МВР пусна снимки на взривения автобус

Вижте кадрите от унищоженото и опожарено возило
Обновена: 19 юли 2012 18:40 | 19 юли 2012 18:24, Красимир Ангелов
58

Снимка: МВР

 

Пресцентърът на МВР публикува първите снимки на взривения автобус на летище Бургас. По-рано през деня министерството пусна официални снимки и видео и на сочения за атентатор-камикадзе, предизвикал взрива на летище Бургас, при което загинаха 7 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
secondsfromdisaster преди 11 години
Къде са записите от камерите на паркинга? Там трябва да се вижда всичко. Защо дават само един кадър от една камера в салона? Защо не са публикували снимка на съседния автобус - по него трябва да има ясни следи от детонацията. Не мисля, че има кратер от детонацията както каза Цв Цв. Пожарът е бил по-силен от взрива. И как е имало свидетели на 3-4 метра, които са оцеляли без драскотина, освен това работят за туроператора, живели са в Израел и са служили в израелската армия? Снимки от другия рейс?
51
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма камикадзе 100%, бомбата е имплантирана, мишката от камерите е ликвидиран по един или друг начин, гарантирано от МОССАД
50
0
 
0
 
! Отговори
МИ преди 11 години
*** вместо бензин!
49
2
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
Като гледам автобуса, се питам дали може жертвите да са само СЕДЕМ?! Какво ли има в тези СТО-тина чувала, за които днес говори Цветанов?
48
0
 
6
 
! Отговори
старшината преди 11 години
абе не разбрахте ли че камикадзето е претърпяло трудова злополука стига се дърляхте за глупости .
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като чета коментарите по-долу се чудя как може да имаме такива спецове във всичко. Ако службите за сигурност ги четат досега да са разрешили случая.
46
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се вгледате внимателно ще видите, че взрива е бил около предната дясна гума. Понеже не е бил в затворено пространство взривната вълна се е разлетяла и не е създала много поражения. Виждат се огънатите навътре ламарини над предната гума а и съседния автобус е ударен по същия начин и всички стъкла са потрошени. Атентатора е бил доста висок, над 1,80 м. вероятно е искал да постави бомбата в багажника и да я взриви по късно когато хората се качат. Но нещо се е объркало и я е взривил по рано между автобусите. Всички знаем каква тарапана става около багажниците когато се товари багажа в автобусите. Най вероятно е решил, че е събудил подозрение (израелтяните имат опит в тези неща) и това вероятно го е накарало да избърза. А и най вероятно взрива не е бил достаъчно мощен или качествен и вместо голям взрив се е получило по малък взрив и по голям пожар. Няма по голямо безумие от този вид атентати. Сега обаче всякаква политическа *** и наша и чужда ще се опита да използва това за свои цели. Първи бяха политиците от Израел после се обадиха от САЩ, нашите от БСП не пропускат шанса естествено. Единствените които се изказаха грамотно и се опитаха да въведат някакъв морал и етичност бяха немските политици. Който има глава и мозък мисли, който не мисли чрез телевизора си.
45
1
 
9
 
! Отговори
zeddd преди 11 години
ДО 36Извинявай, ама да ръсиш такива глупости, ти 1 - гледаш много холивудски филми2 - не си запознат със случаязащото ако го беше направил щеше да знаеш, че бомбата е очевидно самоделна, а не военен снаряд, и също така - бомбата е гръмнала при поставянето на раницата в багажното отделение.Кажи ми къде видя здраво стъкло на автобуса? Може би на съседния.Нямало разбиляни части... бе ти изобщо гледал ли си снимките и репортажите?
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
36 - Безумецо, поне от уважение към жертвите замълчи! Как не те е срам да се подиграваш така с паметта на загиналите?!?
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правило #1 на трагедиите в България: В Интернет започват да се пишат тонове безумни тъпотии, главно политически обвинения и конспиративни теории.
42
14
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
до всички любители на конспирацията:само да ми кажете , понеже си седите на километри от мястоточовешките останки които видях пръснати около автобуса пак ли са ги докарали от мосад или просто са свинска карантия ?*** , на такива като вас трябва да им се случи подобно нещо , че и тогава ще си измислите нещо
41
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
удивителното е, че съседните автобуси са доста запазени и дори са останали със стъкла
40
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като не знаете какво е това - не се забавлявайте дапишете глупости.Ходете да си зяпате порносайтовете, *** ***, не пишете идиотии...
39
3
 
