Възрастно семейство се самоуби в казанлъшко село

Мъжът и жената се задушили в гаража си
Обновена: 11 фев 2012 16:05 | 11 фев 2012 16:03,
103
Възрастно семейство се самоуби в казанлъшко село
Снимка: архив, Булфото

Двама възрастни са намерени мъртви в гаража на собствената им къща тази сутрин в казанлъшкото село Кънчево, съобщиха от полицията.

Предполага се, че 73-годишната Марийка и 76-годишният й съпруг Величко са се самоубили. 

Възрастното семейство е загинало от задушаване от газовете на работещия двигател на автомобила в гаража. 

Съседи разказват, че възрастната двойка живеела скромно. Преди години починал синът им. Имат и дъщеря.  

Видими следи от насилие, както и данни за насилствено причиняване на смъртта не са констатирани. Телата са откарани за аутопсия.  По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
Отворете един "жълт" вестник или някое лъскаво списание със снимки на живота на нашите ВИП персони и веднага ще разберете колко много пари се пилеят тук. Лошо разпределение.Само да не ни убеждава някой, че са работили много за тях, че вече на нищо не вярваме - всичко лъсна като дънце на *** тук. Ама кучето си лае....... ВИПът си върви.....
80
0
 
6
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Горките хора,кой знае какво им се случило,за да вземат това решение.А дали е самоубийство,компетентните органи ще рекат.Дали зад тая страшна трагедия не се крие друго?Не е зле,обаче и да си поприпомним кой погъла пенсионния фонд,трупан с десетилетия за безумни строежи,най-простия пример е шестоъгълния петохуйник,стърчащ пред НдК
79
0
 
10
 
! Отговори
СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ преди 12 години
докато не дойдат хора като войводите Левски и Ботев ......да убиват предателите и корумпиранитеоще мнооооооого години няма да се подобрят нещата , ами ще стават и още много по-зле АТЕНТАТИ ТРЯБВА ! ЕДИН ГОЛЯМ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КАКЪВТО НАПРАВИ АНДЕРШ БРАЙВИК - ДОСТА РАБОТА ЩЕ СВЪРШИ ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - НЯМА КОЙ ( ПОНЕ ЗА СЕГА )
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
95, откъде да вземат пари, за да раздадат на бедните? Може би ти като много съвестен християнин ще се съгласиш да ти вдигнат данъците двойно например?
77
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
22г преход и още толкова ни чакат .Ние вечно ще бъдев в преход и майките и бащите ни ще се самоубиват от "добрия" начин на живат в тази държава на тиквеници и крадци.
76
0
 
22
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Не знаем как е починал синът им, но знаем, че в тази държава напоследък хората умират като мухи в резултат на бездействие или насочени съзнателно в лоша посока действия на управляващите.Това е факт, срещу факти не се рита, и следствието работи с тях.
75
1
 
13
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
ПРОПУСНАЛ СИ ГЕРБ, СЛУЧАЙНО ЛИ? ТЕ СЛЕД КАТО ИЗДУХАТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, ЩЕ СИ ОТИДАТ, КАКТО НАПРАВИ ВИДЕНОВЧЕТО, ПОМНИШ ЛИ ?
74
1
 
48
 
! Отговори
до 91! преди 12 години
ВИНОВНИ СА! Не за това, че е починал сина им, *** такъв, а за това, че със 100, 200 лева е невъзможно да плащат сметки, да се хранят, да им е топло, а при нужда и да се лекуват.
73
37
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно ГЕРБ са виновни, че е умрял сина им и старците се оказали слабонервни?
72
3
 
13
 
! Отговори
ккк преди 12 години
87 умнико..аха да се съглас с теб..и гледам ГЕРБ си пропуснал!!!! мислех те за читв,ама се оказа просто от поредните простовати,та чак прости умници..дето са поддръжници на поредните тикви у БГ властта! бате ти Бойко Тиквата ще излезе милиардер от властта,а ти..с колко къщея на авната ще излезеш?? питам,защото явно за малкото килипирче,***-ще пропускаш поредните порестъпни властници бандити кратунести!така ли е??ще се скриеш като мишка и няма да кажеш,но ще се скриеш нещо да бозаеш,помиярче
71
3
 
