До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов

Премиерът се забавлявал със споровете в БСП
21 апр 2012 17:17,
501
До 2 години магистралите променят живота на българина, радва се Борисов
Борисов инспектира строителството на АМ "Марица". Снимка: БТА

Добра оценка даде днес премиерът Бойко Борисов на изпълнителите на новостроящата се АМ "Марица". "Много ми е приятно да карам по трасето, много добре се прави", коментира той.

"Много се смях с птичките на еколозите при инспекцията на АМ „Тракия”, защото много пари даваме там", припомни си премиерът Бойко Борисов. "Трябвало да е със специални дупки да не се заклещят птичките. Да няма мушички - ще пръскаме там, да не идват да се хранят", допълни той.

Това, което правим ние е сериозно, бе категоричен Бойко Борисов и припомни: "От Турция до Пловдив - магистрала, от Черно море до София - магистрала,  от София до Бяло море - магистрала".
„Оптимист съм и съм убеден, че до две години животът на българите ще стане различен”, добави премиерът.

Той обяви, че изявленията на лидера на БСП Сергей Станишев за иницииране на референдум за АЕЦ "Белене" са несериозни. "Станишев много добре знае, че нищо не са направили за строителството на Белене, освен да похарчат едни 600 милиона. Просто те са се объркали", заяви министър-председателят.

Той призова медиите да не им обръщат внимание. "Те имат конгрес - да си се карат, да си вадят кирливите ризи. Всички почнаха да наричат бившия президент Гоце, явно са получили такива инструкции. Забавлявам се", заключи Бойко Борисов.

След инспекцията на АМ Марица министър-председателят постави ултиматум на кмета на Симеоновград Пейчо Стайков. Двамата се споразумяха до 30 юни градоначалникът да е намерил 300 000 лева за полагането на ВиК мрежата на улицата, на която миналата година навръх Великден при катастрофа загинаха шестима младежи.

Ако тръбите не бъдат положени в посочения срок, пътят ще бъде асфалтиран и проектът за подземната инфраструктура ще бъде замразен в следващите 5 години, уточни премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
заприличал е на рецидивист!
371
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ *** НЕ Е ХОДИЛ НА УЧИЛИЩЕ.ДОРИ НЕ Е ВИЖДАЛ ГЕОГРАФСКАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ!ТУРЦИЯ,ЧЕРНО МОРЕ И СОФИЯ САМО ТОВА Е НАУЧИЛ.НЕ ЗНАЕ ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.ЛУДА РАБОТА.
370
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който не иска магистрали да емигрира в Албания!
369
0
 
4
 
! Отговори
Мис Магистрала преди 11 години
Някои дами ще бъдат особено зарадвани-ще им се подобрят условията на труд!
368
2
 
3
 
! Отговори
буреспътников преди 11 години
магистрали та магистрали само само с това се хвали мухобойко а да не говорим че народа затъва все повече хората сигурно вече и последните спестявания ошушкват имам чувството че всичко това е стенденция да ни затрият като народ
367
0
 
3
 
! Отговори
ХМММ... преди 11 години
Ааа прави ми впечатление , че в wikipedia напоследък доста често се среща понятието македонски език ???!!!
366
1
 
13
 
! Отговори
sas преди 11 години
Още две години и в България ще останат само магистралите и премиерът.
365
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Магистралния премиер
364
1
 
15
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Прав е човека. Магистралите ще завършим догодина, след това ще поискаме да ни ги платят от Брюксел, след това Брюксел ще откаже да ни ги плати, заради некачествено строителство и след две години ще започнем да ги изплащаме ние. Това ще рече яка сиромашия за народа. Ето това е промяната, за която говори нашия бог!!!
363
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С две ръце съм ЗА Бойко Борисов - Единственият от десетилетия насам,който работи ЗА България! Досега сам виждал само как се краде и разграбва тая държава
362
23
 
7
 
! Отговори
sdf преди 11 години
Браво на Бойко Борисов. Всички мрънкачи тук да си гледат работата. Това е типично българската черта. Нещо се прави, а философите мрънкат... Нека пак да дойде Сергей, Доган и Гоце... Да си карата каруците по селските пътища. Ние сме държава от ***! Бойко е силен, защото съумява по някакъв начин да запазва самообладание. Да е жив и здрав и да направи всички магистрали. Дано оная мафиотска турско-комунистическа клика дълго време да е далеч от власта!
361
1
 
23
 
! Отговори
съмняващ се преди 11 години
Магистрала от Черно море до София, така значи? А магистрала от северната половина на Черно море до София нещо не видях...През коя година Бойко ще имаме магистрала от Варна до София, че нещо не ми стана ясно...?
360
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***.
359
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До една година Герб ще отиде на *** заедно с тиквата, радва се българинът!
358
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво ни направиха магистрали - по-лесно да бягаме от тук. Как не ги е срам да се наричат българи?Като останат само *** ще видим какви ще ги говори.
357
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TAPANAR! TOVA OPISVA VSI4KO!
356
7
 
6
 
! Отговори
птичи поглед преди 11 години
Гледан отгоре, мозъкът на някои е като мрежа от паяжини.
355
31
 
12
 
! Отговори
до 481 преди 11 години
Е то се е видяло ... ще се гласува пак за ГЕРБ.
354
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След едно година са изборите ,та затова се обещава за след две...Щастието на Боко не е благоденствието на народа , а неговото собственно!Обещанията му нищо не значат ,защото за три години докара народа до просешка тояга.Театъра му не струва ,не го бива ни за политик , ни за пожарникар , ни за актьор!Лошото в цялата работа е ,че не виждам кадърни политици ,за които да гласувам!
353
8
 
28
 
! Отговори
vanzan преди 11 години
Коя е тая магистрала до Пловдив че май нещо не съм я виждал............ей тоя е изкукал тотално !!