Оранжев код в 6 области на страната

Очакват се обилен сняг и поледици
Обновена: 7 яну 2012 09:31 | 7 яну 2012 09:31,
44
Оранжев код в 6 области на страната
Снимка: Булфото

 Код „оранжев” за опасно време заради обилни валежи е обявен за днес в 6 области от страната, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Обилни валежи от сняг и поледици се очакват в областите Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, София град и София област. 

„Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите”, съветват от НИМХ.

Във други 16 области е обявен код „жълто” за потенциално опасни метеорологични явления – възможни силни валежи от сняг и дъжд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: снягоранжев код
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
4
 
! Отговори
един преди 12 години
Взможни са щети и жертви какво е това малоумие ами вземете че почистете веднъж така наречените пътища а не правете такива прогнози
42
1
 
9
 
! Отговори
Go преди 12 години
Код оранжев, а в Северна България има 2 см. сняг. *** малоумието с тези кодове - духна малко ветрец и веднага опасно време. Изля се доста дъжд, ама за повече време. Нищо не познават...
41
2
 
18
 
! Отговори
От Предела преди 12 години
Всичките *** дето са при нас на хранилка и социални помощи с лопатите и на вън докато не остане и една снежинка не изчистена в цялата държава, иначе от понеделник на.... кот намерят в казаните в които все по-малко се изхвърля. Не може тоя Бойко да си организира нещата - работна ръка по *** квартали колкото щеш а държавата налива сумати пари в снегопочистващите фирми.
40
2
 
4
 
! Отговори
do #39 преди 12 години
haha kato kaza "Mutri na vseki metar" se setih za predizbornata kampania na BSP i Stefan Danailov "Nie sme na vseki kilometar" :DD
39
1
 
6
 
! Отговори
нмнм преди 12 години
до 36: Въпроса не е в чистенето, а в създаването на психоза.Код за това, код за онова - и все някой ни е виновен!! А и 15 г. не е било толкова отдавна, не сме мръднали кой знае колко и материално и духовно!!!
38
1
 
34
 
! Отговори
fck преди 12 години
Код Розов Бедствено положение в страната , Безработица , убийства , мафиотски чистки, Мутри на всеки метър , фалиращи държавни предприятия..... Как ще се справите с Розовия Код?
37
1
 
20
 
! Отговори
7 преди 12 години
Това с кодовете е голямо малоумие и е полезно само за журналистите. Така не им се налага да се объркват с разни атмосферни налягания, скорости на вятъра и т.н. сложни и неприятни неща с цифрички хахаххаха код оранжево! пиюк!
36
4
 
10
 
! Отговори
do 28 преди 12 години
Gerb sa vinovni che padnal sniag nali :)) dea typungerite
35
5
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Като бяхме малки преди 15-29г, нямаше толкова коли, нито нужда от комуникации и транспорт. Това не е извинение, че тези, на които им се плаща да чистят, не почистват.
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
снимката до текста е показателна за ефективността на снегопочистващите фирми в страната....
33
1
 
12
 
! Отговори
Помнещ преди 12 години
Абе как сме живели едно време като нямаше кл***тикури да дигат кодове и да тестват сирени?
32
6
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
Подкрепям другарите ...Събуждам се и гледам на терасата 10 см сняг ... стана обяд а още никой не е звънал от снегопочистващите фирми да дойде да е изчисти ...Вярно е и че аз не отварям , защото по график трябва да чистя пред входа , но това не е извинение.Долу Герп долууууу
31
12
 
15
 
! Отговори
стоян преди 12 години
до 28 и 29 *** се събудиха!!!!!!!!!!
30
12
 
16
 
! Отговори
Даката преди 12 години
Приказвайте си колкото искате смешни комунисти.Няма да се върнете повече!
29
1
 
7
 
! Отговори
ivan преди 12 години
prin nas v pz e lqto!!!
28
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАЙ-НАКРАЯ актуална снимка в тоя "сайт".Ето така изглеждат улиците в държавата на мутрите(герб)
27
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възможни са щети и жертви-ГАРАНТИРАНО от герб
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 25Срането навън, между дърветата е от стотин хиляди години, въпреки сички измислени хартии,мартии, бидета, които струват куп пари на народа ... простаци !
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както е обичал да казва бай Тошо - "Човала с мишките требе да се раздрусва, та да не могат да го прегризат". И тия така, постоянно ни психясват за щяло и нещяло.
24
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снега си е валял милиони години преди да се нароят всякакви пътни дирекции, агенции, структури и тем подобни лежпери.Ако ще и *** код да измислите - все тая......Простаци !Сигурно само измислянето на наименованието на ,,кодовете,, струва куп пари на народа.