Ромите от варненски квартал с кметски наместник

Студент ще ги представя пред кмета на район "Владислав Варненчик"
Обновена: 24 яну 2012 13:10 | 24 яну 2012 13:10,
24
Ромите от варненски квартал с кметски наместник
Неделчо Михайлов. Снимка: Булфото

Ромите, живеещи на територията на район "Владислав Варненчик" в морската ни столица, вече имат свой представител в местната администрация.

Той е на 23 години и е студент в Техническия университет. Своеобразният кметски наместник Димитър Христов беше избран демократично.

"Ромите сами определиха кой да ги представлява и чрез кого да бъдат своевременно решавани възникналите проблеми в бита, реда и спокойствието на жителите на района", обясни кметът на района Неделчо Михайлов, който бъде ръководител на ромския кметски наместник.

Той се надява новата фигура в екипа му да намери подходящ тон за диалог с ромската общност в полза на сигурността на гражданите.

Димитър Христов ще бъде включен в състава на Гражданския районен съвет и ще отговаря за връзката между администрацията и ромската общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
911 преди 12 години
Неделчо- НАЗДРАВЕ!!! За това ли предаде Тополите? За кметско място във вилаета на Янко ага?!? Ти ти хитра лисицо....
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tozi na snimkata pravi strahotni duduci
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А сега да видим кой напада турците с кюрдите.. който вади нож от нож мре.. това е евангелски принцип цитат на (Ахмед Доган) :)
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Охо *** алкохолик сега ще се оправдава с ***, и пак ще трошат кинти до насиране.
15
2
 
4
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Този на снимката е Неделчо Михайлов. Бивш радио водещ и настоящ кмет - алкохолик.
14
0
 
3
 
! Отговори
sgt.Hale преди 12 години
Новината сигурно се отнася за *** от Варна.Докога ще се опитват да осакатяват българският език???
13
4
 
5
 
! Отговори
НРБ преди 12 години
Ей,тоя на снимката го познавам-няколко пъти кандидатства да влезе във ВУЗ и все го късаха.До там ли я докара да стане някакъв *** представител!!!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кмета прилича и вероятно е ,тежък алкохолик и цялата работа е негова измислеца , с цел прибиране на средства! Сами били определили *** някакъв си пикльо на 23 години ,дето още е студент и то за инженер , а не за социални дейности...
11
1
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Прав си пич, само че тая същата жандармерия например по изборите във Варна беше заета да арестува К.Костадинов-настоящ съветник от войводите, който публично роптаеше срещу *** в Максуда...земи се осведоми малко. Тоя техен представител, дали ще може да отговори колко от тия 5000 роми си плащат водата и тока? Какъв диалог с хора които не работят, чат-пат покрадват, карат на социални помощи, не плащат ток и вода, и биват лекувани без пари? Само патагонец би се навил на диалог с такива хора.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой е по-корумпиран? Новия или стария кмет на Владиславово?
9
1
 
2
 
! Отговори
Александър преди 12 години
до коментар номер 10 - пич, не бъркай твоите роднини с чуждите моля те....
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
shte ima li edin den v koito nqma da ni zanimavat S *** MRASNI GADNI I MIRIZLIVI .,ILI SE 4UDQ 4E MAI TE SA MNOGO POVE4E OT NASA BALGARITE I SHTE PRODALJAVAT DA SE MNOJAT E 4ISTITA VI CIGANIZACIQ NA BALGARIQ
7
5
 
13
 
! Отговори
Говорите преди 12 години
Браво Мите-познавам го ,много добро и свястно момче.Майка му и баба му правеха *** в махалата за да е възможно това дете да учи, колкото може по дълго.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Мите-познавам го ,много добро и свястно момче.Майка му и баба му правеха всичко възможно това дете да учи, колкото може по дълго.СПОЛУЧЛИВ ИЗБОР И НА КМЕТ.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудно кои са наместници на българи, турци, арменци, евреи и защо предателската про-*** коалиция "Варна утре" с ВМРО начело, реши точно на *** да слага наместници?
4
1
 
24
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Този на снимката не е ***-наместник,ами е самия кмет на Владиславово.
3
1
 
20
 
! Отговори
se 1 преди 12 години
До коментар n1 - Съгласен съм с теб, но жандармерията е заета да бие данъкоплатците. Пък и за какво им е да бият ромите, като после ще си търсят електората по изборите?
2
3
 
35
 
! Отговори
to преди 12 години
Колкото по-скоро избием всички ***, толкова по-добре.
1
2
 
45
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Той се надява новата фигура в екипа му да намери подходящ тон за диалог с ромската общност в полза на сигурността на гражданите. Аз ще ви кажа тона - реже се тока акто не го плащат, ако вдигнат бунт зарди това ги смазва жандармерия; ако пребият екпиа на линейка отишлад аима помогне - ги змазва жандармерията; ако пребията полицаи отишли да ги разтърват - ги размазва жандармерията; ако не пускат децата си на училище , идват социални да ги отведат до школата - ако им посегнат ... досещате се....