2
 
! Отговори
?!? преди 11 години
vijte sega kak izglejda VZRIV - novinata e ot tuk:dnes.bg/stranata/2012/07/19/mikrobus-s-gazova-uredba-se-vzrivi-v-ruse.164305ako niakoi e propusnal uroka po elementarna fizika - eto go nagledno
38
4
 
1
 
! Отговори
?!? преди 11 години
ha, misleshtite i vijdashti hora se poiaviha nai na kraia, vreme beshe :)pozdraviavam vsichki koito NEvijdat sledi ot eksplozia a samo ot pojar :)
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждам следи от взрив, само от огън...
36
17
 
9
 
! Отговори
F.O.Z преди 11 години
TOVA E NAI-GOLQMATA LAJA V ISTORIQTA NA NOVA BALGARIQ. TOZI FILM E ZAMISLEN V ; MOSAD;-;CRY;- I MI-6 ,I CELI DA OBARNE SVETOVNOTO OB6TESTVENNO MNENIE SRE6TY IRAN I SIRIQ A S TOVA DA DADE KART-BLAN6 NA ZAPADA ZA ATAKA SRE6TY TQX. TYK NQMA NIKAKAV ATENTAT VSI4KO E PREDVARITELNO NAGLASENO I SAMO VZRIVA NA REISA E ISTINA,A VSI4KITE YJ YMRELI NIKOI NEGI VIDQ A RANENITE BQHA DOEDIN PREDVARITELNO PREVARZANI. MOSAD SI IZIGRA ROLQTA,NO BALGARIQ 6TE PATI ZARADI PEDALA BORISOV. DANO RYSIQ DA GI SPRE ???
35
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а защо на съседните автобуси им няма нищо?
34
3
 
0
 
! Отговори
?!? преди 11 години
nai na kraia niakoi da misli malko poveche, otkolkoto samo da praznodumstva.Bravo 36. rzgele che ima i hora s glava na ramenete, a ne samo takiva s lipsa na osnovno i sredno obrazovanie.
33
14
 
24
 
! Отговори
сстранник преди 11 години
До VenRus...а и до всички останали!!!Брат ми...дори и ненормален да съм -хайде гледай заедно с мен снимките на уж "ВЗРИВЕНИЯ АВТОБУС" и ми кажи къде греша-все пак никой не е ..съвършен!!!1)Като гледам раницата на терориста,тя,дори и наполовината да е натъпкана с взривно вещество обясни ми как така???-няма кратер на мястото???-Как така няма изкривени,деформирани и излетели от детонационната вълна железа от автобуса по площадката???Как така на този автобус има останали оцелели стъкла???Как така при детонацията, на съседните близко стоящи автобуси са оцелели стъклата???Как така на автобуса седалките си стоят в стандартното седящо положение ,а не са полегнали вследствие на детонационната вълна,която има силата да преодолее механизма ,който ги държи изправени и дори тази вълна би съборила поне тези до вратата,а тези до вратата на автобуса имат огромно челно съпротивление...Защо покрива си стои-би следвало да е отлетял!!!Всеки ден минавам покрай една ЗАПАЛЕНА кола!Всичко (което може да гори) и е изгоряло,НО ЛАМАРИНИТЕ СИ СТОЯТ ВСЕ ЕДНО СЕГА СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ЩАНЦИТЕ НА КОНВЕЙРА!!!НЯМА ДЕФОРМАЦИЯ ПО ТЯХ!Ами вземи една 200 грамова тротилова пресовка,отвори вратата на един лек автомобил и я взриви на прага му или на предната седалка!!!Така-значи първо стъклата ще се разхвърчат поне на 20 метра,седалките ще се изскубят и няма да са на мястото си ,а ще са впресовани в багажника,пода ще е опрял в земята ,а тавана просто няма да го има или ако е там ще е с формата на парашут!!!Просто си припомни,когато взривяват врата на апартамент, как всички врати на етажа са изкривени и издухани от ударната вълна ,а стъклата на входа са на улицата!!!Разбери го!-според мен няма взрив от бризантно взривно в-во!!!Тротил ,тенерес,тол ,толуол и т. н .-тука има взрив от метанова или газова бутилка,чиято експлозия няма мощността и силата да направи кратер и деформира метал,а само има мощност да издуха незакрепен багаж,хора и стъкла,дава много пушек и пламък!