Ротвайлер нахапа дете

Кучето нападнало момченцето и го захапало за дясната ръка
30 апр 2012 11:21,
241
Ротвайлер нахапа дете
Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка. Снимка: архив Булфото

Ротвайлер е ухапало 8-годишно момче в местността "Кирека" на град Каспичан, съобщиха от МВР.

Детето си играело с топка и тръгнало да я гони. В това време кучето, което млада жена разхождала на повод, се спуснало към момченцето.

Още по темата

Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка.

То е откарано за преглед в шуменската болница и след медицинска намеса е изписано, допълва "Дарик".

По инцидента работят служители на РПУ - Нови пазар.

Поредният случай на нападение от куче се разиграва след седмици полемика в обществото за съдбата на бездомните псета у нас.

Проблемът отново на дневен ред, след като глутница разкъса в столичния квартал "Малинова долина" професор Ботьо Тачков, който по-късно почина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
8
 
12
 
! Отговори
----- преди 11 години
Разберете го най-после - не животните а харата сме виновни за всичко! Животните и децата ни ние ги възпитаваме. Виновни еме и за живота който живеем - не живот, а оцеляваме
121
2
 
4
 
! Отговори
До 146 преди 11 години
Купи си ротвайлер, само така ще постигнеш баланс в семейната си популация. Залагам 5 лева на кучето за фаворит срещу хлапето ти.
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами аз имам куче в двора.Детето ми е малко.Ако някой хвърли отрова и детето я намери и погълне???Какво трябва да направя,като хвана отровителя?!Може би и той ще се отрови...
119
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези които тровите животни , не мислите ли ,че могат и вашите деца да се отровят по случайност! А ?
118
8
 
7
 
! Отговори
Ники преди 11 години
По неприятни от защитниците на кучетата са ми само защитниците на ***
117
0
 
18
 
! Отговори
Рик преди 11 години
Ротвайлера е полицейско куче.Използва се за задържане.Изключително силна порода,трябва да е добре обучено и строго контролирано.Жена,както е в случая трудно може да го удържи.Детето си е играело с топка,ротвайлера е искал топката,не да ухапе детето.Просто го е захапал,за да не му вземе топката,а жената не е могла да го удържи.За това в някои ЕСдържави,за отглеждане на такива кучета се изисква разрешително.Не може всеки 40 кг.пикльо да контролира 60 кг.ротвайлер!
116
3
 
11
 
! Отговори
?? преди 11 години
Само в тази смотана държава няма зоополиция която да се грижи и за хора и за животни.Гледайте анимал планет и вижте какво правят хората за животните и за хората!!!Никой човек и никое животно не заслужават този живот който живеем в България!И защото сте озлобени от собственият си нещастен живот си изливате злобата върху животните.НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАВАТЕ ??
115
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отрова! Като почнат да им *** "любимците", може и да се научат как трябва правилно да се отглеждат.
114
1
 
11
 
! Отговори
правил преди 11 години
съм забележка на полицаи те да направят забележка на собственик на питбул играещ си в парка между децата пред очите им те ме изгледаха като турист и смееики се ме подминаха на репликата -кво се смеете ме попитаха искам ли да спя в раионното-е това сме и после като стане белята бащата на детето пребива собственика на псето той пък почва да го съди и от нищо нещо.а ако полицайте глобят собственика той ще върже помияра и всичко ще е наред-или някой има полза от това ние да се избиваме помежду си.
113
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
преди време се обадих в РПУ-то, защото един младеж беше извел на игрището, пред блоковете един питбул, без каишка и без намордник, и се забавляваше да го насъскваше срещу две бездомни кучета. с огромно отгчение, но все пак любезно, надълго ми обясниха, че нямало да направят нищо, а аз да съм седнел да пиша жалби до не знам-си кой. еми, това еееее.....
112
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе не знам кой трови и кой не трови,но имам дете на същите години.Не дай си боже това да се случи на него, и кучето и стопанина,ще се молят за отрова.
111
0
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Да пуснеш на обществено място опасна порода куче без намордник е също толкова безотговорно и престъпно, колкото да караш кола мъртво пиян, да дадеш зареден пистолет на пиян наркоман, или да пуснеш дете да играе на магистралата! Ежедневно виждаме навсякъде да разхождат кучета без намордници! Интересно, как хората, които трябва да ги санкционират и получават за това заплата не ги виждат??? Нека общините кажат колко акта са съставили! На кучето скача, според тоягата! Няма ли контрол - нарушенията ще продължават и ще се множат страниците с нахапани и осакатени! И обикновено пострадват най невинните и беззащитните!
110
1
 
10
 
! Отговори
man преди 11 години
В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО! Къде са мама му стара, природозащитниците. България е *** катун на Европа.
109
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Животното не е виновно - виновна е тъпата му стопанка, която го е пуснала да се разхожда без намордник! Как можеш да пуснеш такова голямо куче без намордник? Хич не ми пука дали според *** му собственици то било "много миличко и добричко". Голямо куче, което без проблем може да повали дете задължително трябва да е с намордник без значение колко мило и добро било! Да не ви говоря, колко *** съм виждала да разкарват такива големи кучета и без повод - камо ли с намордник!
108
1
 
23
 
! Отговори
ined преди 11 години
Мутресата и псето трябва да се застрелят ако има справедливост в тая ши*@на държава.
107
4
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Тази държава наистина никога няма да се оправи.21 век разкарват потенциални убийци по улиците без наморници.Каква държава,какви 5 лева както казват едни хора.Просташко е,но си е живата истина.
106
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
мисля, че бай *** никога няма да се оправи........... всички плюват кучетата . а защо не се погледнат хората , какво представляват......... това е животно и не разбира, азависи и как е възпитано от човека ако може да се нарече ( ЧОВЕК) изобщо........
105
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 45 - изобщо не разбрах "логиката ти". трябва да познаваш малко животните за да можеш да вземаш мнение...
104
9
 
9
 
! Отговори
Ех преди 11 години
Много жалък начин да се доказвате като мъже , тия дето тровите! Явно не можете друго
103
11
 
11
 
! Отговори
---- преди 11 години
Някои си мислят,че като тровят, няма да си платят за това. А по-лошо е когато децата им заплатят. То Слънцето е за всички!