7
 
! Отговори
do 87 преди 12 години
evala vasil levskiniakak si propusna GERBpo chieto vreme zachestiha samoubiystvata - kato tendenciane si spomniam ot 2000 g. nasam da e imalo tolkova mnogoidi sega tegli edin ezik na boko tikvata
70
0
 
5
 
! Отговори
допълнение към 86ти преди 12 години
тоя му е кеф да му се карат за това пише такива коментари-вероятно е с форма на отклонения(мазохистични наклонности) и кой знае какво. Не трябва да му се отговаря-все едно не е писал!!!
69
6
 
69
 
! Отговори
Васил Левски преди 12 години
Самоубийството не в 100 а в 1100 на сто от случаите е АКТ НА ОТЧАЯНИЕ!!!То не бяха млади,то не бяха стари хора посегнали на живота си за всичките тези 22 години "демокрация","просперитет" и "хубав живот"!Сигурно има много българи,които в момент на отчаяние са искали да сложат край на живота си!Като толкова сте се отчаяли и вече няма накъде щото ножа е опрял до кокал,ами грабвайте камъни,дърве,мотики,лопати,коси,кой каквото намери и бой по тая ояла се мазна политическа ***-СДС,ДС,ДПС,БСП=БКП,НДСВ,РЗС,АТАКА дето като някакъв тумор унищожава народа в България!Народе!!!
68
2
 
19
 
! Отговори
Милото преди 12 години
До 65. Ами и аз много си обичам БЪЛГАРИЯ ама никой няма да ме избере. Ама вие не разбрахте ли, че ние не избираме, а само узаконяваме предварително написани гъзоблизци в партийните листи, и който е дал повече пари ще го сложат по-напред, а пък той за 4 години ще ги избие парите в парламента. Тъй ли не го разбрахте? Имаше един Чочоолу генерал партизанин. Казваше "...власт се взема с кръв..." Не знам дали е бил много прав, ама май има нещо вярно !!
67
2
 
16
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Това е просто отражение на грозната ни действителност...няма светлина в тунел,дори и при божеството ББ...на бедните и отчаяни хора само магистрали не им трябват...!!! Къде са доходите...????
66
0
 
12
 
! Отговори
Ало, яловия Алов преди 12 години
***, освен че си върховно ***, си и безгранично злобен, а това е характерно за смърдливите, разядени от неоткрит рак, смъртници. Та по-скоро ти си приготви сам трапа, защото с такъв като тебе и за 5000 никой няма да се цапа. А ти и 50 лева нямаш, щом се кахъриш за данъците си. Все гледаш някой да ти плати сандвича или да остави нещо в чинията си та да го ометеш.
65
0
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Рекламата на кола, която много бавно минава с текст "Преоткрий истинските ценности", на фона на тази новина е просто подигравка. Не е ли време, все пак, да отделим поне малко парите от истинските ценности?/наивен въпрос, знам, много късно е, уви/
64
0
 
10
 
! Отговори
Одисей преди 12 години
Това е предизборната програма на всеки един наш политик, която той винаги ИЗПЪЛНЯВА !!!
63
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В по-пълна информация за случая пише, че хората са си приготвили предварително дрехи, даже и пари. Четете, недейте да гадаете как са се топлили или да мислите на чий гръб ще са разноските. А от това да си вземат поука политиците - били са изрядни и почтени докрай, като всички пенсионери в България, защото те са създавали тази страна и са отговорни хора, а не крадци с по 10 ръце.ДОЖИВЯХМЕ И ДОПУСНАХМЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ И ТАКИВА НЕЩА!
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
69, пътя за лудницата е проходим! GO, GO