Ужасът на летището в Бургас! (18+)

Снимките не са подходящи за деца и хора със слаби нерви
Обновена: 18 юли 2012 20:05 | 18 юли 2012 20:03, Красимир Ангелов
124

Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
3
 
! Отговори
fck преди 11 години
На снимка 5 има разни чаркове от хора... УЖАС! да не знае човек къде кой е сложил бомба това е най-гадната смърт
71
13
 
5
 
! Отговори
и кво преди 11 години
И кое му е страшното на снимките,че са подходящи за хора със слаби сърца?
70
3
 
1
 
! Отговори
koko преди 11 години
kakvo zna4i DARJAVNA SIGURNOST po otno6enie na slovosa4etanieto 4isto i prosto ozna4ava SIGURNOST NA JIVEE6TITE GRAJDANI V DADENA DARJAVA. V tozi red na interprettzia ZASTO SE ISKA ZAKRIVANETO NA SLUJBA DARJAVNA SIGURNOST na tozi etap. NIKADE --- V NITO EDNA DARJAVA ILI V NITO EDIN KONTINENT NIAMA I MISAL ZA ZAKRIVANE NA DARJAVNA SIGURNOST. Edinstveno v moiata mila tatkoviima ---- ste zakrivame darjavna sigurnost. GLEDAITE SI SAIRA SEGA OT TOVA MERO
69
1
 
7
 
! Отговори
коко преди 11 години
Някои защитени от Властта *** индивиди за някой и друг лев може и по-голяма бела да направят.При тях липсва причинно-следствената връзка в мисловния процес,което отличава човека от животните.Доказателсво за това е краденето на проводници от далекопроводи с 20 кв.под напрежение.А един министър се занимава с тяхното интегриране и каза,че те са големият резерв на България.психолог коко
68
1
 
31
 
! Отговори
коко преди 11 години
Тук много хора се учудват защо нямаме разузнаване.Да им припомня за случая "Оня списък",при който нямаше виновни и за това,че единствените ***,които си огласиха агентите са българите.И всичко това беше за една похвала,че сме отличници в навеждането.След всичко това кажете кой ще е този откачен,който ще стане сътрудник на тайна служба на такава държава?
67
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предупрежденията на МОСАД за предполагаеми атентати на българска територия и номинирането на новата посланничка на САЩ Марси Райс,категоричното мнение,че именно Иран,а не друг стои зад атентата недвусмислено говори,че се готви удар срещу Иран със съдействието на България. По всичко личи,че е постановка.Категорично се доказа,че 11 септември беше дело на ЦРУ,за тия хора когато става въпрос за много пари жертвите не са от значение.Нека кажем на нашите приятелчета да не си играят на наша територия.
66
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали се оголихме хубавичко, както ни наредиха и нямаме разузнаване, контраразузнаване, нямаме армия и сами се направихме един разграден двор, лесна плячка за стръвниците. Къде е премиера сега, къде е Цветанов, защо не са излезли още пред медиите и да кажат какво се е случило в Бургас, след като имаха време да коментират всяка една случила се дреболийка в държавата . В момента израелския посланик координира акцията моля Ви се, къде са нашите ПЪРВИ МЪЖЕ?
65
3
 
34
 
! Отговори
коко преди 11 години
Не пишете простотии!Българинът се радва на чуждото нещастие до момента,докато и той самият се окаже в същото положение. Днес са евреи,утре не дай боже може и да са българи.Бог да ги прости загиналите.И е крайно време Органите да си дойдат на място,а не да ги е страх от една *** глутница и да си оправдават заплатите с провеждането на гимнастика "Легни,престъпник такъв!"Аз плащам данъци за да спя спокойно,ане да се отчита дейност с лов на кокошкари заради евродоклади.
64
3
 
