Лекари приеха мъж в безпомощно състояние, пак от Гърция

Това е трети такъв случай в благоевградската болница
21 май 2012 18:12,
37
Лекари приеха мъж в безпомощно състояние, пак от Гърция
Снимка: Булфото

53-годишен мъж е постъпил в благоевградската болница след лечение в Гърция.

Той е приет около 14.00 часа в безпомощно състояние, съобщи пред Фокус директорът на болницата в Благоевград д-р Красимир Михайлов.

53-годишният Йордан Кузманов от Сливен е транспортиран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и е настанен в нефрологично отделение.

Той няма остри заболявания, а по-скоро хронични, сочат прегледите направени в болницата.

След стабилизирането му, ще осъществим контакт със социалните служби, като ще предложим да бъде настанен в дом за възрастни хора, допълни д-р Михайлов.

Кузманов е лекуван, но не се знае по какъв начин, тъй като документите, с които е изпратен, са на гръцки език.

Това е третият случай, в които в благоевградската болница постъпва за лечение мъж, изпратен в безпомощно състояние от съседна Гърция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
ellin преди 11 години
като сме *** защо използваш гръцко име? Между другото малко инфо.. Ако човек отиде до една градска болница в Гр ще види че по коридорите е пълно с български роми, който се лекуват безплатно за каквото се сетите. Добре че вече в Гр ги различават от българите! За разлика грък, с осигуровки в Гр пострада преди 2 години. В голяма Софийска болница лечението му излезе 12 хиляди лева защото "не били на ясно как ще си получат парите от европейската здравна карта"..
34
0
 
0
 
! Отговори
Тодор Б. преди 11 години
Като чета коментарите по-долу болезнено ми стават ясни следните неща: - твърде много хора разполагат с твърде много свободно време за незначителни неща - гърците и българите са еднаква "калпава стока" - НЕ СТАВАМЕ за нищо - не бива да се занимаваме (по форумите) с неща извън нашите компетенция и възможности, най-малкото защото не може да се отрече, че с приказки нищо не се променя.
33
2
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
a dali e taka ili e izgodno da se govori taka. zashto n ego izlekuvaha,vzeha parite za izlsedvaniya i go varshtat, a nasjite za shto go vzemat,a dali sa go lekuvali pravilno? offffffffffffff
32
3
 
11
 
! Отговори
Пантократор преди 11 години
Тук не става дума ,че българина в случая е ***,а за това ,че всички гърци без изключения са *** !
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако този *** си беше останал в България, сега заглавието щеше да бъде "Намерен труп на клошар"...и коментарите...ооо коментарите повярвайте нямаше да бъдат призиви за Хелзински комитети и прочие...а съвсем други!
30
1
 
11
 
! Отговори
Пантократор преди 11 години
Клошар или не е човек,от сливенско село или от Печенегска шопландия е българин . Дори и сред най *** махала в БГ щеше да се намери ЧОВЕК,който да му даде една *** хляб !!!!
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само дето в днес.бг не е цялата информация!Същия този човек е бил клошар в Гърция и е злоупотребявал с алкохола.Нима в България би бил по-добре?Той не е бил в Гърция за да работи, както отиват много наши съграждани!Бил е за да проси и краде!*** от сливенско село!Вземете му съберете парички за социална пенсия, както сте го оревали!
28
3
 
4
 
! Отговори
пантокрарор преди 11 години
Гърците са добри хора,........по човечни дори и от нас българите ! Надявам се св. Богородица да ги възнагради за състраданието им и човеколюбието ! Амин и дано ЕС спре да подтиска това балканско финансово чудо наречено Гърция !
27
2
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
същото важи и за българите в българия,на тях пък рибата им я плащат българите от чужбина,как не ви е срам да говорите на принципа присмял се хърбел на щърбел,я вижте първо себе си и тогава съдете гърците
26
1
 
4
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Ако закона не е еднакъв за всички и не се прилага с еднаква сила за всички в една държава...то тогава престава да бъде закон...и това е основния проблем на нашите закони, не че ги нямаме...и не че в по-голямата си част не са по-строги дори и от европейските още от време оно...основният проблем е, че се прилагат избирателно...според човека...за съжаление в повечето случаи човека е комплексирана мутра, без никакви качества, но наш човек...!!!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кузманов е бил клошар в Солун. Той се е прехранвал от кофите за *** в града. Неговото състояние в момента е твърде тежко. Той припаднал след прилошаване, след което бил откаран в болницата в гръцкия град, където му е оказано скъпоструващо лечение. Връщането му в България било наложено от факта, че Йордан се превърнал в социален случай, тъй като не можел да си позволи да плати лечението си.Според лекарите от благоевградската болница, Кузманов е приет с бъбречна недостатъчност, с високо кръвно, в тежко общо състояние. Той говорел несвързано и неразбираемо. Лекарите твърдят, че е злоупотребявал и с алкохола. При изследванията му се установило, че Йордан страда от кистозни бъбреци и животоспасяващо за него е да бъде подложен на хемодиализа.
24
1
 
3
 
! Отговори
ivo преди 11 години
Mai po-golemi galfoni ot bulgarite nqma.Na nas v Gurciq ni vikat-nekadurnici.
23
6
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
***-клошар, КОЙ е длъжен да се грижи????
22
3
 
4
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Гръцката Академия на Науките е установила че Акропола наистина е бил строен от траки, но България е длъжна да се разплати за подръжката му през вековете. Липсата на валута не е оправдание - може с агнешко, сирене и кашкавал.
21
1
 
27
 
! Отговори
Използвачи! преди 11 години
Да ги оставим сами да си гледат опиканите баби и дядовци, и да си работят земите! Гърците не заслужават труда на нашите сънародници! Българи, не ходете повече там!
20
3
 
20
 
! Отговори
Престъпно отношение преди 11 години
Държавата най-после да се заеме с тези случаи и да поиска помощта на Международните организации за защита на човека. Външното ни министерство също да се намеси. Има начини да се установят причините за долното отношение към нашите работници в тази съседна страна. Държат се с българите като с животни. А ние си траем.
19
5
 
18
 
! Отговори
вън от ЕС! преди 11 години
Пак ли гръцки простотии!? Ей, дия диви гърчоля никога няма да порастнат! Аман от тия ***. Най-добре да ги изгоним от Европа тия *** и мошеници.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според най-последните изявления на комуниста Ципрас, гърция не желае да излиза от Еврозоната, желае да продължават да я финансират, а Меркел е виновна за всичко.
17
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Готварска рецепта-риба по гръцки:Изяда се една голяма риба и се чака да я платят немците и французите.На днешно време най-добре живеят гърци и ***.
16
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ципрас тръгнал да напада и да плаши едва ли не Меркел ... Никoй вече не вярва на гърците и никoй никога повече няма да им даде пукнат цент. Само след няколко месеца ще свършат парите за пенсии, заплати и всичко останало.