Жена изостави двете си момиченца на Нова година

Децата на настанени в социален дом, майката се издирва
Обновена: 2 яну 2012 12:55 | 2 яну 2012 12:55, Красимир Ангелов
104
Жена изостави двете си момиченца на Нова година
Снимка: Архив Булфото

31-годишна жена от ромски произход изостави двете си момиченца в навечерието на Нова година, съобщи БНР.

Съсед подал сигнал, че бебе и двегодишно дете са сами в къща на улица "Юрий Гагарин" в Горна Оряховица, където живеели с майка си.

Пристигналият полицейски екип е установил, че невръстните деца са изоставени сами. Момиченцата са поставени под полицейска закрила и са настанени в социален дом в град Дебелец.

За случая са уведомени отделът за закрила на детето и прокуратурата в Горна Оряховица. Полицията продължава издирването на майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
32
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Прокуратурата веднага да се самосезира - това е опит зая предумишлено убийство.Българския Хелзински Комитет да излезе с гневна декларация, в която да е наблегнато на правата на детето - нали те така ревностно искаха всички домове за деца да бъдат затворени - сега да си дадат мнението за тази "жена" - ВЕДНАГА, ПРОДАЖНИ *** !!!
77
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та казвам аз,понеже няма ...мъни,и пенсии ще видим ...през крив макарон, един е лозунга :Подоходния праг от 350 лв. бруто ДОЛУ !!Помощи и детски до 3-то, а не до 23-то *** !
76
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да се измисли нова дума за такива същества,дето изоставят децата си."Майка" не става!Даже животните не го правят,*** си!!!!!!!
75
3
 
41
 
! Отговори
до 64 от Българка преди 12 години
То това трябва да е мярката и срещу ВСЕКИ БАЩА неангажиран с децата си. В тоя случай що дирят само ***, а *** къде е?... Бившия ми не се интересува от децата си, но няма закон да го задължи да ги обгрижва, само ако ТОЙ ИСКА... Ама що да иска бе, като има кой...
74
1
 
23
 
! Отговори
до Ева преди 12 години
Моме, ти какво си пила? Как може да се образова такова нещо? Изобщо имала ли си пряк контакт с тези неща ?
73
0
 
29
 
! Отговори
мен преди 12 години
Единственното племе което няма държава са ***,роми и ***
72
7
 
28
 
! Отговори
ева преди 12 години
За положението с *** вина имат политиците. Повече от 20 г. никой не кара тези хора да се образоват, никой не ги кара да работят като всички останали, никой не им търси сметки, а да не говорим за данъци.Потърпевши сме всички останали, които вече сме малцинство.
71
0
 
38
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Да им се бият инжекции за безплодие на тези животни още докато се родят бе,защо трябва сега да правят деца и да ги изоставят да страдат нещастни и без родители.Това са некакви субекти на тази земя които не могат да се сравнят и с животни,защото те не си изоставят малките а ги пазят и защитават,тези *** в човешки вид не мога да ги оприлича на никакво живо същество на планетата,това са едни *** за които и този епитет е малко,а сме тръгнали да ги интегрираме,е никога не може да стане това.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe kakvo stana s "razmiricite" okolo ***?:) nali biahte mnogo silni i vilni :) vsiako chudo v bg e za tri dni :)
69
2
 
24
 
! Отговори
реалността! преди 12 години
В други старни детските са 500 лева за едно дете за това раждат нормално по три четири. Майките на тези деца спокойно си седят вкъщи и се отглеждат децата осигуряват се работа на майките вкъщи за да може хем да припечелва някой лев но и да се грижи за децата си. А тук ако кажеш че детето ти е 1-2-3-4-5 години ходи си не ми трябват такива само ще отсъстваш от работа пиши се бегал! Неква майка и то с деца аребе плю.... забележете уважението и отношението към майките!
68
0
 
54
 
! Отговори
! преди 12 години
Българи мечтаят за едно детенце, ама не смеят да раждат, защото ще гладуват в тези времена, а ще гладуват, защото трябва да издържат и *** никомуненужности- бъдещетите гласопродаватели на управляващите!
67
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
църквата да ги отгледа, не е бедна, хем ще ги научи на морал; в църквата ще са в безопасност, а не на произвола
66
3
 
7
 
! Отговори
СЪС ЗДРАВЕ! преди 12 години
УГОДИЯ НЯМА! НО ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЯ ИЛИ НЯКОЙ С ПИПЕРЛИВ ЕЗИК КЛЮКАР/А/ ДА СЕ БЪРКА ТАМ КЪДЕТО НЕ И Е РАБОТА И ДА СИ ПЪХА НОСА ВЪВ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО И ДА КАЗВА КАК СЕ ГЛЕДАТ ДЕЦА И КАК ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ! Кога си родят собствени деца и се опитват да поддържат стандарт на собствените си деца седейки вкъщи или прекомерно работа тогава да ми говорят и да ставата на всяка манджа мерудия! ОТСТРАНИ Е МНОГО ЛЕСНО АМА КОГА ДОЙДЕШ НА МОЯ ТОГАВА ТИ СЕ ОПЪВА КАИША! И ТИ СТАВА ЯСНО!
65
2
 
9
 
! Отговори
ГЕРП преди 12 години
Няма проблеми те Българите са прости и ще гледат ромчетата, а родители те им ще гласуват за нас.
64
0
 
9
 
! Отговори
59 преди 12 години
Много жени нямат пари и ги издържат мъжете им! Не им дават да работят а да си гледат именно децата и да се грижат за тях а не да работят по 7 дни в седмицата 12 часа за луди пари но без родителско присъствие изобщо и какво се случва с подобни деца когато са без контрол и липса на родители изобщо. И това не е лесно. Ако работят много родители къде са те че не се грижат за децата си ако си седят вкъщи мързеливи били онакиви били безпарични били ДЕЦАТА ИМАТ НУЖДА ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!
63
3
 
26
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Всяка майка, която изоставя децата си, трябва да бъде линчувана публично на градския площад или селския мегдан на съответното населено място. Само с репресивни мерки могат да бъдат пресечени тези антихуманни действия на тази безпросветна и оскотяла ***.
62
0
 
30
 
! Отговори
аси преди 12 години
поредният ***,***,за тия само кастрация ,нищо друго.
61
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хвала на законотворците от ГЕРБ!Социалният дом в Дебелец с чии пари се издържа?Да се намери майката немедлено, да я вкарат в затвора да работи-да *** камъни в кариерите някъде,а не да мисли за нови подвизи как да цвъка бъдещи хрантутници на нашия гръб,никому неполезни!За нас законите важат с пълна сила,а за *** герберски електорат няма такива!
60
1
 
11
 
! Отговори
53 преди 12 години
*** се ч***кат здраво за това имат толкова много деца! За какво сурогатно майчинство става на въпрос изобщо при тях?! Но че някои женички в младостта си са лягали с всяко прасе под път и над път и правят по 20 аборта никой не им е виновен за това има презарвативи има противозачатачни има спирали за тази работа ниската сексуална култура води 98% до този проблем в по- късен етап в житейския им път. Разбирам някои родители че не искат да признаят какви са им били децата преди да лягат с всеки.
59
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дая кастрират като *** тая *** сигорно отиде на околовръсното да прави друга