Таксиджия засече кола, тя се вряза в автобус в Пловдив

Десетки катастрофи станаха в града заради натрупалия сняг
Обновена: 26 яну 2012 17:02 | 26 яну 2012 17:02,
45
Таксиджия засече кола, тя се вряза в автобус в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Десетки катастрофи с участието на леки автомобили и автобуси на градския транспорт станаха в Пловдив през днешния ден.

Верижна катастрофа предизвика задръстване в района на тунела. Непочистеният сняг стана причина такси да засече друга лека кола, а тя да се вреже в автобус на градския транспорт.

"Таксиджията избяга от местопрестъплението, не мога да си го обясня, сега колата ми е смачкана, поне никой не пострада", разказа пред Dnes.bg шофьорът на засечената кола.

Други два автобуса се сблъскаха пред автобусна спирка заради заледения асфалт. Инцидентът стана до Панаира. Десетки катастрофи с леки коли са задръстили ключови кръстовища. Трафикът в града е кошмарен.

"Малките улици са затрупани с 30 сантиметра сняг, тротоарите също", недоволстват пешеходците.

"От 12 години в Пловдив не е имало такъв сняг, работим на 110%", увери кметът на града Иван Тотев.

По неговите данни на улицата са извадени 92 снегорина, 32 пясъкоразпръсквачки и близо 500 работници на общинската фирма "Чистота".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
Пътната обстановка е ясна!По интересно ми е,по кой закон,тази патрулка с тези тъмно-затъмнени предни стъкла е пусната в движение?Ако е редови гражданин ,го спират от движение,но полицайте,за тях може,дори на личните им автомобили.Добър пример за поведение!!!
39
1
 
3
 
! Отговори
до 40 печка перник преди 12 години
Ало,печки перник?Виж си смотания шопски келяф град и се научи да пишеш на български.На"***" говорят всички *** от перник.Нали,така селяндурино ***!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз се разхождах из града и улиците бяха повече от адекватно почистени. Сложете си зимни гуми и се научете да карате в сняг. Докато вали ще има сняг и лед по пътищата ако ще и господ да слезе да чисти. Какво очаквате, килим ли да ви постелят да карате по него.
37
0
 
7
 
! Отговори
inatut преди 12 години
смотаните бакшиши.. днес над 50% от буксувашите коли бяха бакшиши с летни гуми,,,,
36
2
 
1
 
! Отговори
непловдивчанка преди 12 години
това за 12 г е пълна простотия дето я лансират всички кметове ... и все тва им е извинението
35
5
 
1
 
! Отговори
Pernik преди 12 години
Ma nau4ete se da karate be maini4ki hahahahaha
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам мрънкалниците по темите, ми става ясно защо полицаите едно време биеха на общо основание. Ама трябва и сега да го въведат!
33
0
 
2
 
! Отговори
манаф преди 12 години
Ей,гея с очилата.Нямаш ли си друга работа,ами си показваш грозното лице и пишеш само глупости,тъпънар такъв.
32
5
 
17
 
! Отговори
БУЛТРАС ПЛОВДИВ преди 12 години
Управата на Пловдив действа адекватно.Толкова снегорини не съм виждал от много време,както и такъв снеговалеж.Във всички градове за почистване приоритет са улиците по които минава градският транспорт.Мрънкалници изчистете си поне пред входа и тогава коментирайте.Не може общините да изчистят снега пред всеки,както и да съберат всички *** изхвърлени през терасите или на тротоара.Не политизирайте нещата господа политкомисари.
31
2
 
6
 
! Отговори
конса преди 12 години
Тук става въпрос за това,че ти липсва последователност в мисленето.Плюеш,но не знаеш,кой би се справил по-добре.Друго какво да се очаква от човек,който даже не пише на български.Мрънкалник!Хората по цял свят не могат да се справят със снега,обаче наще били най-зле.Лесно е да критикуваш,трудно е да намериш решение.Ето ти задача за решаване:до следващия форум,да се научиш на български!Накарай мързеливия на работа-да ти даде акъл.
30
1
 
3
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Не знам в Пловдив колко катастрофи са станали заради снега, но съм убеден че най-непочистения днес град е Стара Загора. Човек има чувството че са пуснали един снегорин да изчисти цялата област. няма такъв ужас.
29
5
 
5
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
Do Konsa VIJ TUK NE STAVA VAPROS ZA TOVA KOI MOJE I KOI NEMOJE DA SE SPRAVI SAS SNEGA A ZA TOVA 4E "VELIKIA BOG B.B.'' OBE6TA PRED CIALA BULGARIA 4E O6TE 6TOM ZAVALI I 6TE HVA6TAT SNEJINKITE VAV VAZDUHA A MAI SE OKAZA 4E 1.IZLAGA V NACIONALEN EFIR ZA POREDEN PAT i 2.4E SNEJINKITE OTNOVO POSTAVIHA BULGARIA NA KOLENE!.
28
6
 
6
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
Do 30 KALAF GERBERSKI NE SAM 4ERVE A SAM DEMOKRAT DOKRAI,PLUIA NA VA6ETA GERBERSKA DEMOKRACIA ZATRIVA6TA VSI4KI BULGARI
27
3
 
7
 
! Отговори
конса преди 12 години
Стояне,хора като теб,вечно мрънкащи и недоволстващи,са вредни.Кажи кой кмет от коя партия се е справял със снега,та да изберем него.Няма проблем,че не харесваш ГЕРБ,кажи кой харесваш.Когато критикуваш,трябва да имаш алтернатива.Не само да плюеш като квартален разбирач.И пред моя дом в Пловдив не е почиствано,хората там са си го изчистили сами,не са чакали Тотев.Утре,като си осереш гащите,пак ли Тотев ще е виновен,че не ти е избърсал наакания ***.
26
1
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Улицата Ви я знам защото колата ми е жьлта--тя горе свьршва и един вид е ,,задьнена ,, но зимно време плащате заради удоволствието през лятото....горе сами ще трябва да чистите и опесачавате и за кмета забравете. Аз днеска не сьм работил заради непочистения град вьтрешните улички са кошмар и просто не мога да спра и да изчакам клиентите, ще почивам докато нещата не се оправят ,пари за маистори нямам.
25
3
 
19
 
! Отговори
mun4o преди 12 години
Ами от 12 години Пловдив не е имал по-*** кмет. Радвайте му се и чакайте още по *** изказвания. Като например, че от 12 години за първи път пада сняг през това време на зимата...
24
1
 
4
 
! Отговори
емо преди 12 години
ако знаете какво е в вилната зона на марково просто сме изоставени с малки деца
23
1
 
13
 
! Отговори
ИСТИНСКА МАЙНА преди 12 години
До 7Ой,хайде не се наричай Майна. Само смачкан, мякъщ варненски селендур може да нарече Пловдив скапан. Пролича си от чалгарският ти стил на писане.
22
9
 
13
 
! Отговори
stoian79 преди 12 години
GERBERI VIE MLAKNETE ZA6TOTO STE PALEN PROVAL!.
21
7
 
13
 
! Отговори
една аборигенка преди 12 години
Живея на ул.Петко Ю. Тодоров на върха на Сахат тепе ,хора бедна Ви е фантазията колко много сняг имаме, дърветата са легнали до земята със сняг, не можеш да слезеш един хляб да си купиш, а недай се Боже да ти се наложи да повикаш Бърза помощ-просто умирашшш.Защото никой не го интерисува, че тук живеят хора от който половината са инвалиди и малки деца.Кмета сигурно не е чувал за нашата улица.Та градът ние най красивия, но кмета ни е непросветен.Оставка ,въпреки че е избран с лъжа .