До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов

Премиерът се забавлявал със споровете в БСП
21 апр 2012 17:17,
501
До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов
Борисов инспектира строителството на АМ "Марица". Снимка: БТА

Добра оценка даде днес премиерът Бойко Борисов на изпълнителите на новостроящата се АМ "Марица". "Много ми е приятно да карам по трасето, много добре се прави", коментира той.

"Много се смях с птичките на еколозите при инспекцията на АМ „Тракия”, защото много пари даваме там", припомни си премиерът Бойко Борисов. "Трябвало да е със специални дупки да не се заклещят птичките. Да няма мушички - ще пръскаме там, да не идват да се хранят", допълни той.

Това, което правим ние е сериозно, бе категоричен Бойко Борисов и припомни: "От Турция до Пловдив - магистрала, от Черно море до София - магистрала,  от София до Бяло море - магистрала".
„Оптимист съм и съм убеден, че до две години животът на българите ще стане различен”, добави премиерът.

Той обяви, че изявленията на лидера на БСП Сергей Станишев за иницииране на референдум за АЕЦ "Белене" са несериозни. "Станишев много добре знае, че нищо не са направили за строителството на Белене, освен да похарчат едни 600 милиона. Просто те са се объркали", заяви министър-председателят.

Той призова медиите да не им обръщат внимание. "Те имат конгрес - да си се карат, да си вадят кирливите ризи. Всички почнаха да наричат бившия президент Гоце, явно са получили такива инструкции. Забавлявам се", заключи Бойко Борисов.

След инспекцията на АМ Марица министър-председателят постави ултиматум на кмета на Симеоновград Пейчо Стайков. Двамата се споразумяха до 30 юни градоначалникът да е намерил 300 000 лева за полагането на ВиК мрежата на улицата, на която миналата година навръх Великден при катастрофа загинаха шестима младежи.

Ако тръбите не бъдат положени в посочения срок, пътят ще бъде асфалтиран и проектът за подземната инфраструктура ще бъде замразен в следващите 5 години, уточни премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве това менте няма ли най-после да се скрие в дупката откъдето се е пръкнал. Да *** неговата мама.
331
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еми то и БСП се забавляват със споровете в ГЕРБ. Така, че не виждам какъв е проблема. Поредният несполучлив опит на Тиквуна да се прави на интересен.
330
6
 
9
 
! Отговори
хаха преди 11 години
До 2 години популацията на България ще е намаляла на половина и парите които се въртят сега ще им стигнат! Това май има в предвид тиквеника :)А до 453 - не знам какви са ти представите за "бедните слуги" навън в момента, но ако нямаше какво да ме задържи тука бих заминал да съм "беден слуга" със минимум 2000евро на месец ВЕДНАГА! PS: тези 2к евро не си ги измислям
329
3
 
15
 
! Отговори
ДО 452 преди 11 години
Къде да напускаме. Защо? Нима на вън ще бъде хубаво след месеци? Или там ни чакат и ще ни дават всичко даром? Тук в България ще сме бедни роби, а вън бедни слуги. Това е резултата за 22 години демокрация и почти 3 години ГЕРБ. Колко безработни има, а колко още ще останат без препитание??? На това ли казваме добър живот???
328
1
 
18
 
! Отговори
Винетку преди 11 години
Вижте му само наглата черна мутра на Банкянския Бандит, погледнете и свинята-касичка зад него, типични ***! Радвали се за българите, айде няма нужда, напускайте България!
327
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ме топлят магистралите. Нима те дават хляб или постоянна работа? Заради приетите закони и от там и разрешеният износ сега за 1ви май оставам без работа/по чл.328/.Преди около 2 години, земеделският министър каза българското вино не е от грозде. Резултата е, че износа намаля и вече оставаме без работа. Колко други в България останаха и сега остават без работа? Какво ще ни дадат магистралите, когато нямаме действаща индустрия? Или ще живеем от туризъм или селско стопанство (виж Гърция).
326
3
 
5
 
! Отговори
емир преди 11 години
Жалко, че не съм жена, иначе след 2 години бая пари щях да завъртя по бойковите магистрали...
325
10
 
3
 
! Отговори
desi преди 11 години
Ne nai golqmoto razgrabvane e ot BSP,SDS.i NDSV.
324
2
 
