Сандокан с двата ножа вилня в ромска махала

Неуравновесен потроши полицейски джип и заплаши да се самоубие с ток
Обновена: 7 май 2012 20:23 | 7 май 2012 20:03,
88
Сандокан с двата ножа вилня в ромска махала
Снимка: Bulphoto

Късно снощи полицейски служители в РУП-Сандански получили съобщение от лице от село Микрево, община Струмяни, че К.А., на 34 години, е нанесъл побой на негов зет. Служители по охраната в общинска администрация в село Струмяни, които в момента са се намирали в Микрево, отишли до ромската махала в селото, за да съберат повече информация за случилото, след което са изпратени четирима служители на РУП-Сандански с два автомобила, съобщават от ОДП, цитирани от Blagoevgrad24.bg.

При получаване на информация, че К.А. е с психически отклонения и държи в него два ножа, като заявява, че ще се самоубие, е потърсено съдействие на психолози и служители от звеното за специални действия. От РУП-Сандански са изпратени още два автопатрула, като е потърсено съдействието на двама служители от гранична полиция-Кюстендил, със служебен автомобил.

При проведените заградителни мероприятия К.А. хвърля камъни по служебния автомобил на РДГП-Кюстендил и чупи предно и задно стъкло. След това прониква в него и изкъртва панел на радиокасетофон, разбива бутон на комуникационна станция и счупва стоппалка. В този момент служителите на гранична полиция са на около 20 метра от автомобила. К. А. побягва и се прибира вкъщи, включва два кабела към електропреносната мрежа и отправя закани към полицейските служители, че ще ги включи към веригата, и ще се самоубие, като през това време продължава да държи в себе си и двата ножа.

Тогава е потърсено съдействие и на екип на "ЧЕЗ-Електроразпределение" за изключване на електрозахранването на къщата, както и на екип на Филиала за спешна медицинска помощ - гр. Сандански. При проведените действия по задържането на лицето К.А. последният оказал яростна съпротива, след което е задържан в РУП-Сандански. Транспортиран е в психодиспансер в Благоевград.

Дежурна група е извършилa оглед на местопроизшествие. По случая е образувано досъдебно производство срещу К.А. за извършено престъпление по чл.216, ал.1 от НК - за унищожаване и противозаконно увреждане на чужда движима или недвижима вещ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
15
 
! Отговори
данъкоплатец преди 11 години
пак пари на нас данъкоплатците за една гнида
15
1
 
17
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Веднага освободете К.А. на свобода и му върнете ножовете да довърши започнатото!
14
11
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
аз съм чис бг..... но ми умрзна да гледам само простоти да се пишат,всяко стадо си има ***.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 13 ей,небългарин ,да мълчиш
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ako tva e bil poredniq gnusen mrysen ***, hich ne me byrka i da se izpyrji na toka, obache ako e bil bg reshil da razchisti iz mahalata - ewala!
11
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе като има статия за *** и почвате , бати тъпите хора ......
10
0
 
49
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Браво, какво хуманно отношение към хулигана. Вместо да го строшат от бой пред цялата *** махала за респект, ченгетата го закарали в психото с потрошената от него патрулка. Европейско, демократично, хуманно ! Ех как се усеща липсата на байтошовата милиция с жигулките. Онези ченгета бяха като магьосници -щом ги видеха *** и побеляваха.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гарантирано от БХК !!!
8
0
 
36
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
А защо просто не са го застреляли ***? Един *** по малко.
7
0
 
30
 
! Отговори
За "съжаление&q преди 11 години
Като чета подобни новини, онзи с "мустачките" ми става все- повече и повече симпатичен!!!!!!!!!!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малиииииииииииии,предлагам да се заключи за коментари темата ,защото повечето ще са еднакви-Премахнат поради.........А иначе гнусно племе,животни,няма оправия,трябва от малки..... в кладенеца.
5
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Triabvalo e da ima i edno psihiasalo cenge da go gramne i vsicko da si doide na miasto
4
0
 
12
 
! Отговори
Адолф Хитлер преди 11 години
Или ние тях или те насЧ
3
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Kakto pishete toi e lud no vashite citateli ne sa i kakvo obvinenie ste mu povdignat kato e lud osven da mu go zabarshat i da go izpratiat kato voivoda
2
0
 
13
 
! Отговори
сандокан преди 11 години
Скивай бе братче, Сандокан идва,скивай бе братче, Сандокан идва,МУЛИКАНОООООООООООООООООО, САНДОКАН!:D
1
0
 
26
 
! Отговори
русев преди 11 години
да се е самоубил приматът ***