Шофьор без книжка причини катастрофата край Свиленград

Двама мъже са с опасност за живота след тежкия инцидент
Обновена: 13 авг 2012 17:20 | 13 авг 2012 17:04,
57
Шофьор без книжка причини катастрофата край Свиленград
Мястото на катастрофата. Снимка: БТА

36-годишният свиленградчанин Михаил Михайлов е шофьорът, причинил тежката катастрофа край Свиленград тази сутрин, която затвори за няколко часа магистрала "Марица".

Мъжът е бил с отнета книжка, съобщи заместник-директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково комисар Недан Хаджиев.

Dnes.bg припомня, че около 6:00 часа тази сутрин мъжът пътувал с лек автомобил "Ауди" от Свиленград към Харманли. Вероятно заради заспиване на водача автомобилът е навлязъл в насрещната лесна и се забил челно в идващия австрийски ТИР, управляван от хасковлия.

При удара блокирало предното ляво колело на товарния автомобил и тежката кола навлязла в насрещната лента за движение и се ударила в друг товарен автомобил с турска регистрация. При жестоката катастрофа са пострадали тримата шофьори.

Най-леко се е отървал шофьорът на австрийския ТИР. Той е с наранявания по краката и главата. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Още по темата

Другите двама водачи са в тежко състояние. Свиленградчанинът е със спукан далак и счупени крака. По спешност той е опериран в МБАЛ-Хасково, като далакът му бе отстранен. Състоянието му обаче остава тежко.

Шофьорът на турския ТИР е в кома. Той е със спукан череп и счупени крака.

Кръвните проби на тежко ранените шофьори ще станат ясни утре. Според свидетели обаче има съмнение, че водачът на "Ауди"-то е карал в нетрезво състояние.

Свиленградчанинът е и с висящо дело. Миналата година той бе задържан на ГКПП "Капитан Андреево" да превозва 27 кг хероин на стойност 5 милиона лева в автомобила си.

Тогава Михайлов е пътувал със съпругата и и двете си деца, които според разследващите е използвал за прикритие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
vili преди 11 години
Ami za tezi koito pora4aha da jivee 2 metra pod zemqta, utre 6te e tam ve4e, za6toto v4era po4ina
47
0
 
0
 
! Отговори
koi to go poznava преди 11 години
tozi chovek e tozi koito ne ql darvoto i zatova si pozvolqva i da pravi tova i nqma da spre.no eto chi sa vinovnicite za tova..e pravitelstvoto.i nai veche sademnata ni sistema razbirase.takiva kato tozi miwok sam im napravil sopstven zatvor koito az wte gi zaklucha tam...te prodaljavat da ubivat.i nikoi negi spira nai vajnoto...az pred lagam da pravim stachka..za eto tezi newta..inache haskovo nqma da si sedni i da si varwi rabotata...i da dava pravosadiq.na prestapnicite ni ...blagodarq vi pre
46
0
 
1
 
! Отговори
Ралф преди 11 години
27 кг. хероин... а Боевски не го пуснаха да излезе от затвора за 9. Явно съдебната ни система е по-зле дори от Южна америка. В Азия също не прощават. Явно е време да се вгледаме в африканските си събратя.
45
1
 
2
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 11 години
Таквиа *** които явно нагло и безпардонно не се съобразяват с никакви обществени норми и правила на поведение по добре да си доживеят живота на 2 метра под земята. Жалкото е че пак с нашите пари ще го закърпят а за децата ни пак няма да има пари и родителите ще ходят да просят по телевизии и учреждения.
44
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 11 години
Я изписали са името на виновника "Михаил Михайлов"-има напредък и снимка ако може-още по-добре!Ами те вече са му взели книжката,я го пускайте ,че още 27 кг хероин го чака да пренася..............
43
0
 
1
 
! Отговори
Хаджи Ахил преди 11 години
До 50 "М" - Всеки си носи товара сам, но всички общо сме на шосето. И като те срещне някой такъв дето сам си носи товара и те шибне да те потроши ще имаш време докато лежиш в болницата да помислиш и да разбереш, че не е така, както смяташ. И, че проблема не е само негов, а е и твой и на всички.
42
6
 
1
 
! Отговори
м преди 11 години
Много ме е яд на такива хора като Анонимен и прочие. Нямат си друга работа и седнали на компютъра да съдят хората. Ми гледай си живота бе! Всеки си носи товара сам. Никой няма право да гледа в канчето на другия. Какво е правил този си е негов проблем и си има органи, които да раследват и критикуват. Жалко е само че е бил пиян. Ето това не е правилно и е строго забранено за всеки един от нас. Един пие- друг страда заради това. Не е правилно,наистина!
41
10
 
1
 
! Отговори
м преди 11 години
До 48 Аз пък се чудя на такива като тебе дето само злодеят. Явно си много в час със дейноста на Мишо щом тук я изясняваш. Вярно че е направил много грешки и то е явно, ама си има съд за тая работа. Как човек си вади прехраната или прави нещо нередно си е за негова сметка и той си носи бремето. Ти, не си никакъв или никаква за да упрекваш такива хора.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не са му отстранили далака, ами са му подготвили болести за делото за хероина
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе по новините дадоха шофьорът на австрийски тир. Казва се Атанас Иванов и въобще не е Юсуф или Дюрмюш. Хах, развеселихте ме!
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катастрофата е в участъка от детелината за Гърция и Свиленград. По това шосе се слиза от магистралата, но не е магистрала.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яяяя, на Михаил Михайлов са му изписали името, а на Юсуф и Дюрмюш в най-добрия случай ще им изпишат инициалите, ако и това се сетят
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
27кг хероин, книжка няма, осакатява двама невинни, защо ще го лекуват, не разбрах?
35
1
 
9
 
! Отговори
Домашен арест преди 11 години
Мъжът с 27-те килограма хероин не е в затвора, защото миналата година му беше наложена мярка "домашен арест". Окръжният съд в Хасково реши, че няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление. Разследването все още върви и засега няма образувано дело.
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свиленградчанинът е и с висящо дело. Миналата година той бе задържан на ГКПП "Капитан Андреево" да превозва 27 кг хероин на стойност 5 милиона лева в автомобила си. Егати държавата и съдът - тоя щом още не в пандиза. Колко са такива още като него.
33
1
 
25
 
! Отговори
евала Шенген преди 11 години
Дано Дойче веле и холандците научат за този случай и после Боце да им обяснява как напредваме,ама те не разбират.Висящо дело 28 кила хероин ,а мизерника на свобода кара пиян без книжка,защото му е отнета преди време.
32
1
 
28
 
! Отговори
Бг юнаци преди 11 години
Нашия бай *** е заловен с 27 кг хероини свободно обикаля по света!Гордейте се братлетание сме 1.Хахааа тази новина направо кърти.
31
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това дано да не го научат по белите страни някъде - пиян (може би), с отнета книжка и "висящо'' дело за 27 кг.!!! хероин... просто ще ни пишат в третия свят. евала на държавата
30
1
 
14
 
! Отговори
Тъпа система преди 11 години
Нашата правораздавна система не го прибра, господ си го прибира...тоя е отнел и заплашил по един или друг начин толкова човешки живота че не виждам за какво трябва да живее. А нашите съдий и прокорори да се замислят малко защото този инцидент днес е благодарение на тяхното дело.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шенген през крив макарон. Колкоо ли са като този 'герой'. Ако Бог не го прибере пак ще е на свобода със съгласието на властимащите в европейска България.