Ротвайлер нахапа дете

Кучето нападнало момченцето и го захапало за дясната ръка
30 апр 2012 11:21,
241
Ротвайлер нахапа дете
Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка. Снимка: архив Булфото

Ротвайлер е ухапало 8-годишно момче в местността "Кирека" на град Каспичан, съобщиха от МВР.

Детето си играело с топка и тръгнало да я гони. В това време кучето, което млада жена разхождала на повод, се спуснало към момченцето.

Още по темата

Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка.

То е откарано за преглед в шуменската болница и след медицинска намеса е изписано, допълва "Дарик".

По инцидента работят служители на РПУ - Нови пазар.

Поредният случай на нападение от куче се разиграва след седмици полемика в обществото за съдбата на бездомните псета у нас.

Проблемът отново на дневен ред, след като глутница разкъса в столичния квартал "Малинова долина" професор Ботьо Тачков, който по-късно почина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Би трябвало да се узакони задължително явяване на тест за общо послушание на собствениците с кучета от определени породи - ротвайлери, питбули, алабай, кане корса.. А при първа проява на агресия собствениците на кучета, независимо от породата, трябва да бъдат задължени да изкарат такъв курс с изпитен тест. Агресия - непредизвикана проява на нападение върху друго куче или човек. Масово се забелязват хора, собственици на кучета и от най-миролюбивите породи като лабрадори да не умеят да ги владеят
201
0
 
3
 
! Отговори
До модераторите преди 11 години
Възмутена съм от злобата и омразата които царят в сайта Ви! Тук толерирате и рецепти за отравяне . Смятате ли че това повишава рейтинга на сайта Ви? Е, моят коментар можете да го изтриете
200
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кучето е отговорност не само към самото животно, а и към околните. Много хора не осъзнават тази дума отговорност, когато правиш нещо имаш свобода, но без да вредиш на другите около теб! Така е и с шофирането, но просто някои хора са оперирани от това чувство.
199
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
У нас няма закони! В Германия видях мъж с куче в МОЛ, където се продаваха сервизи, чинии, чаши и кухненски принадлежности, кучето беше спокойно, е искам да попитам дали там ги дресират, дали техните кучета са по-умни, а стопаните по-отговорни, дали и защото хората са любезни и не са агресивни и арогантни като у нас, защо, защо, защо...
198
3
 
1
 
! Отговори
mav преди 11 години
абсолютно спекулативна статия, смесваща 'уж' неволно домашно куче на повод, играещо си покрай деца, със... темата за оглозгания от глутница БЕЗДОМНИ кучета професор.някой май си плаща да генерира от нищо нещо.разбира се че куче ще тръгне след топка, разбира се че стопанина не може да дресира на 101 % любимеца си .но както се спомена - случаите на нахапани от пинчер са много повече, както и са много повече от бездомните, но в случая трябва да има новина за "злите" породи ! страх, ужас !
197
3
 
5
 
! Отговори
! преди 11 години
Проклети да сте,Мутри мръсни!Избихте народа на България!
196
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повод на куче е доста трудно да се "изтърве", както пише в статията. За да го изтърве, трябва да не го е държала както се държи повод. Отделно, ако това е било мястото определено от общината за разходка на кучета, там не би трябвало да има деца, а ако не е било такова място, то защо жената не е разхождала кучето си на определеното от общината място за разходка на кучета? Нищо не пише в статията за този важен факт!
195
2
 
2
 
! Отговори
Случва се преди 11 години
За съжаление такива неща се случват навсякъде по света. При това колкото повече обезопасяваме живота от едни неща, два пъти повече стават опасни други неща. Не е добре да живеем като в саксия, закриляни от всякакви опасности. Това е противоестествено и води до *** на човешкия род или най-малкото заменянето на едни етноси с други, които не растат в саксия.
194
1
 
