Дървото на желанията! Пожелай си нещо!

5-метров явор сбъдва желания във Велико Търново
Обновена: 16 фев 2012 07:11 | 16 фев 2012 07:04, Красимир Ангелов
37

Снимка: Булфото
Виж други галерии »

 

Дърво на желанията и благодарността откриха във Велико Търново. Идеята е на Елена Недева и се заражда във социалната мрежа Facebook.

Под 5-метровия явор, който се намира пред Факултета по изобразителни изкуства в центъра на града, бе монтирана кутия, в която великотърновци и гостите на града могат да оставят своите желания, послания и благодарности.

Когато се съберат достатъчно писма, те ще бъдат пускани да отлетят в небето с балони, пълни с хелий, за да отворят място на други желания.

Дървото ще бъде осветено постоянно и ще бъде поредната атракция в старопрестолния град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
beboo преди 12 години
iskam da se saberem s Mario......
30
1
 
0
 
! Отговори
Велико Търново преди 12 години
Щуротии, щуротии, щуротии! Само това може да опише инициативата на 100-тина души да "открият" дървото на желанията. Отидете да го видите: една невзрачна розова кутия е закачена за ствола. Как едно дърво може да стане място за отправяне на желания?! В тази идея няма и капка креативност, за каква атракция говорим? Та това дърво стои там от години и сега изведнъж става атракцията на града ни?! Най-жалкото е, че доста заблудени хора направиха чудесна услуга на Елена Недева в копнежа й за показност.
29
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
МЪЖ И ЖЕНА ОТИВАТ НА ВЪРХА НА ВЪЛШЕБНА ПЛАНИНА КЪДЕТО ИМА КЛАДЕНЕЦ НА ЖЕЛАНИЯТА. КОГАТО СТИГНАЛИ ЖЕНАТА ИЗБЪРЗАЛА ДА СИ КАЖЕ ЖЕЛАНИЕТО НА КЛАДЕНЕЦА И СЕ НАВЕЛА ЗА ДА НЕ Я ЧУЕ МЪЖЪТ Й,НО СЕ ПОДХЛЪЗНАЛА И ПАДНАЛА ВЪТРЕ!!!МЪЖЪТ ВЕДНАГА СИ ПОМИСЛИЛ-"ЕГАСИ КЛАДЕНЕЦА КОЛКО БЪРЗО ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯ".
28
0
 
3
 
! Отговори
радослав 7 легло преди 12 години
ПОЖЕЛАВАМ СИ ВИНАГИ НА ТОЗИ СВЯТ ДА ИМА ДОБРИ И УЧТИВИ ЛЕКАРИ КАТО д-р МИЛЕНА ЧУКАНОВА от "ПИРОГОВ"!!! РАДОСТ ,ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ за ВАС д-р ЧУКАНОВА!!!!!!!!!!!!!
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
желанията не се изпълняват само мечтите
26
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
За да се сбъднат, желанията не трябва да се споделят.
25
0
 
5
 
! Отговори
Veso преди 12 години
пожелавам си щастие, любов и успехи, както и ва всички Вас, да бъдем себе си и да се радваме на това което имаме.
24
0
 
0
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
MOETO POJELANIE -da ima avariq na propan gaz i da gramne parlamenta sas vsi4kite kradci vav nego
23
0
 
5
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Това "красиво светещо" /иначе съвсем невинно дръвче/ само ще обърка и без това обърканите глави на децата.По-добре да се научат да пазят и уважават самото дърво и природата.
22
2
 
6
 
! Отговори
Росица преди 12 години
Що сте толкова смотани, бе?! Може ли и от хубавите неща да се оплаквате, к'во ви пречи някакво осветено дърво някъде си, създадено за да радва най вече децата?! Може ли да сте толкова сбъркани?! Мрънкащи, черногледи песимисти, пълните и-нет пространството с глупостите си, обръщате всичко на политика, само и само, да не спирате да мрънкате, пожелавам си да ви спрат достъпа до и-нет.
21
1
 
0
 
! Отговори
До Днес.бг преди 12 години
Але пак изкочихте със статия.
20
3
 
3
 
! Отговори
iii преди 12 години
Етър Алкохол, Етър Алкохол, Етър Алкохол але алеееееееееееСамо ЕТЪР!
19
0
 
3
 
! Отговори
niakoi si преди 12 години
Пешо, не само беше общински председател на ГЕРБ ами и е шеф на НАП В Търново, а сина си го уреди шев на Общинско предприятие реклама, дъщерята и тя е шитнала някъде в областа на сигруна работа. Да не мислите, че ако не беше майка и някой щеше да обърне внимание на тая. Наглостта няма граници
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Етър шампион!
17
2
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Защо от 89-та до сега.Защо не от 44 -та до сега.Ако ги нямаше мръсните кумонисти от 44 до 89-та нямаше да ги има и псевдо демократите, и пребоядисаните комунаги и ДС и БСП и ДПС и смешния ни продажен цар комарджия и тн.Мисли посре пиши
16
0
 
5
 
! Отговори
До №9 Пешо преди 12 години
ако е тази която дава квартири в една къща до университета по нахална и нагла жена през целия си живот не бях виждал
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От тази глупотевица може да има и полза. Някой да чете листчетата от Рисайкъл бин периодично - така ще се направи социологическо проучване за степента на изглупяване след 20 години промивки.
14
2
 
0
 
! Отговори
автомобила преди 12 години
До 13, че кой те кара на сила да си караш колата? зима е, условията са тежки... що не се качиш на градския транспорт или такси като ти се чупи колата? хората по целия свят могат, а ти не можеш?
13
4
 
2
 
! Отговори
seZam преди 12 години
Аз съм от Търново ей сега отивам от комшията да взема резачката и да се стопля в този студен зимен ден
12
1
 
14
 
! Отговори
МОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ преди 12 години
От София съм родом. От кв. Борово съм. Такива непочистени улици не съм виждал нивга! Почупих си предницата на колата по коловозите в малките улички пред блоковете в квартала ми и в центъра. маска, *** за двигател - няма ги след 4-та седмица лазене по Софийските улици. Предполагам в провинцията не е по-различно. ПОЖЕЛАВАМ СИ КЪМ ДЪРВОТО: Да Ви *** майката на всички бивши и настоящи управници в парламента и в кметството на София. Срам ме е от Вас, *** върху Вас. Оооо само как *** ...