Описват загубите - животни, покъщнина и сгради в село Бисер

Ще подпомогнем хората, обеща земеделския министър
Обновена: 7 фев 2012 10:56 | 7 фев 2012 10:54, Красимир Ангелов
8
Описват загубите -  животни, покъщнина и сгради в село Бисер
Снимка: БТА

До няколко дни в Областната дирекция по земеделие в Хасково ще започнат описи на земеделските загуби от наводненията – селскостопанска продукция и животни, за да могат хората да бъдат обезщетени, съобщи министърът на земеделието Мирослав Найденов.

Той уточни, че това ще тече съвместно с описа на имуществото като сгради и покъщнина, които също са унищожени.

"Мисля, че ще вземем решение на Министерски съвет хората да бъдат подпомогнати в тази посока", допълни министър Найденов и уточни, че на този етап всичко, което е от първа необходимост, е осигурено на пострадалите хора.

Същевременно ветеринарните власти започват събирането на издавените животни и транспортирането им към екарисажа в Шумен. След това в района ще се направи дезинфекция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bravo VAL-7..........EVALA
7
0
 
12
 
! Отговори
Вал преди 12 години
Ужасна трагедия. Мир на душите на починалите. На оцелелите без дом да им построи държавата къщи и да ги обзаведе. И една депутатска заплата да им даде. Това е абсолютно безхаберие. Хора на по 80 години...съсипаха им живота.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do ....4...... DA NE SRAM A ...IZLAGACIA....TOVA E PRAVILNATA DUMA
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако някой си беше свършил работата, сега нямаше да описват. Наказание за виновните. Всеки трябва да има дупе да носи отговорност, а не да си измиват ръцете един с друг.
4
0
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Напълно те подкрепям.Голям срам и излагация.Дано повече подобни неща не се случват
3
0
 
12
 
! Отговори
галактика преди 12 години
продължение от 2 ---- След много години в чистата и свята република бесилките никнат една след друга, с надеждата да се отиде на едно по-чисто и свято място.... Лишени от достойната си осанка, за все повече хора гордият поглед на Ботев става непосилен и все повече погледи биват приковани в земята.... Все повече сякаш се самоотричаме от родния си език, и изписваме заветната ни БЪЛГАРИЯ с чужди букви.... Децата ни, въпреки намаляването, биват възпитавани все по-неразбираемо...Библиотеките-мизерни
2
0
 
16
 
! Отговори
галактика преди 12 години
При такава зимна виелица са обесили Левски - бос, с тежи железни окови на ръцете и краката, и с горд щастлив поглед в очите заради чистата и свята република.... С не по-малко достойна осанка, целувайки българската земя и Ботев прави същото -жертва живота си за България.... Далеч назад във времето, двама братя се посвещават на великото дело - създаването на азбуката ни.... Години по-късно Вазов, редом с възпитанието и изучаването на 9-те си деца, съумява да създаде българско читалище и библиотека
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
CHUHTE LI SNOSHTI----PO 365lv NA POSTRADALO SEMEISTVO.. SRAM I POZOR. PO DOBRE DA NE GO KAZVAT. TOVA BILA MAKSIMALNATA SUMA PO ZAKON. UJAS. HORA GOSPOD DA NI PAZI. PREDSTAVIATE LI SI NESHTO PO LOSHO DA SE SLUCHI..................................