21
 
! Отговори
народа преди 11 години
Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя
323
1
 
18
 
! Отговори
22г. преди 11 години
а за смелите подръжници на Герб ... до време ще е ... Бойко се е съсредоточил в София а провинцията не на миналите успешни избори бяха гласували 60% от населението на България и помните какви бяха резултатите сега доверито към ГЕРБ падна и сега "селяните" ще гласуват за да не изкарат още 1 такъв мандат политическата игра е прекалено по сложна от това което обсъждаме тук и клюкарстваме и съм 100% сигурен че на следващите избори БСП ще вземат власта дори може би коалиция с ГЕРБ или от подкреп парт
322
1
 
12
 
! Отговори
22g. преди 11 години
да това е било магистрала по времето на така омразния Бай Тошо такива магистрали е правил той че са държали по 10г без ремонт а това което го прави Примиерът Борисов не е магистрала а скоростна отсечка... преди е имало малко коли и камиони и е било магистрала но сега всеки си има кола и движението е в пъти по голямо и трябва да бъде минимум 3 платна в една посока за да го наречем днешно време магистрала ... нямаше да им струва толкова много да го направят така...
321
3
 
6
 
! Отговори
До 440 преди 11 години
И моите доходи ще се вдигнат тази година, но не съм такова арогантно прасе като теб. Ако не бяха "мързеливите" хора щеше ти да умираш от глад.
320
1
 
9
 
! Отговори
до 440,441,442,443 преди 11 години
Ооо Бойко май не ти харесаха 439 коментара та взе да се включиш в форума
319
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-висок доход се очертава да имам тази година! Мързеливите да умират от глад ... Това заслужават!Майка ми с 400 лева пенсия всяка година спестява по 2000 лева...Синът ми работи в Англия по 6 месеца и после си почива тук още толкова ,а вие си ревете по форумите ,колкото искате...
318
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очевадно е , че Тивондера се *** да краде много добре !Още 2 мандата за Боко - само в затвора в Бобов ДолСлед 5 години в Централния Софийски затвор ще се съберат всичките ГЕРБераси и мутри
317
8
 
15
 
! Отговори
КРЕМ БОЧКО преди 11 години
да ти *** на магистралата и изродщината другаря БОРИСОВ!!! *** и комуниста ти *** ! СЪРБИТЕ си оправиха държавата дето америка я бомбандира ние седе, че сме бомбандирани от 30 години!!! Държава в топ 50 без производство няма -дори и Швейцария и Монако произвеждат! а баш комунистката ЦЕЦКА ЦИЧЕВА фрезистката да кажа колко пъти се е пускала на партините другари да я направят другарка в БКП!??ИСТИНАТА ВИНАГИ В ОЧИТЕ!
316
4
 
8
 
! Отговори
ДО 429 преди 11 години
*** *** В ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ
315
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очевадно е ,че Борисов се справя много добре! Още 2 мандата са му в кърпа вързани...След 5 години в Парламента ще останат ,само ГЕРБ и турците!
314
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ ТИКВО МАЛОУМНАКОЙ ЩЕ БЪДЕ ЩАСТЛИВ И ДОВОЛЕН С 150 ЛВ. ПЕНСИЯ ____БЕ МУТРО ПРОСТА ?КОЙ ЩЕ БЪДЕ ЩАСТЛИВ С 300 ЛВ. ЗАПЛАТА____ БЕ СЕЛЯНИН ДЕБЕЛОГЪЗ ?КАКВА ЩЕ БЪДЕ ИНФЛАЦИЯТА И ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА СЛЕД 2 ГОДИНИ , И КОЛКО ХОРА ЩЕ БЪДАТ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД СЛЕД 2 ГОДИНИ , БЕ___СМЕШНИК ДЕБЕЛОВРАТ ???СЛЕД 2 ГОДИННИ ЩЕ ДОСТИГНЕМ ЛИ ДА ПОСЛЕДНОТО МЯСТО В АФРИКА И В СВЕТА ПО ДОХОДИ , ПЕНСИИ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СТАНДАРТ НА ЖИВОТ БЕ _____ТИКВО КУХА ???ДАНИО СЛЕД 2 ГОДИНИ ДА ГНИЕШ В ЗАТВОРА МУТРО ПРОСТА
313
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А до Варна магистрала няма ли да има или да обявяваме независимост от България ?