Оскверниха гроба на премазания Ангел от Катуница!

През септември убийството му провокира безредици в селото
18 дек 2011 20:00,
370
Оскверниха гроба на премазания Ангел от Катуница!
Убитият през септември Ангел Петров. Снимка: Dnes.bg

Ново напрежение в Катуница. Неизвестни лица са осквернили гроба на убития Ангел Петров.

През септември убийството на момчето провокира безредици в селото и последвалото пропъждане на фамилията на Цар Киро.

Бащата на Ангел – Атанас се прибрал от Гърция за помен на сина си. Отишъл на гроба му и там с ужас установил, че свещите са разбутани и смачкани, цветята били изкоренени, а саксиите - унищожени.

Още по темата
"Потресени сме от наглостта да бъде осквернен гроба на момчето", разказа пред Dnes.bg един от жителите на селото.

Бащата на убитото момче се афектирал и тръгнал към центъра на Катуница, за да разкаже на близките си за безумието.

В заведение в селото обаче видял близки на Цар Киро да обядват.Попитал ги дали знаят, кой е поругал гроба на сина му. Те пък от своя страна се обадили на телефон 112 и се оплакали, че са получили заплахи.

После Атанас и вуйчото на прегазения Ангел – Веселин Христев са били разпитани в районното управление.

Двамата са категорични, че никой не са заплашвали, тъй като имало свидетели на краткия разговор между Атанас и роднините на ромския бизнесмен.

Таткото на прегазения Ангел е огорчен и от факта, че преди време някой е смачкал и цветята, които жителите на селото са поставили на лобното място на сина му.

В четвъртък идната седмица Районният съд в Асеновград ще реши дали да пусне Цар Киро от ареста, жителите на Катуница обаче го сочат за поръчител на убийството на Ангел и настояват той да отговаря за погубения живот на момчето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
0
 
11
 
! Отговори
190 преди 12 години
Интересно как *** се гаврят с българите,няма ли кой да осъди тая *** твар, що за народ сме да позволяваме да убиват български млади хора от самозабравил се цигнски бос? Кой поддържа тази ***? Разбирам,че в Бг няма правосъдие,или има такова,да защитава само престъпниците и мутрите с много крадени или мръсни пари!!!
330
0
 
5
 
! Отговори
До търновчани преди 12 години
Имам идея как да се оправи потрошения парк "Акация":Като се преименува "Чочоолу". Поинтересувайте се на кой генерал е този прякор и защо *** от Пловдив още ги втриса, като им споменеш това име, макар че генералът ги е "почел" преди повече от 30 години.А наглите местни търновски *** да благодарят на Бога, че през онази нощ в парка наистина не е имало християни. Но, споко, който трябва, ще намери тези "роми", където и да се скрият.
329
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГАРАНТИРАНО от герб
328
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И пак да попитам : Има ли пилот в този самолет, наречен България? Или си лети неуправляем към голяма черна дупка?
327
3
 
21
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Много е просто,Адолфе,Адолфе,защо не си свърши,докраи работата.
326
1
 
18
 
! Отговори
20 Г.,...ЦИГАНИЯ преди 12 години
Ромите/ц/,ни се качиха на главите ,блг. на управници и политици управлявали ни ----20г.---преход !ТЕ, отгледаха ,новият"МОДЕРЕН" собствен ---електорат в Бг !За това е необходимо да се промени законът за гласуване ,като:Нямат право на глас ---НЕГРАМОТНИТЕ-------- в Бг!Техният глас не е реален, и е във вреда на обществото !
325
1
 
35
 
! Отговори
тъц преди 12 години
ЗА НАЙ ГОЛЯМА СЪЖЛЕНИЕ СМЕ В ДРУГО ЕДНО ТАКОВА НЕНОРМАЛНО ИЗМЕРЕНИЕ ЩОМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ТЪПЧАТ *** ПОДЧЕРТАВАП ДУМАТА *** ЗАЩОТО НА ПОСЛЕДЪК ВСИЧКИ СА МНОГО ХУМАННИ И САКЪН ДА НЕ УБИДИМЕ МРЪСНИЯ *** КОЙТО СИ БЪРКА В НОСА И СИ ЯДЕ СОПОЛИТЕ КРАДЕ КАБЕЛИ ПИЕ И ПРАВИ ДЕЦА ...Е И УБИВА НО ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ГОВОРИ МНОГО МНОГО
324
0
 
