Отпадък за едни, плячка за други

Стотици роми нападнаха сметището в Харманли, събират бракувана храна
19 фев 2012 12:00, Красимир Ангелов
111

Снимка: Impact Press Group

Стотици роми от два дни са окупирали харманлийското сметище и тарашат изхвърлена бракувана стока от наводнен хипермаркет в града.

Те са там от петък, 17 февруари, и дебнат за пристигането на поредния камион с натоварени продукти.

След като той се появи и изсипе товара си, те веднага започват преравянето на боклука. След 20 минути вече е сортиран, напълнен в чували и багажници на коли.

Плячката е от бутилки базалкохолно, бира, кетчуп, подправки и други стоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: сметищеромиХарманли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
SOS преди 12 години
БОЙКООООООООО,КЪДЕ СИ МУТРО ПРОСТА.ПОГЛЕДНИ ДОКЪДЕ СИ ДОКАРАЛ ЕЛЕКТОРАТА СИ.НЯМА *** НЯМА БЪЛГАРИ ,ВСИЧКИ ГЛАДУВАТ.,ПРОСТАКО *** *** СИ ЗАТРИ ДЪРЖАВА ИНАРОД!!
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Към 109Браво г-не,вие сте добър човек,за да се докажете споделете жилището и живота си с тези "нещастни хора" и ще ви повярваме!Ако имате пари,имоти ,мебели ,ще ви се зарадват много,а още по -добре живейте сред тях.
96
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да разбера всички тези расистки изказвания... Тези хора са опрели до там, че сметището им се струва като пир... Нормално е да нямат гордост, чест и морал. Те оцеляват както могат. Причината да не могат да се интегрират сте ВИЕ, които можете да ги погледнете със злоба и в най-тъжния момент от живота им. За изхвърлената храна ли им завиждате?
95
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 12 години
*** в българия нормално..а няма ли да видим снимки на българи в европа...
94
3
 
17
 
! Отговори
123 преди 12 години
Изтровете се до един !
93
5
 
13
 
! Отговори
вашта преди 12 години
май*а да *** *** да ***!
92
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз таман си помислих, че днес няма да има статия за *** и техните битовизми...
91
2
 
11
 
! Отговори
bavo преди 12 години
Целият проблем е отново в държавата ни, никъде другаде няма да се допусне подобно изхвърляне на хранителни стоки, всичко това би трябвало да иде в екарисаж, но нали на магазина така му е по-евтино и на държавата не и пука или някой на по-висок пост в общината има интерес от това на маг. да му минават лесно престъпленията, а пък когато някой се отрови, ще си кажем: " какво толкова един *** по-малко, кой му е виновен, че яде ***", да господа но той ги яде защото вие позв. своб. изхвърляне
90
4
 
23
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Какви ти чревни инфекции! Тия са калени до безобразие, устойчиви, като ***!
89
1
 
13
 
! Отговори
а4о преди 12 години
Добре,де защо на никой не му е направило впечатление ,че тези *** се изхвърлят край пътя в гората, а не в специално ЕКО или нормално сметище.Това са пластмаси ,опаковки които 30 години ще са в природата!!!!А ромите го разграждат за 20 мин :)
88
1
 
7
 
! Отговори
wasd преди 12 години
Да ги бракуват за ***!
87
0
 
7
 
! Отговори
bob преди 12 години
България ! Гладия и простотия.......светлина в тунела или безкраен лабиринт(без изход). Отчайващи кадри.
86
0
 
11
 
! Отговори
рр преди 12 години
А като ги погледнеш - всички са добре облечени.....
85
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимка 6 е върхът!!!!!!!!!!Пратете я на всички, дето ни поучеват за "ромската интеграция"!Ще се изпонатръшкат от чревни инфекции и ще трябва да им платим и лечението.......Отврат!
84
9
 
20
 
! Отговори
мера според мера преди 12 години
Какво ?? значи да се интегрират ***. Това значи да ходят всички на работа. Къде да ходят след като няма работа даже за българите с по солидно образование. Преди 22 години всички *** в нашия град ходеха на работа. Деца им ходеха на училище. Построиха си къщи на два и три ката. Тези които ги хвана демокрацията при строеж до първия етаж така си и останаха. Тези които не работеха по заводите работеха в ТКЗС та и бяха добре платени. Не са виновни *** системата ги направи такива.
83
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това искат *** ,не интеграция,работа или образование,искат да намерят,да им се даде,да откраднат!Това са характерни черти на етноса,формирани стотици години,а някои *** искат да ги интегрират!!!В америка успяха едва 5%,а останалите къде са?!
82
21
 
4
 
! Отговори
ЦИГАНИН ЕБЕ БЪЛГАРКА преди 12 години
ЕЕЕЕЕ КАКВО ЧЕ ВИ ПРАВИМЕ БЪЛГАРСКИ БУЛКИ
81
19
 
6
 
! Отговори
аз съм циганин преди 12 години
че ви оголзгаме до кокъл булгари вашта мам аз.всички *** че застанат на власт много скоро хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахха.да живеят *** , *** ,кардарашите власите и всички *** скоро че видите кой кого хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.и парламента че завземеме че го правиме *** да живее мангалия хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахахаахаххахахахахахахахахаахахахахахахахаахахахахахахаха
80
9
 
3
 
! Отговори
ЦАР КИРО преди 12 години
АБЕ *** СТЕГАЙТЕ СЕ СКОРО ТАКА ЩЕ ГРАБИМЕ ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ДОМОВЕ ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАВА БЪЛГАРИ ИДВАТ *** И ТОГАВА ЧЕ ВИДИТЕ КВО ЧЕ СТАВА.ТЕ ТОВА ВИ ЧАКА ДЕТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКИТЕ ХАХАХАХАХАХААХАХХААХАХХААХА ДА ЖИВЕЕ МАНГАЛИЯ , МАНГАЛИЯ В ЕВРОПА И *** СМЕ НА ВЛАСТ.НИЕ ЧЕ ОПРАВИМЕ И ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ
79
5
 
16
 
! Отговори
ЦИГАНИТЕ СА НА ВЛАСТ преди 12 години
ХОРА ХУБАВО ПОГЛЕДНЕТЕ ТЕЗИ СЕДЕМ СНИМКИ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ.ОСТАВЕТЕ ЧЕ ТОВА Е НАИСТИНА СТОКА ОТ НАВОДНЕН МАГАЗИН ВНИКНЕТЕ ПО НАВЪТРЕ В ТЕЗИ СНИМКИ.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ВИЖДАТЕ ЛИ В КАКВО СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ НИЕ СИНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ НА ВАЗОВ СТЕФАН КАРАДЖА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА И ТАКА НАТАТЪК.ГЛЕДАЙТЕ ХУБАВО ТЕЗИ *** КОИТО РОВЯТ В *** И СЕ РАДВАТ ЧЕ И ТОВА ГО ИМА,И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СМЕ ХОРА ВТОРА РЪКА В ЦЯЛА ЕВРОПА А ЧЕ И В СВЕТА.ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА НАШАТА СЛАВНА ЗЕМЯ.ГОСПД ДА НИ ПАЗИ