Роми броят до 100 лева за незаконен ток

Толкова е тарифата за прикачване към електропреносната мрежа в Кюстендил
22 фев 2012 19:40, Красимир Ангелов
62
Роми броят до 100 лева за незаконен ток
Хонорарите се плащали на предприемчиви жители от същия квартал. Снимка: Булфото

Между 60 и 100 лева плащат жители на ромския квартал „Изток“ в Кюстендил за незаконното прикачване към електропреносната мрежа, съобщават от местната полиция.

Хонорарът се заплащал на други жители на квартала, които осъществявали прикачването.

След подаден сигнал при направена проверка полицаите са установили и трима мъже, предлагащи "услугата" за жителите на 10 хилядния ромски квартал в Кюстендил.

При извършени проверки срещу жители на квартала са започнати 20 дознания само за един ден, посочиха още от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
33
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Нали знаете кой плаща загубите на ЕРП-тата след тези кражби?
6
0
 
10
 
! Отговори
Ромлянин съм майкоо! преди 12 години
Не саму къмту токъ съ връзвами нилигалну! Ай, саму с ток ни съ живей бее, треби и водъ. Кък шъ съ пуд... .нали таковътъ? *** ВиК то ни нъ знай кату къде съ връзвами.
5
0
 
54
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Прекъсване на ел.захранването на всеки,независимо от вида на муцината му,щом не си плаща сметките!За какъв дявол аз,високо квалифицирания техник,си плащам на месец повече от 200 лв.удръжки,за да може гадния *** да не си плаща?
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е защо не направят ежедневни проверки и да ги откачат тези, които самоволно се закачат?!? Да види *** всеки ден като плаща по 100 лева на събратята си да го закачат отново докъде ще я докара. 30 дни х 100 лева = 3000 лева. Ще му излезе по-евтино да си сложи електромер и да си плаща като нормално човешко същество, за каквото има претенции да бъде!
3
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз тва не мога да разбера.Нали трансформаторите са собственост на НЕК?Идват с един екип един булдозер и един кран.След 1 ден трафопоста го няма.Аре крадете мама ви *** ***.Ше видите ток когато си суберете 50 000 000 лева за да си платите вече откраднатото.Тъкмо и ще поумрете малко от студ.Ако циганолюбите от ЕС зареват за правата на маймуните- веднага им се пращат неплатените сметки за 10 20 и повече милиона лева.Да видите как ще утихнат.
2
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комисаря към съвета на европа да отговори на няколко въпроса:1. Защо 90 % от престъпленията са дело на ***?2. Защо в цял свят *** са ***, а в България псевдо журналистите ги наричат "роми".3. Защо *** в родната ми държава имат повече права от мен?4. Защо съвета на европа не се заинтересува от лошото икономическо положение на българите.5. Защо съвета на европа проявява расизъм към българите, отделяйки внимание само на *** и никакво внимание на българите.6. Колко време е живял с ***?7. Колко пъти са го пребивали от бой ***?8. Колко пъти са разбивали дома му ***?9. Защо Франция изгони така ценените от вас ***?
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ВЪВ ВАРНА Е ТОЛКОВА