Сандокан с двата ножа вилня в ромска махала

Неуравновесен потроши полицейски джип и заплаши да се самоубие с ток
Обновена: 7 май 2012 20:23 | 7 май 2012 20:03,
88
Сандокан с двата ножа вилня в ромска махала
Снимка: Bulphoto

Късно снощи полицейски служители в РУП-Сандански получили съобщение от лице от село Микрево, община Струмяни, че К.А., на 34 години, е нанесъл побой на негов зет. Служители по охраната в общинска администрация в село Струмяни, които в момента са се намирали в Микрево, отишли до ромската махала в селото, за да съберат повече информация за случилото, след което са изпратени четирима служители на РУП-Сандански с два автомобила, съобщават от ОДП, цитирани от Blagoevgrad24.bg.

При получаване на информация, че К.А. е с психически отклонения и държи в него два ножа, като заявява, че ще се самоубие, е потърсено съдействие на психолози и служители от звеното за специални действия. От РУП-Сандански са изпратени още два автопатрула, като е потърсено съдействието на двама служители от гранична полиция-Кюстендил, със служебен автомобил.

При проведените заградителни мероприятия К.А. хвърля камъни по служебния автомобил на РДГП-Кюстендил и чупи предно и задно стъкло. След това прониква в него и изкъртва панел на радиокасетофон, разбива бутон на комуникационна станция и счупва стоппалка. В този момент служителите на гранична полиция са на около 20 метра от автомобила. К. А. побягва и се прибира вкъщи, включва два кабела към електропреносната мрежа и отправя закани към полицейските служители, че ще ги включи към веригата, и ще се самоубие, като през това време продължава да държи в себе си и двата ножа.

Тогава е потърсено съдействие и на екип на "ЧЕЗ-Електроразпределение" за изключване на електрозахранването на къщата, както и на екип на Филиала за спешна медицинска помощ - гр. Сандански. При проведените действия по задържането на лицето К.А. последният оказал яростна съпротива, след което е задържан в РУП-Сандански. Транспортиран е в психодиспансер в Благоевград.

Дежурна група е извършилa оглед на местопроизшествие. По случая е образувано досъдебно производство срещу К.А. за извършено престъпление по чл.216, ал.1 от НК - за унищожаване и противозаконно увреждане на чужда движима или недвижима вещ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
4
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Такъв дето е тръгнал да се самоубива не трябва да се спасява той не е полезен никому.Просто му давате шанс да го направи.
75
0
 
10
 
! Отговори
Уоу преди 11 години
Нападение срещу полицейски автомобил - във всяка нормална държава такъв го застрелват на място!!!!
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са най-големите расисти и продажници.*** постоянно оревават институциите да им обръщат внимание!И те им обръщат,повече отколкото на тия,които ги издържат!Ще стане и по-зле с новия закон за полицията.Още повече им се ограничават правата!Тогава не ми се мисли какво ще правят ***.
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много от полицаите са обикновени *** в униформа, които са срам за останалите.
72
0
 
15
 
! Отговори
Луд преди 11 години
Кабелите за самоубийство преди или след електромера са ? Ако е преди е незаконно !
71
2
 
8
 
! Отговори
xen преди 11 години
xaxa nqma takava darjavai,qzak 4e vsi4ki si pla6tame danacite i xranim taq *** koqto edin den 6t eni pomete,lo6o balgari lo6o(((((((
70
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да го приспят този ***.сега какво...и лечение ли ще плащаме?...инжекцията и като кучетата....те са животни
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И на тези неадекватни *** изплащат заплати от събраните от нас данъци,какви полицаи с един психясал *** не могат да се оправят.
68
1
 
22
 
! Отговори
realist преди 11 години
Защо са го оставали да направи толкова поразии, спокойно е можело да го надупчат със стоп-патрони. Мисля, че е можело да действат по-решително и по-рано.
67
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съществото, щом е искало да се включи в електропреносната мрежа, не е трябвало да му се пречи.....
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ei ujas samo za smjah tuka taz polizija be i razni zigani
65
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не живеем ли в свободна държава щом иска да си пуска ток *** защо му нарушават правата.
64
0
 
25
 
! Отговори
РРР преди 11 години
До Сунай ***!!! Напротив, в очите го гледах през цялото време докато не си махна *** първи погледа от мен. И щях да му разбия главата с камъка наистина. Ама нямаше как да викне други ***, защото беше в моя квартал в София. А там *** няма как да виреят просто и да искат... Минават да ни събират огризките да ги доизяждат само... А дано следващия път ми пишеш от Бангладеш с цялата си пасмина *** далеч от РОДИНАТА ни...
63
27
 
1
 
! Отговори
сунай преди 11 години
ши метниш камък ама като са развикам цялата махла ши събера за 1 минута Вий бълагарити сти многу страхлива държава,хади ти викай да видим кой ши доди *** ва и сичкити като видити трима в каруца не поглеждати на очити
62
0
 
8
 
! Отговори
х преди 11 години
"След това прониква в него" ... в полицая ли имате в предвид ?
61
0
 
22
 
! Отговори
РРР преди 11 години
До 68 На мен пък веднъж един *** ми се изплю в краката и му теглих една майна и взе брадвата от каруцата насред София да ме коли... Съответно взех един голям камък и щях да му го метна в главата ако се беше приближил. Дойде на 3 метра от мен и ми каза: ще дойде нашето време много скоро и тогава ще видите вие българите какво ще ви направим... Абсолютни расисти са верно но си е. И какво стана с закона за забрана на КАРУЦИТЕ из градовете??? Още си се движат в центъра на София и по Раковска даже
60
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябвало е да му отстрелят като вреден дивеч , да му издухат мозъка отблизко. И е трябвало БТР-и да повикат , кашимерия. ПК-то където мине нема грешка , това е начинът.
59
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лично съм чувал едни *** да си говорят как мразят българите. *** са расисти и насаждат етническа омраза.
58
0
 
32
 
! Отговори
Кабелджията преди 11 години
С трифазен ток щеше да е хуманно.От ЕОН И ЧЕЗ да направят кабинки в *** махали за директна и безплатна връзка с отвъдното.
57
2
 
6
 
! Отговори
turcina преди 11 години
lele do kade ya dokara balgariya