Измръзнал бездомник от Хасково търси спасение в болницата

Той е с измръзнали ходила
Обновена: 31 яну 2012 09:39 | 31 яну 2012 09:08, Диана Николова
14
Измръзнал бездомник от Хасково търси спасение в болницата
Измръзналият мъж в болницата в Хасково. Снимка: Булфото

53-годишен бездомник от Хасково бе приет в късния следобед в понеделник в Многопрофилната болница за активно лечение в Хасково.

Мъжът, който обитава района около Автогарата в града, е с измръзнали ходила. Той е пенсионер по болест, здравноосигурен, има леля, при която може да живее, но отказва.

Социалните са предлагали на Кирчо да бъде настанен в хосписа в Стамболово, но той и там не пожелал да остане.

Миналата година мъжът също бе настанен в болницата. Лекарите дори мислеха, че ще се стигне до ампутация на краката, но хасковлията се оттърва след едномесечен престой в лечебното заведение.

В Хасково в понеделник температурата бе -15 градуса - с 8 десети по-малко от рекорда, регистриран през 1907 година.


14
Още по темата: Хасково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
До Алов преди 8 години
Да те точно теб ще питат какво да правят-най големия *** в цяла България!!!!!!!
7
1
 
7
 
! Отговори
Митева преди 8 години
До 6 - Разсмя ме искренно.От региона на Хасково съм и нямам наблюдения нито аз,нито хората около мен да сме психично болни.Съставяме си правилно изреченията,водим си нормални разговори и вообще -като всички останали нормални хора от другите региони на страната сме.Друг е въпроса с хората като този бездомник-толкова ли е трудно да им се намериподслон-много големи вили се събориха наоколо около язовирите.Все повече ще стават бездомниците и мизерстващите - с риск да съм лош пророк.
6
22
 
0
 
! Отговори
Алов преди 8 години
О, Алах ! Къв е този циганяга? Директно да го умъртвят в Болницата . Няколко ампули морфин , лидол или натриев пентатол и да избави хората от досадното си присъствие.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, съвсем се побъркахте! Каква вода, какви съставки! Направо ме развеселихте :)))))
4
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да. Лошо за човека! Що се отнася за региона Стара Загора -Хасково ....там поради липса на някаква съставка в питейната вода почти 90 % от населението (най-вече жените) са психично болни! Трудно формулират изречение или пък бълват цял вагон безсмислени думи! Нищо чудно ,че младите бягат от района!
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкия човечец :((
2
1
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Защото в огромната си част са психично болни! Държавата ги изхвърли от болниците и клиниките ,да не и тежат. Сега по улиците се разхождат даже тежко болни ( психично) ,като момчето наръгало с нож жена , убило друг и беше успяло да избяга и от лудницата.
1
0
 
28
 
! Отговори
*** преди 8 години
Абе не знам колко ли ще излезе да се направи във всеки град нещо като приют за приспиване на такива хора,нещо с 20-30 или 50 легла и една печка ...тези хора ги има навсякъде и спят по мазета стълбища или по гарите ..даваме милиони за бездомни кучета,щастливи кокошки,котки и не знак още какво пък те си замръзват по улуците ...