200 джигити за 5 дни заснеха в Перник

Шофьорите карали с превишена скорост и без колани
Обновена: 5 апр 2012 14:24 | 5 апр 2012 14:07,
59
200 джигити за 5 дни заснеха в Перник
Шофьорите често се опитват да избегнат задръстванията. Снимка: архив Булфото

Над 200 нарушения за пет дни са констатирани с мобилната камера за видеонаблюдение в Перник.

В 90% от случаите шофьорите карали с превишена скорост.

Камерата е заснела и неправилно паркирани коли, разговори по мобилни телефони, шофиране без предпазни колани и преминаване на червен светофар.

Често шофьорите не спазвали и различните ленти за движение в пикови часове и от дясна лента завивали вляво, за да избегнат опашките.

Служителите на "Пътна полиция" регистрират средно 50 нарушения на ден в миньорския град.

Всички заснети нарушения се отработват и се изпращат призовки на шофьорите.

Системата е така направена, че никой не може да променя информацията или да изтрие вече заснетото нарушение.

Основната цел на този вид контрол е всички шофьори, заснети в нарушение, да бъдат глобени в най-кратък срок, аргументират се от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
4
 
! Отговори
данъкоплатец преди 12 години
Пътищата са в ужасно сътояние: разбити, с много "ями". Перник-София, околовръсното ... и къде ли не по пътищата на БГ. Пътувам из цяла България. Пътищата са трагедия. Аман от ремонти по ходовата част: шарнири, биалети...джанти, гуми...е то нема край. Аман. Като в петия свят сме. Данъци плащаме, а пътища нямаме.Поне дупките да закърпят, не магистрали. Трафикът е през Владая. Магистрала "Люлин" е поела 15-20% от трафика.Не повече!Чупим си колите, плащаме си данъците и толкова.Нема оправия тука!
40
0
 
6
 
! Отговори
haha преди 12 години
мяукащи се казва неграмотници.....
39
3
 
18
 
! Отговори
! преди 12 години
до е-кащите. Таково произношение в книжовния български език няма. По е-кането се познават генно-модифицираните от нормалните българи.
38
1
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 12 години
Аз НЕ мякам ;) Но ме дразнят комплексирани глезени софиянчета, които нищо не умеят да ми дават наклон на к**а.лека :)
37
2
 
4
 
! Отговори
До 45 преди 12 години
Кой си пък ти да определяш кой къде да ходи бе
36
1
 
11
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
Ами къде да работят бе господинчо, като само в София има нормална и добре платена работа. Екстра си е Перник (не съм от Перник) но и на мен ми писна да слушам обиди към Перничани. ENOUGH! Не слагайте всички под общ знаменател. Познавам хора от Перник и са нормални хора като всички останали. Във всеки град има ВСЯКАКВИ хора и добри и лоши. Само комплексарите се дразнят от това, че някой идва през деня да работи, а вечер си се прибира на тихо спокойно и на чист въздъх;)
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заставаш сутрин в Княжево и почваш да броиш- целия ПЕРНИК СЕ ИЗНАСЯ НА РАБОТА В СОФИЯ , по четири пет винкела в кола стиснали сандвичи и вода от вкъщи да не се охарчат - ПЕРНИК е най големият хотел в България - прибират се само да спят и е ,,,т !!!!
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахаха
33
4
 
9
 
! Отговори
hoho преди 12 години
edni ot nai-krasivite Българки, koito poznavam sa ot Перник...
32
0
 
6
 
! Отговори
8369 преди 12 години
Само 200?Тея яко са скатавали.
31
2
 
8
 
! Отговори
ddr преди 12 години
А дали ще ги снимат на ускорителя за елементарни частици АМ "Люлин" ?
30
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Сложи се негативен етикет на този град заради някакви простаци, но то такива екземпляри има във всеки друг, така че не бъдете нагли и несправедливи а малко по- добри за да се промени цялостната представа за България. Защото искате или не Перник е част от България.
29
23
 
16
 
! Отговори
Даси преди 12 години
Перник е прекрасен град, а София е неговото мърляво предградие.
28
2
 
22
 
! Отговори
bg преди 12 години
Ееее, ми то нали няма престъпност...вилнее башибозук в Плевенско,стрелят си се по улиците,шофират джигити,няма присъди,бонуси...,навсякъде джипчета и палати,50% в сиво..-да не е и повече,контрабанда яко,разбиват се жилища и коли навсякъде и по всяко време,пари нема....децата гледат и се учат...бе стабилна държава сме...оляха се,ама яко а народа подивя и оскотя от немотия...огледайте се по улиците/не софииските/...мрачни хора,бедни,страхливи...и мрем...и това е...до кога?..да се събудим а?..... Сигнализирахте за неуместен коментар
27
2
 
26
 
! Отговори
unufri преди 12 години
Единственото място на света, където ако караш в насрещното платно могат да те изпреварят:))
26
2
 
6
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Оне не са джигити, оне така си са придвижват тихо и кротко...
25
7
 
40
 
! Отговори
;) преди 12 години
И в София и в Перник той е пръв -той е пернишкият лъв,окачил e поцинкован ланец -шофира като екстемист албанец...А до него - пернишка русалка -типична вентилаторна духалка,летем го охлажда, зимата го топли,и докат` се вози в носа си чопли...Отзаде сложил тъмните стъкла,пуши `Boro, носи тъмни очила,дънките - от братовчеда на Versace-типичен пернишки гаспачо...Инак кара Golf- че двойка -уникална антикварна бройка,сложил 14-ска - лета джанта,а отзаде пуши като на комшията Трабанта ...А на задното стъкло е сложил плюшена играчка,отива на строежа той да бачка,да направи яка пачка, чеще тунингова своята бегачка ...Не светнал още жълтий светофар -на втора е превключил нашият гЪзар,после трета, *** газ -ала Захаринчо е подготвен - носи си противогаз ...И довечера, на село като се прибере -и Драгичево и Перник ще разбере,как Golf- а бил е тунинговал кат` за Льо Ман,как е с двойно турбо и с подсилен спирачен барабан
24
2
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Перничанинът си е перничанин. Винкелът е голяма работа.
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
27, аз спазвам правила, без да е нужно "да ми се бърка в джоба". Просто така ми е по-лесно и макар и да не е много приятно (да те изпреварват и от 2-те страни, а 3-ти отзад да се опитва да те прескочи), продължавам смело и упорито! :)
22
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
присмяла се куката на кривото дърво