Пуснаха срещу 1000 лв. корумпираната шефка на детска ясла

Директорката взе рушвет от майка за предимство на малчугана на варненка
Обновена: 4 май 2012 15:50 | 4 май 2012 15:50,
14
Пуснаха срещу 1000 лв. корумпираната шефка на детска ясла

Срещу 1000 лева парична гаранция беше освободена директорката на варненската детска ясла „Иглика” Дияна Кунева. Тя попадна в ареста, след като в четвъртък по обед беше заловена с подкуп от 700 лева. 

Разследването по случая продължава от икономическа полиция и Варненската окръжна прокуратура. 

Още по темата
Директорката на детска ясла №11 „Иглика” в черноморския квартал  „Младост” беше задържана в четвъртък около 12.00 часа по обяд на работното си място  веднага след като взела 700 лв. рушвет от майка на двегодишно дете, за да му осигури място в яслата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
До Бъдещ батко АМИ СТЯГА ГИ ЗА В КЪЩИ, ЗА ДРУГАДЕ НЯМА МЯСТО!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
ГРОБ или не преди 11 години
Аз всички директорки на ОДЗ-та във Варна, които познавам, а познавам много са комунистки лапнали на този пост още охо ... много отдавана, а тези които са отскоро пак са от хората на БСП, щото кмета нали е .................. Та всички до една вземат пари и се разпореждат като някакви частни собственички.
10
0
 
3
 
! Отговори
Баба Яга преди 11 години
До Анонимен относно детските градини и ясли в Германия - говориш абсолютни глупости, нещата изобщо не са така. Яслените групи например са от 10-11 деца, има две възпитателки, които непрекъснато се грижат за децата, а не си чоплят носа или говорят по телефона. Няма така наречените лелки, децата седят по цял ден в детските градини, обядват там, спят - до 2 г- възраст в кошари, след което в легълца. Непрекъснато ги извеждат навън и най-важното - никой не си позволява да удря детето ти.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че кой не са пуснали?Дойде време народа да започне саморазправа с ***!
8
1
 
3
 
! Отговори
ss-waffen преди 11 години
Благодарение на делегираните бюджети в системата на образованието, директорите се изживяват, като еднолични собственици на: сградите, прилежащите им територии, финансите, учителите, помощния персонал и др. Тази с-*** измислена от тройната ламя предполага корупция на много ниско ниво-директорите. Те от своя страна снасят нагоре по с-мата за да не ги закачат. Тази много се е полакомила и е искала да дои от няколко места. Неограничената власт увлича! Факт.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8,може би единствени в Европа запазихме читаво предучилищното си образование.Може смело да се каже,че навсякъде грижата за децата е на тоя,който ги е създал-провери с гугъл-как стоят нещата в Испания,Франция,Германия-по няколко часа за социализация,всеки си взема детето на обяд-нахранва го и пак го води за няколко часа,в Германия децата лягат на земята на леки дюшечета за да починат-ако желаят.Дет.градини са към църкви и родителите дават своя труд за отглеждането на децата и плащат високи такси
6
4
 
3
 
! Отговори
Партия Гроб преди 11 години
Оня директорка колко мислите, че взима. Всички са докарани до отчаяние от нашиьо пре любим управник.Кой направи кризата с детските градини. Случая с тоя рушвет е смешен на фона на това, че хората се редяли не знам си по колко време да си запишат децата.Кой направи кризата с детските градини да няма места. Кой Кой.
5
0
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Трябва държавата да открие повече детски заведения. Така може да се понижи риска от корупция в тази област. По принци, нещо. което става трудно, поражда нередности. Тази директорка е извършила мещо, което е нередно и укоримо. но тя не е единствената. която го върши. Проблемът е много по-мащабен и всички го знаем.
4
0
 
3
 
! Отговори
desso преди 11 години
Може и да греша, но....в последно време хората, като че ли започнаха да се "опъват" поне на такива дребни тарикати и мошеници, като тази.
3
1
 
8
 
! Отговори
С преди 11 години
Партия Гроб, заради мислене като твоето утре и в училището ще ми искат рушвет. После и в университета, общината, защо не и в лекарския кабинет?Майката поне има мозък. И развито чувство за граждански дълг наместо овче мислене.
2
13
 
6
 
! Отговори
Партия Гроб преди 11 години
Сега простата майка ще си гледа детето тя.Големо постижение е направила, че я съсипа тая директорка. .При пълна градина оная щеше да и даде място за детето и.На Майката хормоните са и разбъркали мозъка до такава степен, че там нема вече много.
1
9
 
9
 
! Отговори
Бъдещ батко преди 11 години
До "Бъдещ татко": И за къде си стягаш куфарите моля...Да не мислиш, че на някой му е еня за теб!