След 4 месеца ремонт летището във Варна приема полети

Стойността на извършената реконструкция е почти 40 млн. лева
29 фев 2012 11:02,
4
След 4 месеца ремонт летището във Варна приема полети
Летището във Варна бе ремонтирано над 4 месеца. Снимка: Булфото

След големия ремонт летището във Варна започва работа от днес, информираха от аеропорта.

Обслужването на полети и пътници се възобновява по план, след като летището затвори врати на 15 октомври миналата година.

Първият самолет, който ще кацне на реконструираната писта, ще пристигне от Виена в 12.50 часа.

През следващите дни всички полети ще бъдат възстановени поетапно.

Рехабилитацията на пистата с дължина два километра и половина продължи четири месеца и глътна почти 40 милиона лева. В денонощната работа бяха заети над 500 души и 100 машини.

Положени бяха над 150 000 тона асфалт, изградена бе нова дренажна система, а светлините на пистата бяха изцяло подменени.

Пистата на варненското летище вече отговаря на всички европейски стандарти и там вече могат да кацат самолети от типа на "Боинг" 747.

Последният голям ремонт на аеропорта е правен през 1974 година. Вече тече и строителството на новите пътнически терминали на летищата във Варна и Бургас.

Новите сгради трябва да посрещат и изпращат своите гости през лятото на 2013 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: летище ВарнаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
0
 
! Отговори
40/4 преди 12 години
На плюещите ще кажа - дали наистина са 40 милиона както е обявено по документи или 4 милиона реално няма почти никакво значение, важното е че нещо се направи.
3
1
 
0
 
! Отговори
mm преди 12 години
СПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ БЕЗПЛАТНО!!!За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата ощепреди старта ! ПЪЛНА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ - WAZZUB не изисква Ваши лични данни при регистрацията!НА КРАТКО:Безплатно завинаги:Няма И НЯМА ДА ИМА никакви такси:Нищо не се продава:Нищо не се изисква да купувате;Печелите по начина, по който печелят големите компании от масовост;Имате този шанс до 01.04.2012г:Вие избирате начина, по който да Ви се плати- банкова сметка , чек, ALERTPAY, PAYPAL и други.WAZZUB -новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец толкова пари , колкото приятели, познати или непознати сте убедили да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си.ЧЕСТО задаван въпрос е: WAZZUB звучи прекалено хубаво, за да е истина. WAZZUB измама ли е или реален бизнес?Със сигурност с WAZZUB, се прави реален бизнес, но това не е традиционен бизнес.Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес моделикоито никога не са правени преди. WAZZUB е един от тези бизнес модели.В действителност, WAZZUB прави точно същото като компаниите Facebook, Google, AOL и Yahoo.Те предлагат безплатни услуги и печелят милиарди $ само от показването на реклами и специални оферти.Единствената разлика е, че WAZZUB споделя своите печалби с регистрираните преди старта членове.Например ако вие убедите 10 души да се регистрират , а те убедят по 2 и техните също по 2 , то вие ще вземате .....по 310 $ завинаги , като няма ограничение в броя на рефералите , КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ .Това ще бъде възможно само до 1 април 2012. За тези , които ще се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари , а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други / от рекламодателите / в WAZZUB.Ще се плаща по удобен за вас начин банкова сметка , чек, ALERTPAY, PAYPAL и други- от 15 май 2012 , тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите.ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ : Въведете следният линк:signup.wazzub.info/?lrRef=8aff0768Бъдете активни сега , за да живеете по добре после!
2
2
 
2
 
! Отговори
Илиев преди 12 години
Че Боинг 747 кацаха там и преди ремонта
1
3
 
8
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Най-накрая и нещо добро да го ***...........