Варненски общинари цъкат игрички на нови таблети

Членовете на Общинския съвет не отделят очи от придобивките си
Обновена: 17 май 2012 18:08 | 17 май 2012 18:07,
42
Варненски общинари цъкат игрички на нови таблети
Общинарите са радват на новите си играчки. Снимка: Пламен Гутинов

Варненските общински съветници си имат нови забавления.

Вече втори ден по време на сесията на местния парламент повечето политици се държат като истински деца, които не могат да се нарадват на новата си играчка.

Причината за фурора, който ги е обсебил и на моменти дори забравят къде се намират, са новите таблети, които получиха вчера.

Буквално вманиачени от модерните устройства те почти не отделят очи от тях, а доволните им усмивки не слизат от лицата им.

Докато свикват да работят с таблетите, съветниците се отплесват из Интернет, цъкайки из социални мрежи и игрички.

По време на сесията днес председателят на Общинския съвет Николай Апостолов уточни, че таблетите са в комплект с мобилни карти, но се надява колегите му да не злоупотребят с разговорите, за да не се натоварва бюджетът.

Апостолов обясни също, че смисълът на таблетите е да се спре с бумащината и да бъде въведен електронен вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
За 20 години Варна се превърна от красив град в сметище.това се дължи на "последователната" политика на общината по отношение на инфраструктурата,строителството и екологията в града.каквито и технически нововъведения да си купуват,те общинарите няма да си променят манталитета.Община Варна отдавна в синоним на безхаберие и корупция.Възмутително!
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като им гледам тъпите физиономии, ако не са там на хранилката и един лев немогат да изкарат с честен труд...
31
1
 
5
 
! Отговори
общинар без рушвет преди 11 години
Всички сме едни само да можем да пипнем някой лев или дребна изгода. Всички мой колеги и аз включително се мъчим за последно да се облагодетелстваме от работата си.Но няма мющирия. Но най-лошото е че невиждам светлина в тунела докато този кмет-крадец още стои на стола. Всичко прибира за себе си ***, нищо не пуска. Предните мандати даваше по нещо за което си заслужава да стоиш в тази миризлива Община. Добре че има някоя друга хубавица която можеш да праснеш. Затова стоя тук.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На картинката един по-напред с матряла некак си го е пуснАл и се прай на ентелегент, а другия до него си вика "еееех и аз тъй да моа...*** кат не моа ше го дам на децата...хем без пари..."
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха общинари с таблети понеже раийш за електронен вот... И кого лъжете сея не сфанаф ?
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** - и каквото да им дадат все такива ще си останат!
27
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв ви е проблема ? Варна е най-красивия град в България ! Варна e огромен град !!! Варна е ПО-КРАСИВА от Марсилия и Ница - АБСОЛЮТЕН ФАКТ ! ЛАПАЙТЕ БАХУРА ДРАСКАЧИ ПЛАТЕНИ !
26
0
 
6
 
! Отговори
Ko$$toFF преди 11 години
В СДС е тази схема:Ваньо влачи диря нема,Стефчо граби за послено-оправдават го поредно.Крауз, Гена, Муравей-хей живот здравей, здравей.Докато е СДСвинаги ще се краде!
25
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе ей платени драскачи-паляци ! Айде малко по кротко а ?
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Криза ли беше или само така ми се струва??? ***! Икономиката пропада, безработицата се увеличава, раздават се ненормални бонуси в държавата, че даже и таблети на общинари!Б*ах таа криза (за някои)!!!
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕма такава държава. Закривай.
22
0
 
27
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
То за друго не стават общинарите, кукли на *** защо изобщо има такава длъжност не знам .
21
1
 
26
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Ами така ще е докато всяко правителство кълве на проценти от бизнеса на *** и това не е тайна за никой във Варна. Кирчо е политически хамелеон. Което и правителство да е на власт дава 100% подкрепа за Киро, всеки да си прави изводите сам. Невъзможно е да се отървем от ***, докато държавата стои зад тях.
20
1
 
28
 
! Отговори
Мишо преди 11 години
А ние не можем да отделим очи от улиците, защото са пълни с дупки, ниски/високи канали, липсващи шахти и всякакви други изненади. :-) :-)
19
0
 
16
 
! Отговори
мда преди 11 години
Неандерталци
18
0
 
15
 
! Отговори
коко преди 11 години
Да им то нацъка някой,че дано тогава да им дойде акъла в празните кратуни!Парички за електронни играчки,за скъпи возила на ВИП персоната Кирчо Вождоугодни ,за палмички и лампички по дърветата ,за *** има,а за дупките по пътищата и за социални дейности няма.Важното е на кого е фирмата,на която общината възлага да свърши нещо и колко парички той ще снесе в джоба на някой общинар.*** влачи параход-това е днес ВАРНА. Ела Господи,и си прибери властимащите от последните 22 години!
17
1
 
10
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Няма нищо чудно, те и без това са там само за присъствие и заплати, сега поне им намериха занимание.
16
1
 
22
 
! Отговори
тц преди 11 години
Апостолов обясни също, че смисълът на таблетите е да се спре с бумащината и да бъде въведен електронен вот.А ей това най - много ме дразни. Че винаги си оправдават най - големите и излишни харчове с икономии в перспектива. Ай гиди сопата
15
3
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
гагаузка му работа
14
1
 
18
 
! Отговори
agori преди 11 години
Абе общински ***,*** долни,реки преливат,язовири късат диги,пари за тяхната подръжка нестигали защото *** като вас виновни,Калашников за вас,НЕ таблети.