Дървото на желанията! Пожелай си нещо!

5-метров явор сбъдва желания във Велико Търново
Обновена: 16 фев 2012 07:11 | 16 фев 2012 07:04, Красимир Ангелов
37

Снимка: БТА

 

Дърво на желанията и благодарността откриха във Велико Търново. Идеята е на Елена Недева и се заражда във социалната мрежа Facebook.

Под 5-метровия явор, който се намира пред Факултета по изобразителни изкуства в центъра на града, бе монтирана кутия, в която великотърновци и гостите на града могат да оставят своите желания, послания и благодарности.

Когато се съберат достатъчно писма, те ще бъдат пускани да отлетят в небето с балони, пълни с хелий, за да отворят място на други желания.

Дървото ще бъде осветено постоянно и ще бъде поредната атракция в старопрестолния град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
Желание преди 12 години
Да изчезне управляващата върхушка след 89 до момента!
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скоро и на камъните ще се молите.
9
0
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Браво на Велико Търново,пак...изпревариха Кривунделово.Сега ще трябва да...бия пътя до...там,за да пусна един...печеливш тотофиш.
8
1
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Хубава е инициатива, но тя е за деца и ученици.А в момента 30 годишната госпожичка с майка общинска съветничка си прави елементарна реклама.Като и чета резмишленията в местната преса имам опасения за менталното и здраве и бих и препоръчал горещо да вземе навременни мерки !
7
0
 
12
 
! Отговори
друид преди 12 години
Дървета и балончета с хелий, в това ни е надеждата за по-добър животкой както си го направи...
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това означава ли, че вече всеки може да си прави всичко, каквото реши /или каквото някой му нареди/ на обществени местаПри това е копи/пейст пак от някъде по света - Йерусалим, църквите тук-там........... Защо те не вземат нещо от нас, все още има какво. Очакваме манекен Пис в центъра на някой голям град, а защо не във всички в България
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С нашите данъци искаме реални действия, а не лъжи!/Ще ида да пусна листче с текст, че искам да ям - и какво?/
4
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Поредната идиотщина в тази страна. Едно нещо не е направено за тези години, което да върши работа наистина. Всичко се руши и се подменя с шарени мъниста за аборигените.
3
1
 
10
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
Оххх дудита, нищо няма да ви се сбъдне, но пък е много креативна идея, по-малките се радват със сигурност много...йееей :) Ама пък надеждата умира последна, това може да е началото на една голяма традиция....
2
7
 
6
 
! Отговори
Musaria преди 12 години
Taka se zapo4va sas zabludite ise stiga do satanizim.
1
4
 
23
 
! Отговори
сексманиак преди 12 години
Моля сложете и един POP3 сървър на това дърво, за да пращаме имейли !До: дървото на желанията @ велико търновоСъбджект: ЖеланиеТекст: Бих искал 1 месечна ваканция на малък безлюден остров с Анджелина Джоли. П.С. Може да не е толкова безлюден и да е населен с още 5-6 от топ 10 на най сексапилните жени в света.