14
 
! Отговори
толерантност преди 12 години
Леле ако този киро спиро или какъвто и да е там се правише на цар в Германия,Америка,Англия,Франция или друга бяла страна и заплашваше с убийства,разправи и показваше среден пръст там на месните хора щеше да стане интересно за неги и за подобните му от етноса им.Но ние тук сме толерантни за това трябва съдът ни да го пусни и всички да му се извиним и да му цункаме рака.Те и без това от съсът ни ще го пуснат а докато се гледа делото докторите ще кажат че е болен и не може да стои седнал.
323
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обърнете внимание на последния абзац в статията: " В четвъртък Районният съд в Асеновград ЩЕ РЕШИ ДАЛИ ДА ПУСНЕ ЦАР КИРО ОТ АРЕСТА". Как може изобщо да се допуска мисълта за освобождаването на човек, заплашвал с убийство? Показал среден пръст на цялото село и на почерненото семейство? Хора, къде живеем, в друго измерение ли?
322
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Президента Първанов, една седмица преди убийството в Катуница каза пред медиите, че се очакват изненади и предреволюционна обстановка в която управляваните вече няма да искат да бъдат управлявани по същия начин. Това означава, че или Гоце е пророк или тези безредици са планувани от БСП и ДС и за нещастие загиналото момче е станало изкупителна жертва на поредните долни комунистически игри с цел предизвикване на всенародно недоволство и брожения за да се свали правителството на Борисов, някой от сценаристите е подшушнал на *** Киро да се възползва от ситуацията и че пак ще му се размине. Преди 9.11.1944г. комунистите за да убият Царя, не се посвениха да взривят църквата Св. Неделя в центъра на София, в резултат на което загинаха над 200 човека, като голяма част от тях бяха ветерани, герои от Балканските войни, прочули със храбростта си завинаги България и записали златни страници във военната ни история. Така, че нищо не е пречило на съвестта на БСП-БКП, защото тя няма такава, да добави в черния си терористичен списък убийството на още един човек, за нея животът на хората е нищо! Ако ли това, което предполагам и не само аз е така, нека Първанов да излезе пред хората и да каже ясно, какво е имал впредвид като е направил това официално изказване пред медиите, че се очакват изненади и предреволюционна обстановка!
321
1
 
21
 
! Отговори
Мен преди 12 години
358 не осквернявай паметта на загиналия,а може би си от тази черна ***,която трябва да затворим в гета?
320
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не че нещо,но тоя като го гледам,не ми се вижда да е бил много читав.На лицето му е изписано бандит...
319
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-много ми допада пост.342 -"Кратко и ясно".Предлага се един добър тест. От резултатите ще стане ясно дали трябва да се гласува закон за третиране на човекоподобен биологичен вид или, при втория вариант - с цялата сила на законите да се действа незабавно срещу организирана група от няколкостотин хиляди престъпника. ***, които живеят като нормални хора, разбира се, не спадат към тези два вида /*** или престъпниците/.И в двата случая държавата може да се справи, стига да иска.
318
2
 
0
 
! Отговори
до 355 преди 12 години
Ми щото не е УМЕН *** като теб,за това!
317
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 344що си толкова ***?
316
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените празни кратунковци пак плюят по Бойко и Цветанов, а те нямат никаква вина, че корумпирания съд на агент Гоце пусна *** на свобода! И не само тях, а десетки престъпници и дори убийци се разхождат на свобода с условни присъди. Условната присъда е признание на съда, че лицето е виновно, така че причината не са липса на достатъчно доказателства, както червените кратунковци повтарят постоянно, а самите корумпираните съдии, които продължават нагло да дават тия смешни условни присъди на закоравели престъпници. Явно отрицателните доклади на ЕС и недоволството на хората от тези абсурдни решения са недостатъчни за независимия съд, та май трябва да заиграе тоягата по наглите им физиономии, иначе с тия облечени във власт бандити, които сега даже ще получат и 13 заплата няма друга оправия!
315
9
 
5
 
! Отговори
ор преди 12 години
Не искам да защитавам никого но може да не е никакво оскверняване, на гроба, от хора. Когато българин отива на гроба носи храна. После кучета, котки, птици и други животни идват да се гранят и разбутват всичко по гроба. Особено лоши са кучетата, които ровейки с лапи за да определят гроба като своя територия, изскубват цветята, чупят саксии и вази.
314
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
спрете им детските на тея *** бе ***!!!!
313
2
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Ама докато полицията се меси там където не и е работа (защото не си е свършила работата преди това) така ще е!!! Цецко, защо прати полицаите да пазят твоя предизборен приятел Киро? Ако беше оставил народа да ВИ свърши работата нямаше никой да смее да шукне. Тия (щях да ги нарека хора) освен от бой от друго не разбират!!! Ако решите проблема с тях, няма да имате нужда да КУПУВАТЕ изборите!!! Ех, как ми липсва бай Тошо понякога .....
312
1
 
16
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Какво каза Борисов, че ще ли сме да забравим нова в Катуница и че всяко чудо е било за три дни. Но тези родители дали ще забравят милото си дете, дали мъката ще ги остави. Не пожелавам такава мъка на никой, но може би това заслужават нашите управници, защото трябва да я изпитат тая мъка за да разбират какво е да згубиш най-милото и то по най-жесток начин. До кога тези управници ще продължават да тъпчат бедния човек, а такива като Киро се въздигат до небесата, даже цар го наричат с какво право.