Аню Ангелов: Атентатът е удар срещу системата за сигурност

Терористичният акт трудно може да се осуети, смята военният министър
19 юли 2012 21:51, Красимир Ангелов
70
Аню Ангелов: Атентатът е удар срещу системата за сигурност
Аню Ангелов откри новата изложба "Спортна слава с пагони" в Националния военноисторически музей. Снимка: БТА

Всеки един терористичен акт, в която и да е държава означава, че на практика това е удар и срещу системата за сигурност, където и да се случи това, обяви пред журналисти министърът на отбраната Аню Ангелов по повод на вчерашния атентат в Бургас.

Военният министър посочи, че терористичният акт като правило не може да се предвиди, а и много трудно може да се осуети.

"Трябва да има изключително много и точна информация. На тази основа смятам, че този терористичен акт, за който все още не е ясно кой го е поръчал, как точно е извършен, ще покаже и какво трябва да се прави в бъдеще”, коментира Ангелов.

Той бе категоричен, че системата на охрана на военните формирования и бдителността са на достатъчно високо ниво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
поручик Ржевски преди 11 години
Още няколко месеца и Анчето ще отговаря за всички поразии.Искам Н.Цонев да го подгони за всичко сторено през мандата му.Цялата пасмина ведно с разните му Радевци и Ивановци в панделата.*** за зеле не стават, ама за министри от ГЕРБ стават.Само Цонев ще ги оправи.
51
0
 
4
 
! Отговори
смях в залата преди 11 години
Бе ние армия нямаме ,за какво да говорим...
50
1
 
2
 
! Отговори
да преди 11 години
Дянката Аньо пак се показа от тоалетната, тоя само в тоалетната стои, а се пише министър на отбраната, ега ти армията, ега ти министъра опикан
49
0
 
7
 
! Отговори
?? преди 11 години
Господин Ангелов,ако сте човек на честта,ама не сте,ако милеете за армията,жалко че пак е не,ако сте мъж,ама сте пенсионер със съответното мислене,ще подадете оставка и ще предложите млад,енергичен,родолюбив българин,който да милее за България и нейната армия,която доскоро имаше висок рейтинг,ама вече няма и армия,а платени поплювковци и войнички?,които са едно голямо недоумение.Жалко,че хора като Левски,Ботев ,Караджата ги няма,останаха кариеристите,славолюбците и тези дето лапат държавните п
48
0
 
0
 
! Отговори
Кмето преди 11 години
XORA OPOMNETE SE ... JFPR AA E PALEN SELANDUR ... NE VIJDATE LI CHE VSICHKO V TAZI DARJAVA E PODVLSTNO NA PRESTAPNOSTA I KORUPCIATA !!!!
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анюю направи за България много повече поражения отколкото този терорист!Разби армията, оставя България без защита и клечи наведен пред всеки чужденец.Ненуждна и вредна ГАД.
46
0
 
18
 
! Отговори
eastside преди 11 години
Ти остави ли нещо, което да наречем армия, че говориш за национална сигурност бе изпушила главо?
45
1
 
5
 
! Отговори
smqx преди 11 години
TOQ PAK KAKVO RAZBIRA
44
1
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
ЗАЩО СЛЕД КАТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗРАЕЛ ,ЧЕ СЕ ГОТВИ НЯКАКЪВ ТЕРОРИСТИЧЕН УДАР В БЪЛГАРИЯ , БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ НЕ СА СЕ СЪОБРАЗИЛИ С ТОЗИ ФАКТ И ДА ЗАСИЛЯТ СВОЯТА БДИТЕЛНОСТ И ВЗЕМАТ СЪОТВЕТНИТЕ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ, АМИ СЕГА СЕ ОПРАВДАВАТ , ЧЕ ТРУДНО МОЖЕЛО ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ТАКЪВ ПОДОБЕН АКТ, ЗАЩО, ЗАЩО??? МНОГО , АМА МНОГО СМЕ ЖАЛКИ И БЕЗДЕЙСТВЕНИ, БЕ Г-Н АНЬО АНГЕЛОВ !!!
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И военния министър да си ходи
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** moje i da bade obuchen da upravliava sovalka- ne se znae. znae se,che ot nas veche nishto ne stava!
41
3
 
