Започна подаване на документи за предварителните изпити за СУ

Таксата е 30 лева на изпит, документи се приемат до 16 март
27 фев 2012 13:13, Красимир Ангелов
3
Започна подаване на документи за предварителните изпити за СУ
Снимка: Булфото

От днес до 16 март се подават заявления за участие в предварителната кандидатстудентска изпитна сесия за учебната 2012/2013 година в Софийския университет "Св. Климент Охридски", съобщиха от висшето училище.

Документите могат да се подават всеки работен ден от 9.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 ч. в Информационно-рекламния център на СУ в Ректората.

Кандидат-студентите трябва да представят заявление за участие в кандидатстудентските изпити, лична карта и квитанция за платена такса за участие в изпитите.

Таксата за един изпит е 30 лева и може да се внасе в каси на Ректората, по банков път в банков клон на всяка търговска банка  по банкова сметка на СУ "Св. Климент Охридски".

Внесената такса за участие в кандидатстудентски изпити не се възстановява за нито една от двете изпитни сесии, уточняват от висшето училище.

Кандидатите за предварителната изпитна сесия може да се регистрират и онлайн на адрес: http://www.ebg.bg/su-admissions/  - до 17.00 ч. на 16 март.

Оценките, получени на която и да е от изпитните сесии, участват равностойно при балообразуването, посочват от СУ.

На 1 април ще е изпитът по български език и литература от предварителната изпитна сесия, на 8 април - по математика, а на 22 април - по История на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Започна събирането на парите. Не е важно знанието, ама паричките не трябва да се изпускат,
1
1
 
1
 
! Отговори
\\\\\\\\\ преди 12 години
Търсят се легални начини за безпринципно приемане в университетите.Важна е бройката,т.е таксите да са повече,че не се връзват иначе заплатите на преподавателите.