Обявиха бедствено положение в Чепеларе

Градът втори ден е без ток
60
Обявиха бедствено положение в Чепеларе
Снимка: Архив Булфото

В Чепеларе бе обявено бедствено положение, съобщиха от Общинската администрация.

Вече втори ден градът е без електрозахранване, а в отделни квартали е прекъснато и водоснабдяването.

Туристите масово напускат хотелите в Чепеларе в разгара на скисезона заради проблемите с електричеството и водоснабдяването, съобщиха от хотелиерското сдружение.

Градът е без ток заради авария, причинена от паднало върху електропровод дърво.

Заради прекъсването на електрозахранването е спрян и лифтът на Чепеларе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Чепеларе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
До Б преди 12 години
Бат Бесмъртнии ето ти куеста :)!1.Успокой хората2. Занеси вода на крайните квартали.3.Предотврати напускането на туристите.4. възстанови електрозахранването , накажи дървото заради което е паднал стълба5. Възстанови движението на лифта.
59
0
 
2
 
! Отговори
... преди 12 години
Зимата идва ... подсилете Вала.
58
0
 
2
 
! Отговори
НордЛендс преди 12 години
Скайрим на живо :)Грабвайте кой квот има и бегом по планините :)Управлението на държавата ни е уникално никъде в света няма такава наглост.Бедствено положение обявили , еми защо не оправихте далекопроводите пътищата защо няма нормална техника която не се разхожда зимата с вдигнато гребло на снегорина , и прави някак си по-честички зачиствания а не да си стои по седянките.писна ми Данък за незнам си кво си , винетки незнам си кви си други глупости. Хора събудете се! Това не е нормално!
57
0
 
2
 
! Отговори
ТЕРВЕЛ преди 12 години
докога ще я търпиме местната администрация създадена за да ни пречи .тези ги подбират от психиатричните клиники .няма да спрът докато не останат 2-3 човека в държавата.айде бе бойко кво ги чакаш ...въъъъън некадърниците
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...бедствено положение в Чепеларе...Спомням си, че през 1941 г. В Ленинград бе обявено по-лекото обсадно положение... Вече втори ден градът е без електрозахранване, а в отделни квартали е прекъснато и водоснабдяването...Немската авиация бомбардира града, но Чепеларе не се предава!
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обявиха бедствено положение в Чепеларе...Това не беше ли в България, отличничката на Европа? Конгрпатюлейшънс, кьопоолар!
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
местни избори искам да ви кажа сменявайте гиведнага и така следващите да си правят сметката че краденето върви и с малко работа
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е сега тия чепеларците дето ги е изненадал снега да се хванат за ръце и едно хоро до дяволската дупка и от там ...право в дупката ..ей родопски *** ако сте хора веднага
52
0
 
11
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ЩО... ТАКА, БЕ ЛЕНЧЕ???НАЛИ БЕШЕ ГОТОВА, НАЛИ ЩЕШЕ ДА ЛОВИШ СНЕЖИНКИТЕ ОЩЕ ВЪВ ВЪЗДУХА- ЗАЩО НЯМА БАРИЕРИ ЗА СПИРАНЕ ДВИЖЕНИЕТО В НАЧАЛОТО НА ПРОХОДИТЕ (...КАКТО БЕШЕ ПО "ТАТОВО" ВРЕМЕ...) И КАКТО Е В АВСТРИЯ...?- ЗАЩО НЯМА БУФЕРНИ ПАРКИНГИ...?- ЗАЩО ТИР-ОВЕТЕ СЕ ДВИЖАТ ПРЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ...?- ЗАЩО НЯМА РОТОРНИ СНЕГОРИНИ...?- ЗАЩО ЧИСТЕНЕТО, ПО ДОГОВОР, ЗАПОЧВА 1 ЧАС СЛЕД СПИРАНЕ НА СНЕГОВАЛЕЖА - А КОГАТО ВАЛИ 2 ДНИ...?- ЗАЩО ЗА СНЕГОРИНИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ТРАКТОРИ "ДТ.75" ОСТАНАЛИ ОТ ВРЕМЕТО НА СТАЛИН...?!?!?!?!?- ЗАЩО НАРЯЗАХТЕ ВИСОКОПРОХОДИМИТЕ ВОЕННИ МАШИНИ И СЕГА САМО МИГАТЕ КАТО МИШКИ В ТРИЦИ?- СЕГА КАТО ОЧИСТЯТ ПЪТЯ (ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ПЪТ И ПЪТНА ЛЕНТА), В ПРИСЪСТВИЕ НА СТАДО МЛАДИ ЖУРНАЛИСТКИ ЛЕНТИЧКА ЩЕ ПРЕРЕЖЕ ЕДИН:- ***, ***, ОТ БАНКЯ
51
1
 
