Във Варна търсят и жена, свързана с атентата

Камикадзето може да е влязъл в България и през летището в морската столица
Обновена: 23 юли 2012 15:00 | 23 юли 2012 07:00, Красимир Ангелов
96
Във Варна търсят и жена, свързана с атентата
Снимка: Булфото

Полицията във Варна е вдигната на крак да издирва и жена, свързана с атентатора камикадзе от Бургас и неговия съучастник, съобщава "Труд".

Още в четвъртък - ден след терористичната атака, униформени тръгнали по всички хотели и квартири в района на Фестивалния комплекс, след като най-вероятно от там е бил засечен сигнал от мобилен оператор. Подозренията паднали на тризвезден хотел, разположен на тиха улица.

Любопитното е, че той е непосредствено до един от офисите на туроператорската фирма "Ортанна" ЕООД, организирала пристигането на туристите от Израел. Отскоро офисът обаче не функционира.

Служителки на хотела споделили, че от полицията била търсена информация за мъж и жена, отседнали там в дните между 29 юни и 18 юли. Полицаите показали фоторобота, за който се предполага, че е на съучастника на камикадзето.

Прибрани са записите от охранителните камери на околните офиси. Полицаите разпитвали за жена и неин придружител.

От полицията във Варна обаче отказаха да потвърдят информацията за подобна проверка.

Появи се и информация, според която атентаторът е влезнал на българска земя през летище Варна в последните дни на юни и не е бил сам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе, всички сме гледали филмите( хАмериканските ) където винаги всеки лош си има по едно момиче, нали ?!Големи театри разиграват. Голям сценарии... някаква групировка поема отговорност, обаче те си знаят тяхното... Аман от простотия.
17
3
 
25
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Някой ако мисли,че тъй наречените наши "служби" ще разкрият престъпниците -много се лъже.Това да не е да отидат някъде и да набият някого/облечени като РОБОКОП И СЪС СЪЩОТО САМОЧУВСТВИЕ/ А ПОСЛЕ ДА СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СА БИЛИ НА СЪЩИЯТ АДРЕС,АМА В ДРУГ ГРАД.Балтават се като пиле в калчища.Гонят престъпниците,както хрътките тенекиеният заек на надбягванията,който никога не стигат.
16
0
 
26
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Нищо до сега не се...коментира за тротила,но за мен няма съмнение че той не е...внесен отвън.А и самото взривно устройство е...подготвено тук,на място.Явно че...извършителят загина,но тези,които подготвиха...логистиката са местни хора и трябва да бъдат спешно разкрити.
15
2
 
34
 
! Отговори
зд преди 11 години
Атентатът срещу израелските туристи в Бургас ясно показа, че Българските управляващи и медии повече ги интересува загиналите Израелски граждани отколкото техният съгражданин, показа фалшивият модел на толерантност, който се претендира пред света.
14
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А отпечатъци на Ахмадинежад и Гюбелс намериха ли вече на летище Бургас?Интересно иначе как нито една медиа не упреква родната мутро-милиция начело с Бандита-Мезонета че пускат хора в държавата ни с фалшиви шофъорски книжки от държава извън ЕС. Важното е сега да излъчат пропаганда филми за добрите израелци и лошите палестински деца който най-нахално хвърлят камъни срещу окупаторската военна машина.
13
4
 
31
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Замазват нещата,не напразно ЦРУ пое разследването!Ако е без подкрепата на ЦРУ и нашите служби,то бомбата е изготвена в България,с български взрив от "изгорелите" складове!Ако е чуждестранна,то ЦРУ и нашите служби са замесени!Нашите митничари щяха да я открият,ако не им е наредено от "горе"Така че можете сами да стигнете до истината - работа на ЦРУ!Какво правеше шефа на ЦРУ цели з дена у нас?Чешеше си оная работа?????ЦРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да потърсят и домашен любимец.Някоя камила най-вероятно.Най-вероятно е имал и такъв ;)
11
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако на просяка му дадеш власт, става полицай!
10
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя Бойко, още до къде ще ни докара, при това се бие за гърдите. никога никой толкова не се е гаврил с народа. час по-скоро да се маха. много интересно, как наглостта му продължава и се надява пак да спечели. много е посредствен, *** и най-вече МУТРААААА!!! кога най-после ще го разберете.
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това да водиш разследване, се оказва, че не е като да взимаш подкупи май, а?
8
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
само лиготии.............може би, едва ли не.вс ден нещо уж излиза-влиза................ако тия "инфота" ходят и по света, съвсем за резил ставаме........ми напишете-изнесете 1 , ама да отговаря поне донякъде.........тече уж разследване, те вс ход описват, а той поредната простотия...........
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8Е, то Корана им обещава рай с 40 девици. Ако беше гей, това си е направо ад :)
6
0
 
15
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Четейки печатния материал по-горе, все ми се струва,че т.нар. атентатори, сподвижници на камикадзето, може да се окажат ***, задоволяваща нуждите на самоубилия се и и нейният сутеньор. Усетили накъде вървят нещата след атентата, те са побързали да се покрият. Дано спецагентите на Ц.Ц. и Мосад след някой и друг ден да не изсъскат с ядосан глас "Къде тръгнахме след тази жена - *** беше , мамка й!".
5
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
във Варна всички търсят жени....:)поне можем да стигнем до извода ,че камикадзето не е бил гей....:))
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не, бе! просто се чудя как такива формират общественото мнение? И това са "журналисти" с подготовка по български език! Я делянчо да отиде при Лютвито да му подбере персонал! То аслъ са си другари:)
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През лятото във Варна да търсиш една жена си е направо да търсиш бобено зърно в 40 футов контейнер с боб.
2
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Камикадзето може да е ВЛЕЗНАЛ....?!?! Абе какви неграмотници тежки сте вие, бе?!?! Да ви ВЛЯГНЕ нещо в 4те букви дано!
1
7
 
2
 
! Отговори
Серсем преди 11 години
Гром да ги пърсне !