11
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Израелците са най-гадните туристи, и отгоре на всичко са и проблемни, със своето поведение те са спечелили омразата на целия арабски свят! Никой не ги обича! Ако хотелиерите искат израелци, то нека да извадят пари и осигурят постоянната им охрана. Защо тези разходи трябва де се поемат от бедния народ, а пък хотелиерите да печелят, или да им осигурят охрана за своя сметка, или да откажат резервациите на евреи! Народа няма никаква полза от тях, напротив, рискува да пострада от атентати по вина на евреи! Нали ходеха в Турция на почивка, но там се *** и турците не ги искат.
40
1
 
13
 
! Отговори
иванчо преди 11 години
Аз искам да попитам най- простото нещо- на много аерогари има служби с кучета, които обикалят сред пътници и чакащи и са обучени да надушват експлозиви или наркотици. Няма ли такива на входа на ЕС? След като предполагаемият атентатор се е разхождал в чакалнята два часа на никой ли от охрана и полиция не му е направило впечатление, че не е нормално някой да чака някого и да носи багаж. Да, случва се, но е рядкост.Истината е,че нашата милиция не става за нищо.Ай сега баш шефа да ми говори за дюнер
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Система за сигурност"???????Този определено се *ва.Каква система бе бро??Може ли* да направи СИСТЕМА??Все едно *** да упрвлява совалка.Това правителство са "хвани единия,удари другия" а този ми говори за СИСТЕМА.Нема такава порнография като правителството на СМЕШНИКА Бибитко.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕХ ТОЗИ АНЮ, БЕ ! МНОГО МЪДРО , УМНО , ГРАНИЧЕЩО С ГЕНИАЛНОСТ МОМЧЕ! ИСТИНСКИ ВОЙН ! ЧЕ КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ПОДЗАГЛАВИЕТО , МОЖЕ И ДА СМЯТА! БРАВО ! ТАКИВА МИНИСТРИ НИ ТРЯБВАТ! това е човекът , който ще пребори тероризма!
37
1
 
19
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Революция...но кой да я направи, като 99% от народа спи...??? А??? Мутри на власт в момента...преди тях приватизатори...преди тях тройни, преди тях инфлатизатори...преди това...да дойдат танковете, за да се защитим...и народа все спи...и докога?...Ще ви вдигаме горивата, тока, хляба, киселото мляко...ще изнесем качествената пшеница, а ще ви внесем долнопробна и ще ви правим хляб от...кал...и народа все мълчи...Е как да стане???
36
1
 
10
 
! Отговори
Ракия и ШопскаСалата преди 11 години
Сега две седмици ще ни занимават с глупости за отчитане на дейност (чиста манипулация). Понякога си го мисля това: Има ли смисъл от тези държавни структури или държавното управление като цяло, като така ли иначе е абдикирала и е оставена на произвола на съдбата на разни интернационални тарикати измамници (в което не изключвам евреи) и нашенски бай *** обиращи трохите, които за тяхна зла участ и те са на привършване. Жалка история, тук ако не стане революция оправия няма.
35
2
 
19
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Замислете се само,Бойковския проамерикански предателски режим представлява благоприятна почва за подобен тип диверсии,то не бяха срещи с шефа на ЦРУ,Хилари Клинтън,американски бази ,тотално роболепие към нато и всички останали криминални структури на англо-американската световна мафия! Събитието несъмнено ще има и негативни последици във вътрешнодържавен аспект,ще се легитимира полицейщината ,ерозиране на гражданските ни права ,въвеждане на драконовски мерки за сигурност и всичко това в името на нашата сигурност от злите терористи,направо огледален образ на нацистка Германия!По летищата ще бъдат разположени и печално известните ренгенови скенери за пътници провокирали множество скандали и спад на туризма в САЩ,които облъчват всеки преминал през тях със смъртоносна доза радиация!Не се съмнявам, американската компания произвеждаща ги ще се нагуши хубавичко с наши пари! Не на последно място искам да изкажа съболезнования за загиналите и отвращение ,как тяхната смърт ще бъде употребена за мизантропските политически цели на САЩ и Израел!Не се оставяйте да бъдете манипулирани ,като малки деца , стига ЛЪЖИ!(Между другото предполагаемият атентатор прилича много повече на евреин или американец ,отколкото на арабин!)
34
0
 
8
 
! Отговори
жеку преди 11 години
в армиата и в полицията работят най- големите мадурковци в българия. освен сравнително високите заплати и големи превилегии за пенсии ит. н.срамота е да не вършите нищо и да имате такова самочувствие. засрамете се
33
0
 
3
 
! Отговори
грую преди 11 години
майче полицията може да стой и да се криеш зад храстите ида раздават фишове.майче за друго не става.най-много на някои нещастен клошар да изеде 2 шамара. ама за спокойствие и ред и дума да не става.