4
 
! Отговори
с. преди 12 години
Вместо да циврите вземете и си купете по един генератор бе!Не са чак толкова скъпи!Лично аз,ако живея в място с постоянни проблеми с тока точно така ще постъпя!Не е нужен супер мощен генератор за да захрани хладилник,фризер и така нататък!Бантустанска му работа!
50
0
 
5
 
! Отговори
тод79 преди 12 години
В Чепеларе мога да седя и без ток в на бати Стефчо кръчмата Рожен точно над тенис кортовете!Изкарвам седмица!На тези цени супер!Поздрави на Чепеларе февруари идваме!
49
2
 
3
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Вече разбрах как можем да се спасим от ежеминутните медийни изяви на Рапона!КАТО ПРЕДИЗВИКАМЕ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ.(Спомнете си как се скри за няколко дена в миша дупка, когато прехвалената южна дъга на околовръсното шосе в София се наводни, а изпрати даскалицата да се оправя).
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
''Туристите масово напускат хотелите в Чепеларе в разгара на скисезона''E нека им!Казах им аз лятото,че ще се молят за туристи.Има господ и той вижда всичко!Отидох в Пампорово извън сезона лятото.Минах през центъра с колата и нямаше жива душа,освен двама полицаи в една патрулна джипка.Търсех сладолед,но на човешки цени,а там надценка има и на ''Делта''.Та продължих напред не видях друг магазин и обръщам.Хоп полицая ме спира.Бил съм карал обратно в еднопосочна улица и фиш.Общината им наредила.
47
2
 
1
 
! Отговори
до: х** по доло преди 12 години
а на мен ще ми е много интересно да те видя как ще се подмиеш или какво ще ядеш и как ще си легнеш вечерта в 6, от няма и какво да правиш или как ще отидеш да вземеш хляб от магазина, при тези пътища и липсата на хляб, хората се справят ама ти надали!!!!!!!!!!
46
4
 
2
 
! Отговори
Бай ви х*й преди 12 години
Ще ми е много интересно всички сървайвъри дето пишат тук, как едно време на баба им хвърчилото и други глупости, останат 2 дена без ток и вода! Сигурно ще ги чуе и глухия цар!
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Живея в Чепеларе и положението наистина е бедствено, извинете, но 2 дена без ток и вода, какво да говорим, тока спря в петък вечерта и дойде преди час, а водата може би утре, да не говорим за развалените храни в хладилници и фризери на почти всяко домакинство, както и хигиената и "манджите" без вода... Надяваме се токът вече да е постоянен!!!
44
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като нямаше сняг се надигна вой, че щял да пропадне сезона, абе ужас! Сега пък много сняг - пак ужас!
43
19
 
18
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 12 години
При Станишев имаше ток
42
3
 
21
 
! Отговори
акуд преди 12 години
днес карах ски на пампорово чак пък толкоз да е бедствено положението, зама е и има сняг, ако някой очаква да грее слънце си е негова работа
41
0
 
3
 
! Отговори
За 40 преди 12 години
И ? Кой сравнява ябълки и круши ?Ти ми говориш за наистина бедствено положение на редови граждани така да се изразим, аз ти говоря за уж луксозни и световни пак уж курорти с уж световна организация и обслужване...