Село Бисер под вода

Ексклузивни кадри от залетите къщи в Харманлийско
Обновена: 7 фев 2012 05:51 | 6 фев 2012 14:23, Екип на Dnes.bg
54

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
21
 
19
 
! Отговори
2 преди 12 години
Не са виновни управляващите ,това си е природа нея неможеш да я предвидиш...Такива неща стават навсякъде по света и в Америка и в Европа...Важно е да отреагират както трябва,да обезщетят хората,а не както по станишев време хората от това село Цар Калоян да си чакат още озбезщетенията...
21
2
 
18
 
! Отговори
Стефо преди 12 години
Съгласен съм, но сега истината е че някой трябва да понесе тази отговорност, направо съжалявам клетите хорица и все възрастни са починали :( неприятно е, искам да видя виновници за инцидента!
20
6
 
1
 
! Отговори
stefooo преди 12 години
i qzovirnata stena se e skusala ot nqkoq zabravena konserva li ?!! ili 6toto honorara na golemiq hidroinjiner e maluk, deto e nevinen
19
6
 
33
 
! Отговори
Стефо преди 12 години
Не съм съгласен, че проблема е в управниците. Проблема е много по-дълбоко ние сами сме си проблем. Станали сме мързелива нация, но ако работиш на норма не може никой да те стигне. Колко от хората като отидат на риболов после си почистват отпадъците, с тая мръсотия и *** да е пак ще се запуши. Управниците са част от нашият манталитет. Докато не се промени мисленето ни няма да се управи държаватаТоталитарното време е направил българина мързелив а демокрацията го е озлобила.
18
0
 
14
 
! Отговори
! преди 12 години
ужасно!
17
24
 
15
 
! Отговори
Дон Педро преди 12 години
Като сме ГЛЪМАВИ и си избираме такива Управници...??? Така ни се пада...!!!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно и Господ вече не е българин!
15
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След големите наводнения в с. Бисер бих казъл че на селото му се еБисерова майката
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vzemete interview sega s Emel Etem
13
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги някой ви е виновен. В цяла Европа в момента има наводнения, дори и в държави, които са на светлинни години от нас. Стига се оплаквахте за всичко. То така се изспускат язовири .
12
2
 
22
 
! Отговори
Концесионера преди 12 години
Ами като няма кой да пуска язовирите навреме, в желанието си да има водица за продаване на държавата и за поене лятото - това става ! Щом може да да пълниш язовира догоре, без да мислиш за последиците - ето го ефекта. Като окаушат двама-трима лапачи от язовирите всичко ще си иде на място.
11
3
 
43
 
! Отговори
Stefo преди 12 години
Ще Ви кажа само, че за това бедствие е виновна общината и държавата, сега трябва група юристи да се съберат и да помогнат на пострадалите хора да се заведат дела за безстопанственост, че с парите да мога да си оправят къщичките.
10
14
 
28
 
! Отговори
бубсана преди 12 години
БОЖЕЕ,БОЖЕ,колко са ни беспомощни управниците.Какви Генерали,Инструктори,КметовеОбластни управители,Водолази,Лоткари,Пожарникари,Горски,Полицаи,Сециалисти от всякъкъв род пълни смешници от гостуващия ЦИРК.Само знаят да лапат държавна заплатаи превилегии и ХАЛ ХАБЕР си нямат от критична ситоация,превантивна работа,инструктажи,проверки и т.н. А камоли да деистват адекватно,то не е като на маса да се растегат локуми,защото всички са укиови ичичови уредени на тези длъжности.
9
1
 
1
 
! Отговори
bai ti преди 12 години
Gosho tupoto kak she e bezstopanstven.Samo znaesh da kakachish.Yazovira e pod arenda .Az sum hodil tam za riba i e mnogo dulbok.
8
2
 
34
 
! Отговори
48166 преди 12 години
Ако държавата не им помогне, тия хора остават на улицата...
7
3
 
43
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Бойко,знам че...четеш.Във връзка с това бедствие,и за да няма подобни,предприеми крути действия с държавната власт.Оказа се,че този микроязовир е...безстопанствен.Това не снема отговорноста от местната управа,областната управа и гражданска...защита.Тези са длъжни,да знаят всички водоеми и да са взели мерки за тяхното обезопасяване.На лице е...хайдушка небрежност,което показва липсва на всякаква дисциплина в работата на...държавните чиновници.Удари ги яко с уволнения;другите ще се се...разтичат.
6
13
 
16
 
! Отговори
Датата преди 12 години
Стига сте се вайкали...помислихте ли какво сте направили Вие...все други са пречка...Цар Калоян....помните ли?Пукет... и какво ли още не има по света и у нас... а нощеска като завали и утре натрупа...а както застуди в други ден......к'во сте си написали за това :)Вместо да коментирате ...по една лопата и да почистите тротоарите и улиците.. или и за това други са длъжни... да са Ви виновни...
5
5
 
15
 
! Отговори
до мм преди 12 години
Ха... той премиера (виж другата статия) вече се моли на Господ ,ти за обикновенните хора коментираш... Свършиха му възможностите и вече само господ може да му помогне...
4
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А сме едва февруари. Не ми се мисли като дойдат Март-Април и почнат да се топят снеговете :|
3
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАЩО НЯМА жп линия Смолян- Златоград-Кърджали-ДИМИТРОВГРАД ?????? Всичко за метрото в София Докога така?