1
 
! Отговори
До 228 преди 11 години
228,недей да приписваш собсвените си качетсва на другите! При това гледам, че ги имаш в изобилие - най-различни, например не схващаш написаното ...
193
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя звяр защо няма намордник?Ако съм на родителите ще съдя собствениците и общината за нехайство!
192
5
 
2
 
! Отговори
До 226 преди 11 години
*** ли човек, който не може да чете? Пише си "предимно", а не "само", както си го "прочел". И как успя да не разбереш, че това се отнася за 223 сашка, а не за детето. Трябва да си уникално "умен", за да не го схванеш!!!
191
9
 
8
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Кучетата хапят предимно лошите и страхливите хора. Който е лош и страхлив едновременно, го хапят поне два пъти.
190
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичката наред във ошмулената държавица , пак до кучетата опряхме.
189
15
 
5
 
! Отговори
сашка преди 11 години
ТРЯБВА ВСИЧКИ КУЧЕТА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА *** ИЛИ БЕЗ НАДЗОР ДА СЕ УБИВАТ.МЕН ДВА ПЪТИ СА МЕ ХАПАЛИ И АЗ НЯМАМ МИЛОСТ КЪМ ТЯХ.А КОЙТО ИСКА ДА ИМА КУЧЕ ДА СИ ГО ПАЗИ.
188
4
 
14
 
! Отговори
gdfgdsf преди 11 години
в цивилизованите държави подобни кучета се разхождат с наморници, но като цяло броят им е много по-малък, в България хората са откачили и гледат злобни кучета от породи, които убиват.
187
2
 
11
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
аз където съм мъж и то 2оо% мъж не някоя очилата мишка като коментаторите тука си водя питбула с надморник просто защото инциденти стават за секунди, а това са сериозни породи които при атака обшо взето ти еб**т майката. как може няква жена да развежда 80кг. куче без надморник...иначе ако видите статистика най-много пострадали от кучета има от породата пинчер, питбула и ротвайлера са на 1 от последните места, ама как звучи "питбул нападна дете", ако е пинчер не е интересно и не се продава.
186
3
 
14
 
! Отговори
Whitebul преди 11 години
Стига вече сензации, породени от нелепи писания на невежи журналисти! Каква е тази омраза към животните, главата ми не го побира! Не разбрахте ли простата истина, че няма опасни породи кучета, а има неориентирани стопани! Да гледаш едно или повече кучета е отговорност пред теб самия, пред семейството ти и пред обществото! Аз съм поел тази отговорност, децата ми живеят щастливи с нашите бултериери и никой не е в състояние да ме убеди, че кучетата са опасни за човека...напротив, точно обратното е!
185
2
 
4
 
! Отговори
До 213 преди 11 години
Абе ***,нещо си сънувал май!И все пак,ще се радвам да видя такъв ***,като теб на живо.*** само пред компа сте действащи.Кукате отдалече и ползвате отрова-гейски метод.Иначе аз съм с многозаряден-"лек ден"
184
2
 
9
 
! Отговори
от сатана преди 11 години
никое животно не е виновно виновни сме ние вишата раса дето ги възпитаваме ,дресираме и там подобни ,животните това сме ние човеците ,*** и долна висша раса. същото е с децата тесе раждат и не знаят къде отиват поемаме ги ние човеците с големите мозъци,дето ни е сложил Господ в нашите глави ,как ще отгледаме това малко и незащитено същество е отговорността на нас човеците ,така че човеци които вече сте пораснали контролираите си мозаците, правилно и добронамерено за да има напред поколение
183
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен26 преди 11 години
Аз живея в София в жк. Младост 3 и в парка до общината е забранено за кучета, но въпреки това хората си разхойдат *** там, а в парка е пълно с майки с малки деца. Не мисля, че е редно там където си играят деца и хората си правят пикник и излизат да се разхождат кучкарите да си разхождат гнусните ***! Според мен трябва да има охрани в парковете и да глобяват такива нагли и безотговорни хора!