Таксиджия засече кола, тя се вряза в автобус в Пловдив

Десетки катастрофи станаха в града заради натрупалия сняг
Обновена: 26 яну 2012 17:02 | 26 яну 2012 17:02,
45
Таксиджия засече кола, тя се вряза в автобус в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Десетки катастрофи с участието на леки автомобили и автобуси на градския транспорт станаха в Пловдив през днешния ден.

Верижна катастрофа предизвика задръстване в района на тунела. Непочистеният сняг стана причина такси да засече друга лека кола, а тя да се вреже в автобус на градския транспорт.

"Таксиджията избяга от местопрестъплението, не мога да си го обясня, сега колата ми е смачкана, поне никой не пострада", разказа пред Dnes.bg шофьорът на засечената кола.

Други два автобуса се сблъскаха пред автобусна спирка заради заледения асфалт. Инцидентът стана до Панаира. Десетки катастрофи с леки коли са задръстили ключови кръстовища. Трафикът в града е кошмарен.

"Малките улици са затрупани с 30 сантиметра сняг, тротоарите също", недоволстват пешеходците.

"От 12 години в Пловдив не е имало такъв сняг, работим на 110%", увери кметът на града Иван Тотев.

По неговите данни на улицата са извадени 92 снегорина, 32 пясъкоразпръсквачки и близо 500 работници на общинската фирма "Чистота".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
17
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 12 години
Оправдания от рода че в Пловдив от от 12 години не бил валял такъв сняг са просто *** и каво занчи че никога няма да завали така ли .Помня много по големи снегове в Пловдив Тотев не започвай с оправданията в стил Боко Тиквата.
19
5
 
4
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
Do Konsa.KMETA NA VARNA NE E OT GERB IAVNO NE JIVEE6 VAV VARNA!.TO4NO KMETA NA VARNA E IZDIGNAT I PODKREPEN OT GERB I SPE4ELI IZBORITE ZA GERB.
18
4
 
16
 
! Отговори
konsa преди 12 години
Аз съм пловдивчанин и бачкам във Варна.Тук също не е почистено и навява.С колата правих осморки.Кмета не е от ГЕРБ.Извод-ГЕРБ не е виновен за снега.Второ-сняг се чисти като спре да вали.После се опесъчава и солира,за да не замръзне.И ако всички дето използват времето да пишат простотии,хванат едно гребло и си почистят пред домовете,ще да е по-добре.Пловдив не е скапан,скапани са хората които го мислят за такъв.
17
3
 
4
 
! Отговори
стара загора преди 12 години
тия таксиджий винаги са карали по свой правилник и полицията не ги зака4а защото си плащат....най ужасните шофьори са на такситата ужас
16
6
 
3
 
! Отговори
ЦЯЛАТА В ЖЬЛТО преди 12 години
Тои може да каже , че и извьн-земно го е засекло---по скоро се е правил на маистор и се е издокарал сам в тази парзалка , а че по старите таксиджии са много по-добри в снега от останалите шматки и разни девоичета на пьтя пьк изобщо нямам никакво сьмнение . Оставете си колитепо кьщитеи си ползваите таксита да не ми ревете по форумите ,че за тенекеджиите тая обсановка е манна небесна !
15
1
 
8
 
! Отговори
ДО 10-анонимния преди 12 години
Ей,*** смачкан! При тия условия и непочистени пътища,може да се случи и на най-добрия шофьор.Зависи ти какво разбираш от "добър шофьор".А това че си *** селянин и караш каруца,си е твой проблем ***.А ако те гепи някоя майна SOFER-си вземи вазелин,по-нататък сам се досети какво те чака?
14
3
 
12
 
! Отговори
Иванка преди 12 години
Днес ми се наложи доста пъти да минавам през града, за 8 часа видях само два малки снегорина и то не по главните улици, където е ад пък и не само там. Не мога да разбера какво е това изявление на Тотев че работят на 110 %. Единствените служители на "Чистота" бяха метачките по улиците въоръжени с лопати. В Пловдив е като в Диарбекир....
13
3
 
10
 
! Отговори
wasd преди 12 години
*** бакшиши!!
12
2
 
6
 
! Отговори
kofti polojenie преди 12 години
ei totev kakvo pravi6 be
11
10
 
7
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
GERBERITE POPULISTI DA ZAMAL4AT ZA6TOTO TIAH GI SPASIAVA EDINSTVENO FAKTA 4E SA6TESTVUVA VALUTNIA BORD,BEZ NEGO BALGARIA 6TE E PO ZLE I OT 1997g. KOGATO VSI4KI SKA4AHME PO BARIKADITE,TOGAVA IMA6E EDIN LOZUNG KOI NE SKA4A E 4ERVEN,A SEGA LOZUNGA E KOITO GOVORI I NE HARESVA GERB E 4ERVEN,DA AMA NE!.SLED VSI4KO STANALO DO TUK 6TE IMA GERB-SBOGOM.
10
12
 
9
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
PARVI MANDAT ZA GERB V PLOVDIV I PARVI GOLIAM SNEJEN KAPAN V PLOVDIV!.OT EDIN PLOVDIV4ANIN!.GERB SA PALNI SME6NICI,BOIKO-***,GERB-POPULISTI!.
9
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mainite sa nai-kalpavite soferi
8
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да минат по-бързо по маршрута си, снегорините карат с ГОРДО ВДИГНАТИ ГРЕБЛА
7
14
 
19
 
! Отговори
майна преди 12 години
НАЙ СКАПАНИЯ ГРАД ТАЗИ СУТРИН-В 5ч30м НЯМАШЕ ПОЧИСТЕН НИТО ЕДИН БУЛЕВАРД-ЗА УЛИЦИТЕ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ПО ПРОСТИ УПРАВНИЦИ ПО ПОЧИСТВАНЕТО НЕЕ ИМАЛО ДОСЕГА КЪДЕ СИ ТОТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ КВО СТАНА БЕ МАЙНА
6
3
 
37
 
! Отговори
sante_dog преди 12 години
Само аз ли си мисля че бакшишите са най-долната ***? Хора които са толкова некадърни че единственото им уменние е да развозват другите - нещо което нормалните хора правят всеки ден между другото - да шофират до работа, за тях се води професия и с това си вадят хляба...
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе, 92 снегорина - ама де са тия снегорини? Днес за 4 часа време от 10 до 14 часа видях само един трактор с гребло, който изтикваше снега от кръстовището на Мебелна къща на Асеновградско.
4
0
 
43
 
! Отговори
Валката преди 12 години
*** *** бакшиш... сигурно е бил ***!!!!
3
3
 
10
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 12 години
Ако още малко поорежеш разписанията на градския транспорт няма да има такива проблеми защото няма да има автобуси по улиците. Как можа да излъжеш гласоподавателите и да довършваш с действията/бездействията си този така или иначе разсипан град ?
2
3
 
19
 
! Отговори
МАЙНИЧКА преди 12 години
А по мои данни всичко е почистено и дори пътищата са сухиА по данни на кат ще видим какво е положението
1
3
 
54
 
! Отговори
Mrazim_Bak6i6ite преди 12 години
Смърт за *** бакшиш. Тва са най-големите селяни и мизерници