Във Варна търсят и жена, свързана с атентата

Камикадзето може да е влязъл в България и през летището в морската столица
Обновена: 23 юли 2012 15:00 | 23 юли 2012 07:00, Красимир Ангелов
96
Във Варна търсят и жена, свързана с атентата
Снимка: Булфото

Полицията във Варна е вдигната на крак да издирва и жена, свързана с атентатора камикадзе от Бургас и неговия съучастник, съобщава "Труд".

Още в четвъртък - ден след терористичната атака, униформени тръгнали по всички хотели и квартири в района на Фестивалния комплекс, след като най-вероятно от там е бил засечен сигнал от мобилен оператор. Подозренията паднали на тризвезден хотел, разположен на тиха улица.

Любопитното е, че той е непосредствено до един от офисите на туроператорската фирма "Ортанна" ЕООД, организирала пристигането на туристите от Израел. Отскоро офисът обаче не функционира.

Служителки на хотела споделили, че от полицията била търсена информация за мъж и жена, отседнали там в дните между 29 юни и 18 юли. Полицаите показали фоторобота, за който се предполага, че е на съучастника на камикадзето.

Прибрани са записите от охранителните камери на околните офиси. Полицаите разпитвали за жена и неин придружител.

От полицията във Варна обаче отказаха да потвърдят информацията за подобна проверка.

Появи се и информация, според която атентаторът е влезнал на българска земя през летище Варна в последните дни на юни и не е бил сам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
3
 
! Отговори
кариерист преди 11 години
някой знае ли къде е офиса на Хисбула? Къде мога да си дам CV-то? Има ли HR отдел или на кой трябва да го дам? Някой знае ли?
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** sa na Boiko averite
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БГ Полиса е търговско дружество...нещо коланче,нещо телефонче...некой заблеян бакш на оражево...обратно завоооой-ой-ой-чеееее,чееекай малко са...2 дена преди атентата 2 клоуни ми скубнаха 1 20-ска,и докът се пазарехме ги гле`ам и си викам тия баце,не дай си боже,да им се наложи...лелеее,толко са халипави,че първото 15-годишно бразилче от гетото ше ги сваля на по 6-*** или 8,зависи колко заряден ползва,и то с левачката...милите муньовци,сега не знаат на кой свет са...
75
1
 
6
 
! Отговори
Lilianaandreeva преди 11 години
А малко дете, свързано с атентата, не търсят ли?
74
1
 
9
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
а мармот не се ли издирва - с шоколад един такъв...
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Във варна *** "колят и бесят",но тях никой не ги търси.
72
0
 
2
 
! Отговори
азз преди 11 години
ако знаете кви грозни същества е имало на gay pride в mainzerstrasse de Sarrebruck...че и китайци!!!!жалко че няма къде да кача снимки да се уплашите и вие!добре че са черно-бели!
71
0
 
2
 
! Отговори
aзз преди 11 години
Attentat anti-israelien:sans doute unplicel'hypothese d'unplice aux cotes du kamikaze decede dans l'attentat anti-israelien en Bulgarie est renforcee apres l'autosie."selon des temoins,l'homme qui s'etait presente a l'agence de location avait "le crane presque rase","un visage brun" et "l'air d'un Arabe".Le kamikaze autosie a quant a lui "un visage blanc,des cheveux bruns tres epais,les os de sa tete ont ete casses par l'explosion",a precie le medecin....."това е малк част от малка статия във вестникLe Republicain alorrain!ама много ми е трудно да преписвам!още повече за превод!:-))абе,кой па тоя Anders Behring Breivik?има голяма статия за някъв мемориал,и се споменава за 77 жертви,и това име!
70
3
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ами да ми пратят 10 000 евро предвалително , да ми покажат фоторобота ,а аз тук ще обикалям по местата където пристигат автобуси и микробуси от България и ако забележа нещо ще се обадя,дори и на летищата ще ходя! Сигурно е поела Рихтунг към Германия или др. страна !
69
1
 
3
 
! Отговори
винету преди 11 години
БА СИ ,те цяла група ,,италианци,, са довтасали тука
68
0
 
11
 
! Отговори
Волф преди 11 години
Не допускате ли,че нон-стоп се бълва дезинформация по медиите,за да не се пречи на разследването?!Защо се хабите в безсмислени коментари?
67
0
 
15
 
! Отговори
същият и преди преди 11 години
Тя вече сигурно не е във Варна.И при следващата информация , вече няма да е там. Всъщност ВИЕ търсите ли я или и помагате????Но май най вероятно , работите на сляпо,
66
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Аз наистина съм малко учуден , че този атентат все още не слиза , както от вестниците , така и от новините. Не чета и не гледам вестници и телевизия от Израел , но при нещо подобно , приказките ще свършат много по рано , а службите ще си гледат работата.Това безпорно ще окаже влияние и на туризма в България.. Не можете ли да си вършите работата тихо и безшумно????
65
1
 
7
 
! Отговори
mimi преди 11 години
po tv skat tia rabotri gi govoriat ot godini.4e otdavna v balgaria ima radikalen isliam .4e 6te ima teroristi4ni nap-adenia.ama vsi4ki im se smeaxa.sabota i nedelia e predavaneto frontalno mai be6e ot 10 sutrinta s gosponin solakov.koito iska da gleda.3 godini preduprejdavaxa mislexa gi za lumpeni,.
64
5
 
21
 
! Отговори
681 преди 11 години
След като Фоторобота поразително приличаше на Цв.Цв.Този на жената сигурно ще прилича я на Цецка я на Плевнята.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
зоро след като има съвпадение на пръстови отпечатъци значи знаят кой е камикадзето защо не го казват кой е
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
атентатът -вова е поредният шамар от дружбата ни с амарика
61
4
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
до-75 Пръстов отпечатък, който съвпада с този на член на иранската групировка "Хизбула", е открит край взривения автобус в Бургас, съобщи за bTV израелският журналист Охад Хемо.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък не можах да разбера какви са терористите , бяха от Хизбула,после от Сащ,български помощници..........не че ме интересува толкоз,ама все пак,кое е вярното ?
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шерше ла фам...