Жена изостави двете си момиченца на Нова година

Децата на настанени в социален дом, майката се издирва
Обновена: 2 яну 2012 12:55 | 2 яну 2012 12:55, Красимир Ангелов
104
Жена изостави двете си момиченца на Нова година
Снимка: Архив Булфото

31-годишна жена от ромски произход изостави двете си момиченца в навечерието на Нова година, съобщи БНР.

Съсед подал сигнал, че бебе и двегодишно дете са сами в къща на улица "Юрий Гагарин" в Горна Оряховица, където живеели с майка си.

Пристигналият полицейски екип е установил, че невръстните деца са изоставени сами. Момиченцата са поставени под полицейска закрила и са настанени в социален дом в град Дебелец.

За случая са уведомени отделът за закрила на детето и прокуратурата в Горна Оряховица. Полицията продължава издирването на майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българино до кога ще търпиш? До кога.... ?
57
0
 
0
 
! Отговори
54 преди 12 години
Сега ме мързи после! Добре.
56
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 12 години
nekov.blog.bg/Балада за неродените Българчета.
55
0
 
4
 
! Отговори
45 преди 12 години
Защото, Веселине хората са заблудени не са наясно с много неща за някои хора, някои неща са нереални и невъзможни за това! Това, че звучиш във форума, като психар понякога с твоите изказвания, но си казваш , как са си, но за някои хора, колкото и да "наливаш с фуния" и да казваш как си е него проумяват. Света няма да оправиш!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нека църквата да ги отгледа, така ще е най-добре
53
0
 
2
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
До 41, изгледай това клипче от един страхотен филм и ще разбереш какво имах предвид под "***" деца: youtu.be/UMx6X26iJ_c
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакам поредната угоена , тлъста попска свия , с лъскаво возило да се изкаже по въпроса за сурогатното майчинство и естествения подбор при ромите !
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На запад ако родител няма пари или не иска или не може да гледа децата си - однемат се родителски права веднага !
50
0
 
27
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Представете си за какво безумие става на въпрос в поредните "програми за интеграция", щом даже Цветелин Кънчев скочи срещу нея и заяви, че нищо няма да излезе, а само ще се увеличи междуетническото напрежение, защото и много Българи имат нужда от помощ !!! Веднъж ги гледах на диспут с Каракачанов - ами те просто не намериха за какво да се скарат...Докъде се стигна - "българският премиер" да дискриминира Българите и да привилегирова ***, а "дон" Цеци от Евророма да ни защитава !!!
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля че е време родителите изоставили децата си да бъдат вкарвани в затвора!!!!Да видим дали някой ще посмее да си остави детето!!!
48
2
 
17
 
! Отговори
Българин преди 12 години
44 и 45 - и аз това се чудя !!!Десетки хиляди пищят против *** безчинства, а после отивет пред урната и пак гласуват за *** *** борисов, защото бил "голям мъжкар"... нищо че всяка мангалозащитна организация може да го върти на пръста си !!!
47
15
 
3
 
! Отговори
41 преди 12 години
"*** деца"! Веселине, много си кресноречив Добре ли си изобщо с главата?!
46
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
А индийците не са *** и са се оттървали от своите - просто са ги нагонили на запад преди векове, а на тия дето са останали, са им направили държава и са ги натикали там - тая държава се казва Бангладеш !!! Тя е с територия колкото България и с население 120 милиона, които се ядат едни други и добре че понякога наводненията помитат по някой милион !!!Дошлите на запад *** първо са се прилепили към правоверните (защото те според Шериата са длъжни да дават милостиня), а после към нас !!!
45
0
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
наште индуси всичките са прослойката на парии - не подлежат на въздействие
44
3
 
14
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Искам да попитам "народа", защо на изборите не гласувате за ВМРО, след като те са единствената партия която предлага реални решения на *** проблеми, а гласувахте пак за *** и свитата му???
43
0
 
14
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до 39. Точно така! Само че ако всички работещи българи откажем да плащаме данъци докато не бъдат принудени *** да правят това нещата няма да са така. Докато си мълчим, плащаме безропотно и пишем по форумите нищо няма да се промени. Защото ако тая *** знае че ще я тикнат в затвора и ще я оперират за да не може да ражда повече, няма да ги зареже тези деца. А може би няма и да ги роди. Обаче в Блъгария *** са над закона, и така ще е докато мълчим!!!
42
0
 
17
 
! Отговори
Българин преди 12 години
36 - ти нормален ли си, бе - какъв дар божи може да бъде тая напаст ?!? Все едно чумният бацил да е дар божи !! Кой им е забранил да учат, кой ги е наврял в гетата ?!? Всеки учител, имал работа с *** чаавета знае, че 80% са ***, никой не може да им налее акъл в главата и да ги направи хора, то една *** да свалиш от клоните в джунглата по ще стане човек ! Знаеш ли какво е да преподаваш в първи клас и едно женско *** да си вдигне роклята и да се изпикае като куче посред стаята?
41
1
 
26
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Предлагам безплатна кастрация на ***! Хем за тях ще е по-добре, защото няма да *** деца, хем за нас ,че няма да ги издържаме.
40
0
 
11
 
! Отговори
ДО 36 преди 12 години
Ти май нямаш деца , пишеш глупости . Що не ходиш в гетото и хванеш *** и да го образоваш . Най - много баща му да те убие .
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И сега работещите българи ги поемат на своя издръжка,а като пораснат,ще ни крадат и трепят и ще направят по десет деца, които пак ще изхвърлят...И така,докато не се намери един истински смел и достоен политик, който да защити българския етнос от изчезване.