Лицето на ужаса край Бургас

Линейки, полиция и плачещи хора след ужаса на летището
18 юли 2012 22:22, Красимир Ангелов
40

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
kireza преди 11 години
до 25 anti NWOАбсолютно си прав!!!Младенов трябва да си отиде!Премиерът не е "специалист по всичко",за това министрите правят анализи и съветват премиера.А Младенов вкара България в такива ***,че трябва да си иде!!!
26
24
 
2
 
! Отговори
SECURITI преди 11 години
Даваха по ТВ в болницата как една санитарка или мед.сестра дърпа от един ранен на носилка раницата му.Много вещи на ранени са изчезнали та тази искаше да му прибере раницата и да я отнесе в къщи крадливата *** българска.
25
2
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Сефте... винаги сме били пионки на чужди игри... Лошото е, че нашите хубавци ни намалиха армията... кой ще ни пази нас самите...
24
3
 
26
 
! Отговори
спас преди 11 години
Не бих коментирал от уважение към жертвите и техните семейства, но доста от написаните вече коментари са изключително не на място. Преди всичко става въпрос за живот и тъй като ние хората сме дарени с него (без значение в какво вярвате: господ, еволюция, чужда намеса и т.н.) трябва да го ценим. Никой не е в правото си да го отнема.След това, самите причини могат да бъдат няколко и вместо да се обвиняват Израел, Иран, ЦРУ и още кой ли не, за да си чешем езика, по добре да се хващаме на работа.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
doide nato i pochnaxa garmejite v balgaria ,kadeto stapiat amerikancite pochvat atentatite i vinagi arabite sa vinovni,tva e zamisal na cerey i mosad ,kvi iranci kvi teroristi.
22
4
 
72
 
! Отговори
... преди 11 години
Не ви ли е срам да пишете такива глупости?! Хора умират,има ли значение какви са...накъде отива този свят,загубен?
21
35
 
22
 
! Отговори
питащ преди 11 години
Какъв ужас какви пет лева?НАБЛЮДАВАЙКИ ОТ СНИМКИТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА "ЖЕРТВИТЕ" РАЗБИРАМ, ЧЕ "АТЕНТАТА" Е РЕЗУЛТАТ ОТ ГРЪМНАЛА ПРЕДНА ГУМА НА АВТОБУСА.Слабо и зле подготвено и представено представление на МОСАД.НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ЗА ТОВА КОЕТО ИЗРАЕЛ ДНЕС НАПРАВИ В СИРИЯ ИЗБИВАЙКИ С БЕЗПИЛОТЕН САМОЛЕТ ЦЕЛИЯ СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА.
20
23
 
8
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
така и така , ясно е , че *** си правят P I ами да се дадем " ганьовската" версия - предлагам че от Варна правят мръсно на Бургас, може пък софетата да правят диверсията :)
19
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който сее бури,жъне урагани -народна мъдрост
18
9
 
80
 
! Отговори
anti NWO преди 11 години
за самия атентат-добре е да си спомним някои събития от последните 2-3 месеца:-изненадващото идване на г-жа Клинтън-краткото посещение на шефа на ЦРУ-тайната среща на сирийската опозиция на наша територия-непрекъснатите призиви на министър Младенов за военна сила срещу СирияСега свържете тези събития-според мен се оказахме въвлечени в чужда игра
17
17
 
28
 
! Отговори
кремена преди 11 години
лицето на ужаса го няма на тези снимки.боко, още ли не си се фотнал захилен и тук?пълно е с 14 годишни деца, действай!
16
11
 
16
 
! Отговори
Бургазлиа преди 11 години
Кви са тея глупости бе,имало хаос,имало ужас в Бургас!?!Глупости на квадрати,кръчмите са пълни,и всички си пият питиетата и си мезят мезетата,като всеки друг ден,даже ми се струва ,че клиентелата е с 30-40% повечко от обикновено!!
15
17
 
34
 
! Отговори
! преди 11 години
Ужас- как можа да се случи това в герберския оазис на сигурността и спокойствието?! Боцко- утре мачле или тенисче?! Цуци- как вървят апартаменти на пазара на имотите?! А тези хора са спокойни и как не- Плевнята вика, че всичко е под контрол, поне в радиус на един километър в кръг него- няма страшно!
14
21
 
49
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
и да ми слагате минуси , ПЕРСИТЕ НЯМАТ И КОСЪМ ВъВ взрива на автомобила - ЧИФУТСКА РАБОТА е !
13
30
 
22
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
*** ни правят" мръсно "
12
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Израел няма да нападне никой който е на една ръка ръстояние. Ако можеха да нападнат Иран до сега да са го направили, но ги е страх от война понеже отговра ще е много, ама много бърз.
11
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A ми оня *** Б.Б. не да ходи на горе на долу да реже ленти ами да беше седнал да обърне внемание на предупрежденията на службите, а *** ней се ''НА ВСЕКИ ЪГАЛ В СОФИЯ ИМА ДЮНЕР, СПОКО ВСИЧКО Е НАРЕД'' прос ,прос до не *** и къде.Нли се прави на много голям полицай,и оня с апартаментите каде е сега.Нямам думи просто
10
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господа министри ВДИГАЙТЕ БЯЛО ЗНАМЕ,че много по страшно да не ни налети.
9
15
 
45
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Пфф тва ЦРУ няма почивен ден... Маса народ изтрепаха.. Някой трябва да запознае пентагона с чудото на термоядрения синтез !
8
12
 
11
 
! Отговори
Vili преди 11 години
What a terrible tragedy my prayers go out to all the victims and their families.