33
 
! Отговори
Ъц... преди 11 години
Е, Бойко опазиха ли ни "Дюнярджиите"? А, професионалистите от спец. службите къде са, ааа те се занимават с несвойствени дейности, охраняват "дюнарджиите".Колко ли още спящи клетки има в БГ, чакащи сигнал да се задействат.
63
3
 
8
 
! Отговори
И преди 11 години
Това е резултат от слабата полиция,това не им е донус срещу мутра или" бизнесмен" че да се чака с месеци и да се подготвят.ще има донус и няма да се действа поне за предотвратяване.обаждане до фирмата и не се отцепват автобусите има вина за действие и бездействие.срамота заложили са им живота на тези хора ще грамнели или НЕ
62
4
 
9
 
! Отговори
до 80 преди 11 години
Именно! Ако това беше иранско (или ислямистка) работа, можеха да ги убият в Израел - на арабеските им е все едно къде и кого ще взривяват. Дори в Израел би било по-добре за тях.
61
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е, когато ГДБОП се занимава с политически поръчки и обиски за 5 кутии цигари се случват точно тези неща
60
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахах супер ! тия не са хора !
59
1
 
34
 
! Отговори
ADD преди 11 години
Израелците ни предупредиха преди време, че се готви атентат, но ние вече нямаме разузнаване, нямаме и работещи служби за национална сигурност. Разузнаването у нас е *** дума, всички подред бяха обявени за доносници, за престъпници, докато в нормалните държави тези хора са уважавани и подкрепяни от държавата. Държавата ни е разграден двор, изцяло сме подвластни на Турция и САЩ - цялата ни секретна информация е там. Така че няма нищо чудно в този атентат.
58
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са разузнаването и контраразузнаването бе мишоци.Нали ни хвалеха ЦРУ ФБР и още не знам кой си?
57
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 62Изобщо за тия 3-4 години през които се говори за атентат на Българска земя някой предприе ли нещо ?! Разузнаването освен да си бърка в носа по цял ден свърши ли нещо ?!Или е поредната провокация от страна на САЩ и това е тяхна кампания ?! А всички знаем Бойко на кой се е на*упил и няма да се учудя ако е подготвяно с тяхно знание!!!!
56
6
 
34
 
! Отговори
ан преди 11 години
СЕГА РАЗБРАХТЕЛИ КАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ ВОЙНАТА СРУЩУ ИРАН? СЪЩИЯТ НОМЕР КАКТО СЪС КУЛИТЕ. НАТАНЯХО СЕГА ЩЕ НАПАДНЕ ИРАНЦИТЕ. ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОВА НЕЕ ТЕХНО ДЕЛО НО ТОВА ЩЕЕ ПРЕДТЕКСТА НА ЕВРЕИТЕ И ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГИ УДАРЯТ. ЕТО ТАКА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА СРЕЩУ ИРАН КОЯТО МНОГО ДЪЛГО СЕ ЧУДЕХА КАК ДА Я ЗАПОЧНАТ. ИМАЛИ НАИВНИ ДА ВЯРВАТ ЧЕ ТОВА НЕЕ РАБОТА НА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ НА ИЗРАЕЛ И ХАМЕРИКАНЦИТЕ? АКО ИМА ТАКИВА ДА СИ ОБЕСЯТ.
55
6
 
9
 
! Отговори
Атомен преди 11 години
Не видях нищо фрапиращо на снимките, оправете си статията!
54
3
 
12
 
! Отговори
коко преди 11 години
Това,което се вижда от снимките може да бъде направено само от откачен религиозен фанатик!Г-н Младенов,такива ли са нашите либийски и сирийски общи с американците приятели?И защо никой не е обърнал внимание на предупреждението за две бомби срещу евреите,получено по телефона?За това съобщиха преди малко по "Скат".Или показните акции срещу кокошкарите заради евродоклада са били по-важни?Май има много лапачи на държавна служба ,които за нищо не стават.Че утре някоя откачалка може да убие много по
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уйде ни морския туризъм :(