Мотоциклетист загина при удар в паркирана кола

Инцидентът е станал в с. Дъбован, Плевенско
Обновена: 7 юли 2012 15:07 | 7 юли 2012 14:58,
47
Мотоциклетист загина при удар в паркирана кола
Снимка: Bulphoto

Мотоциклетист загина в плевенското село Дъбован, съобщиха от Областната дирекция на министерството на вътрешните работи в Плевен. Около 00:20 часа мотоциклет "Ямаха Белуга", управляван от 38-годишен местен жител, е напуснал пътното платно и се е ударил в паркиран на тротоара лек автомобил "Фиат", при което е починал.

Лекари от Гулянци са установили смъртта на водача. Пристигналите за оглед автоконтрольори са установили, че мотоциклетистът е неправоспособен и се е движил с висока скорост.

Трупът е изпратен за аутопсия. За престъпление по чл.343 "в", ал.1 от Наказателния кодекс работа продължава разследващ полицай. Сезирана е прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Тоя пък за 38 години не намерил време една книжка да изкара!!!
32
0
 
5
 
! Отговори
Ди преди 11 години
Омръзна ми от ***! Ще ме прощавате,но в катастрофи с коли умират много повече невинни от тези с мотори!Мрънкате, че по улиците хвърчели мотори - а вие комплексирани гражданчета колко пъти сигнализирахте за това?Колко пъти предотвратихте някоие състезание, което сте видели - аз го правя! Нямате право да ревете,щом само стоите и гледате сеира, да не говорим, че като се качите в колите си карате с преившена скорост, не зачитате предимство, особено на мотористи! Обаче това не ви впечатлява!
31
5
 
2
 
! Отговори
ВВ преди 11 години
Поредния донор на органи...
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да се трепят хич не ми пука за тия с моторите-къде е закона???
29
0
 
1
 
! Отговори
До 37 преди 11 години
Полицията е ръката, която трябва да извърши действието. Мозъкът не иска, той не управлява ръката, тя сама е нищо!
28
1
 
6
 
! Отговори
до ан 33 преди 11 години
Ти не разбра ли, че мотора нито е пистов, нито мощен ...и че не е оня от снимката горе?Мотора е чисто и просто скутер, и не предполага ексцесии дори водачът да иска.Ако забранят и скутрите, тогава ти с твоята кола няма да можеш и да помръднеш от задръствания.
27
0
 
10
 
! Отговори
гост преди 11 години
Като дойдат жегите и почти всяка нощ по главните улици на Търново е някъв ужас! То не е пищене на гуми, рев от ауспуси, дрифтове и квот се сетите. Не знам кои вдигат по-голям шум тия с моторите или другите - с колите. Въпроса е спорен. Само едно е сигурно, че полицията няма никакво желание да прекрати това!
26
0
 
1
 
! Отговори
ime преди 11 години
30 - в момента съм на 35, но осъзнавам, че не съм в първа младост. Камо ли младеж, ккто се изразиха някои.
25
8
 
11
 
! Отговори
ан преди 11 години
ТЕЗИ МОТОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН НА ТЕРИТОРИЯТА НА МУТРЕСТАНИЯ. ТОВА СА МОТОРИ УБЙИЦИ. И КОГАТО ПОПАДНАТ В РЪЦЕТЕ НА НЕНОРМАЛНИЦИ СТАВА СТРАШНО. А ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ СА ПОЧТИ ВСИЧКИ КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ТАКИВА МОТОРИ. ХУБАВОТО В СЛУЧАЯ Е ЧЕ НЕ СА ПОСТРАДАЛИ НЕВИННИ ХОРИЦА.
24
7
 
9
 
! Отговори
Дарвин преди 11 години
Един по-малко, остават още ...броя.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто булфото архив.Търсене по ключова дума "мотоциклет" "произшествие" и ...готово.
22
1
 
0
 
! Отговори
До Ime преди 11 години
Ime, като станеш на 38 ще ми е интересно да видя какво определение ще си дадеш...
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"На снимката има Suzuki, а се говори за Yamaha Beluga, което е мотопед (скутер)... ако нямате актуални снимки по-добре не публикувайте случайни! Вкарвате в заблуждение читателите! "...което обръща смисъла на статията и внушението на 360 градуса!Аман от медиини ***, които търсят само сензацията и провокацията от всичко, и така преиначават истината.
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Super!
19
0
 
6
 
! Отговори
Ime преди 11 години
Абе 38 годишен мъж е малко алеч от опреелението млад мъж...Но иначе си прав. От сума време се опитвам да им го обясня, че и мотористите са същите като тях, не по- малко автомобилисти смъртници се разкарват по улиците. Но им е удобно да си имат извинение по кого да плюят.
18
0
 
12
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
-> Пълно е с неадекватни шофьори и мотористи - аз го оправдавам с жегата и манталитета ни. Сега като стане Август лично аз мисля да избягвам шофирането :) Кофти е, че млади хора се напиват и после се самоубиват по различни начини я с кола, я с мотор или с шутове... Лека му пръст на момчето!
17
0
 
6
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Абе то и мотористите и автомобилистите са в крайна сметка Хора. Не виждам защо се твърди, че едните или другите са по добри шофери в крайна сметка всички правим грешки. И при двата вида превозни средства водачът трябва да знае възможностите на това което кара - изтъркани ли са гумите, колко е спирачния път, колко бързо вдига 100 :) и най-вече да кара адекватно и отговорно. Аз карам всеки ден по работа и автомобил и/или мотор и смело мога да кажа, че съм се нагледал на всякакви ***. ->
16
5
 
8
 
! Отговори
Аз преди 11 години
th, нещастнико. Как реши , че платната са твои ? Ти мижитурко долна никога ли през живота си не си изпреварвал ?А ? Ти винаги ли изпреварваш правилно? Ай сиктир. Не поставяй всички под един знаменател. Щот аз редовно влизам в банкета с мотора , за да направя място на някой примерен шофьор като теб. *** мръсен.
15
9
 
12
 
! Отговори
th преди 11 години
ДА СЕГА КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ФИАТА НА ЧОВЕКА ?ЗАСТРАХОВКА ЗАРАДИ ЕДИН ИЗВЕРГ КОЙТО НЕ ЦЕНИ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ СТРАДАТ И ДРУГИ ХОРА ТАКИВА СА *** КОЙТО МИ ВЛИЗАТ В ПЛАТНОТО И ИЗПРЕВАРВАТ НЕПРАВИЛНО ТАКИВА ИЗВЕРГИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ СЪЖАЛЕНИЕ.
14
1
 
18
 
! Отговори
email преди 11 години
На снимката има Suzuki, а се говори за Yamaha Beluga, което е мотопед (скутер)... ако нямате актуални снимки по-добре не публикувайте случайни! Вкарвате в заблуждение читателите!