Пътят Бяла-Русе взе поредната си жертва

Шофьор на товарен микробус загина след удар в дърво
27 май 2012 19:05,
53
Пътят Бяла-Русе взе поредната си жертва
Снимка: Bulphoto

Сигнал за тежкия пътен инцидент в отсечката между Бяла – Русе бил подаден днес към 16.40 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пристигналите на място екипи на пътна полиция са отцепили района. Те заварили ударени в крайпътно дърво товарен микробус Мерцедес, превозващ 20-ина души, и лек автомобил Рено.

Шофьорът на мерцедеса е починал на място. Екипи пожарникари и медици успели да извадят от катастрофиралите возила пътниците, оказали им първа помощ и част от тях са отведени в най-близките болнични заведения.

На този етап няма данни за други тежко пострадали от катастрофата.

Все още се извършва оглед на място. Според първоначално събраната информация вероятната причина за сблъсъка е неправилна маневра, предприета от шофьора на леката кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
6
 
! Отговори
СИМО преди 11 години
умрял е шофьора на буса
27
9
 
2
 
! Отговори
ГАЛЯ преди 11 години
*** си ти, как се взима книжка на умрял човек ?
26
5
 
3
 
! Отговори
27 преди 11 години
сигурно защото си писал пълни глупости. Никой никъде не се е търкалял. И хората спират, когато има ПТП.
25
2
 
1
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Какво право да шофирва те гони ве? Тоя трябва да гние в панделата поне 10 години.
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тъпунгера в леката кола е виновен. И е бил с жена и 8 годишно дете в колата!! На тоя дрипльо трябва да му се отнеме правото да шофира ДОЖИВОТ!!!!!!!!! категоричен съм в това!!
23
15
 
18
 
! Отговори
ОТ МЕН преди 11 години
АЗ СЪМ НОМЕР 8 !!!!!!! МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ, КОЙТО СА НАТИСНАЛИ, ЧЕ НЕ ИМ ХАРЕСВА ТОВА , КОЕТО Е НАПИСАНО В КОМЕНТАРА , ДА КАЖАТ ЗАЩО???????? КОЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ??????????Ю ТОВА, ЧЕ СЪМ СПРЯЛ, ЧЕ СЪМ ОКАЗАЛ ПОМОЩ НА ХОРАТА, ЧЕ СЪМ КАЧИЛ 4 ЧОВЕКА ОБЛЯНИ В КРЪВ В КОЛАТА СИ, ЧЕ СЪМ ГИ ПРИБРАЛ ПО ДОМОВЕТЕ ИМ ..... ТОВА ЛИ НЕ ВИ ХАРЕСВА, ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ЧОВЕКА СА ГЛАСУВАЛИ С ОТРИЦАТЕЛЕН ГЛАС??????? ИСКАТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ, ЧЕ Е ГРЕШНА МОЯТА ПОСТЪПКА ЛИ ???? НИМА ?! МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО???
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясна работата..*** от Рено е влязал в насрещното да изпреварва и се е шибнал в мерцедеса.
21
0
 
4
 
! Отговори
мими преди 11 години
поредните неадекватни коментари. по-надолу имаше пост за жените шофьори, който какво общо има със статията дори и автора не знае. не трябва да се радваме или да търсим виновен. защото ако се случи на нас сигурно друга песен ще запеем.
20
3
 
6
 
! Отговори
жигит преди 11 години
Ся глейте кво стаа на мъгистралата кат дигнат скороста още
19
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
golqm keeeeef
18
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички злобари да пукнат, ето така България ще стане отново една нормална държава!
17
5
 
18
 
! Отговори
Жицата преди 11 години
Поредния *** на пътя който кара като ненормален и после нищо не помни. Мръсни убийци ненормални. Всички които предизвикат смърт поради нарушаване на правилата трябва да лежат ефективно за да се кротнат останалите.
16
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
oooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssss
15
3
 
24
 
! Отговори
4oko преди 11 години
Виновният за катастрофата според полицията е шофьора на лекия автомобил ,който е засякъл микробуса. Естествено на него нищо му нямаше.Журналята го питат "Разкажете ,какво стана?" А гнусния *** само повтаря: "Нищо не помня ,оставете ме намира!" Само с танк е безопасно да се кара в бастунстана. Всички са от професионален шофьор нагоре.Лош материал.
14
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
13
2
 
25
 
! Отговори
читател преди 11 години
Моля *** да пуснат една статия за кучета, защото при липса на такава, *** подгониха дърветата.
12
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За пореден ден хората се избиват в засадените *** крайпътни дървета, а вие нещастници се радвате, щото сами си били виновни!! Абе ей, *** на всеки може да се подхлъзне или да загуби за миг управлението на пласмасово-ламаринения си автомобил, и чао!Ей парцали махайте тия дървета от пътя бе, още колко хора трябва да умрат за да го направите, което всъщност е неизбежно само го отлагате във вртемето и хората гинат за нема нищо!??
11
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е най-опасният път в България. Подходящите места за изпреварване са малко, а има много камиони и в двете посоки. Често като карам там ми се налага да намалям, отбивам и почти да спирам заради някой срещу мен който изпреварва без достатъчно видимост. Като добавим и наглите турски тираджии, всичко става игра със смъртта.
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А на някого от преминаващите да са му направили впечатление изораните правоъгълници и квадрати в асфалтовата настилка, които всеки, който не иска да си потроши колата рязко заобикаля в последния момент?!? Сутринта ТИР щеше да ме удари в този участък точно по тази причина... На връщане много внимавах, защото изненадващите "препятствия" непрекъснато объркваха шофьорите и ги караха или внезапно да завиват, или да набиват спирачки. Няма да се учудя ако това е предизвикало катастрофата...
9
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредното доказателство, че жените не трябва да сядат зад волана.Няколко дни съм по черноморието и се нагледах на разни дистрибуторки с коли при това възможно най-компактните за целта. То не бяха маневри, не беше чудо. Жените са призвани да раждат деца, да ги гледат, да се грижат за семейството. Аман от еманципация