакист преди 12 години
Цели 2 години "ултра-националиста" Волен Сидеров държеше в ръцете си ББ и ГЕРБОт неговите 21 гласа в Парламента зависеше всичкоИ .... НИЩО Нито едно действие срещу разпасалите се циганиСидер бе и Председател на Комисията за контрол на ДАНСИ ... пак НИЩОВъобще освен приказаките и локумите Волен Сидеров е ГОЛЯМОТО НИЩО
292
0
 
10
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 12 години
Като ги съборите ми се обадете
291
1
 
9
 
! Отговори
do sehi преди 12 години
Ти *** мръсен не обяснявай как ни издигате в чужбина защото хората и там са вдигнали ръце от вас !
290
4
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 12 години
Вместо да ги събаряте дайте ги на някои бездомници да живеят там...или на някои самотни майки които се чудят как да изхранят децата си..., или на някои пенсионери да живеят там, нещо като старчески домове....сега ще ги съборите а онзи *** бълха го ухапала, че сте му събори къщите...,след това всичко ще се потули и ще се забрави, както става винаги...*** държава, народ-овце!
289
1
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Не искам нищо *** ...,въпреки ,че тези палати са наши ,с наши пари построени...,от продажни ...българи ---"юнаци,говнаци"!
288
5
 
5
 
! Отговори
ЦАР КИРИЛ РАШКОВ преди 12 години
Забогатях ..........,от продаващи се българи!
287
2
 
8
 
! Отговори
ДО КОГА В БГ ...? преди 12 години
До кога в БГ ,българите ще се продават на ....*** и турци ....?
286
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да, да ... ще ги бутат на кукуво лято.Блажени са верою6тите.
285
2
 
10
 
! Отговори
до 286 преди 12 години
Само бутане ,иначе ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ ще му ги върнат ,на безценица ......до сега това показва практиката!
284
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато прочета "Събориха" или "бутнаха" (демек минало свършено време) къщите на тоя *** Киро, тогава ще повярвам, че има справедливост в БГ.Новината "ще съборят/бутат" къщите не е новина, защото е в бъдеще време. А у нас бъдещето е много неясно и несигурно - демек я стане, я нестане...
283
0
 
6
 
! Отговори
баба преди 12 години
Кире ти имаш пари ти си паралия не се стискаи давай давай
282
16
 
2
 
! Отговори
ROM преди 12 години
6te vi go varnem tapkano !!!!!!!!!!!!!!!!!!
281
2
 
1
 
! Отговори
NQKOYSI преди 12 години
BOYKO GI IZKUPI S DARJAVNI PARI I GI BUTA... TA ZNA4I, BOYKO PE4ELI GLASOVETE I NA BALGARITE I NA CAR KIRO ZATOVA 4E MU SE PLATI ZA VSI4KO.NO JALKITE BALGARI NE OSAZNAVAT 4E TOVA E HITRA POLITIKA, GERB NE ISKA DA GUBI GLASOVETE I NA BALGARITE I NA ***
280
13
 
2
 
! Отговори
sehi преди 12 години
dava *** vav gaza balgari e late da videte vav evropa nie *** isdigame balgaria avie mislete dana is4iste kojtevi hvarlia bokluzite to ivie balgarite ste za pubela
279
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***. Що ще бутат такива хубави къщи. Не е ли по-добре да станат старчески домове за област Пловдив. Нещо вече построено и , сигирна съм , качествено и с много пари.