Какъв пакет? Какъв взрив? Какви израелци, чудят се в МВР

Израелски медии обаче твърдят за предотвратен атентат у нас
Обновена: 9 яну 2012 14:53 | 9 яну 2012 11:57,
69
Какъв пакет? Какъв взрив? Какви израелци, чудят се в МВР
Автобус с взрива бил спрян на българо-турската граница. Снимка: Булфото

В Гранична полиция няма информация пакет с взрив да е откриван в автобус, превозващ израелски туристи от Турция в посока български зимен курорт, съобщи БНР.

Според информациите на израелските медии обаче миналия вторник у нас е бил предотвратен атентат срещу израелски туристи на българо-турската граница.

Още по темата

Първите резултати от разследването установили, че взривното устройство било поставено в автобуса през нощта срещу вторник.

Разследването продължавало, а българските власти търсели връзка с европейска терористична група, ръководена от базираната в Ливан организация Хизбула, съобщи израелската държавна телевизия.

Миналия четвъртък израелски медии съобщиха за възможни терористични нападения срещу израелски граждани у нас и по-специално на летище "София".

Тогава обаче българските власти бяха категорични, че няма информация по линия на специалните служби за евентуални атаки у нас.

От транспортното ни министерство пък увериха, че не са предприемали никакви допълнителни мерки за сигурността на летище "София", защото нямат информация за готвено нападение.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей такъв пакет! Ей такъв взрив! *** ушата мързелива
58
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаете ли най краткия виц за евреите. Евреин-миньор
57
9
 
11
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Не евреи а ***-това им е името,а концлагер им е мястото,окопират каквото искат,взимат къщите на хората,избиват им децата а американската *** ги подкрепя,но Хитлер е жив в сърцата ни и няма да спре борбата срещу тях........
56
6
 
10
 
! Отговори
ибрик преди 12 години
До 63 да ти кажа-християните и мюсюлманите които вярват четат си молитвите ,кръстят или се кланят,а тези евреи първо лъжат па после плачат пред дуваря и туй се пофтаря ли пофтаря
55
7
 
30
 
! Отговори
Sana преди 12 години
Русских не любите - а думаете как русские , евреев ненавидите а хотите жить красиво как они , живте в центре европы а целуете в задницу мусульман . Может и не было всрывного устройства , но о евреях заботиться государство а о вас никто ! Если бы что то случилось с болгарином за границей - никто бы и не узнал !
54
3
 
15
 
! Отговори
само се чудя!! преди 12 години
Защо откакто свят светува еврейското племе е мразено и гонено по цял свят.
53
3
 
9
 
! Отговори
дончо преди 12 години
очаквайте новата продукция на мосад ентъртеийнмънт: "капитан израел и бат бойко борисов спасяват света". очаква се новата продукция да е поредния хит след "бат бойко и цюцюн извезания разнищтват октопода" и "избори 2011 - носачите на бюлетини". на всички вече са ни ясни до колко са истински атентатите срещу израел и каква е целта им.
52
1
 
10
 
! Отговори
е, да де..! преди 12 години
В МВР-то не са и разбрали ,...?
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В сряда излиза Галерия , нищо чудно да си напълнят първа страница
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите медии няма ли да спретнат една сензация с "израелския пакет" и конспирация в стил Конан Дойл. Много ще се котира такова нещо има всички нужни качества за конспиративна сензация - подозрителен пакет, неяснота, евреи, евентуална терористична заплаха. Ще се продава като топъл хляб.
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Известно ли ти е Витков , че в Ливан по време на гражданската война , която запалиха палестинците и с помощта на Сирия подкрепяна от СССР ,същите палестинци дето братята им араби не ги щяха нито в Египед нито в Йордания нито в Сирия , та ливанците са посрещали израелските войски с ориз и цветя като освободители , просто факти.
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен 4 кила кафяво в израелски рейс друго не е хващано на КАпитана ;)
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
OT Turcia be ne PREZ Turcia.Mnogo e lesno kacat na Ataturk v Istanbul ot tam s avtobuscheto i aideee na Bansko i PAmporovo :)
46
9
 
21
 
! Отговори
за Витков! преди 12 години
Колкото и да мразя да генерализирам тук мога да кажа само Мазни еврейски нещастници! Това ми е мнението за Израел като цяло! Може и да има свесни хора ,но съм сигурен ,че не са повече от 10% от този етнос! Все тях ги гонят да ги трепат ,все онеправдани и малтретирани ,а всъщност са най-големите агресори и подбудители на военни конфликти в цял свят! Не съм антисемит ,но тази пропаганда е повече от прекалена! Трепят хора от 60 години в Газа говорят за атентати! Дано има господ за да ги накаже!
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам дали сега го праявт , но много израелски туристи посещават Истамбул със самолет или кораб и защо да не дойдат със автобус на ски в Пампорово по това време на годината.Ние сме им най-близката зимна дестинация.
44
4
 
10
 
! Отговори
както обикновено? преди 12 години
....ЧУДЯТ СЕ ...?Нали .......все последни научават---нормално в Бг !
43
9
 
15
 
! Отговори
аз преди 12 години
смешки: какви израелски туристи с какъв автобус през Турция за български зимни курорти?Да не би да са пътували през Сирия и Ливан, с които са във война от 20 години?Дори на Франспрес не вярвам....
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашето МВР веднага да си върне услугата на израелците.Още днес да публикуват, че има опасност г-н Сидеров да посети Израел.А другата седмица да се направят на герои, че са ,,успели,, да предотвратят посещението му ........
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като нищо може и да е имало нещо такова , но да са искали да го скрият за да не се създава паника . и естествено някой у нас да е пропял и израелските медии да са надушили веднага.
40
2
 
17
 
! Отговори
Джеймс,... Бонд ! преди 12 години
Нормално е в българското мевере да не са били информирани защото целта е била да се свърши работата а не да се правят PR акции с цветущи имена. Хората навън са професионалисти