20 ранени в катастрофи през денонощието

Общо 18 са тежките пътно-транспортни произшествия
14 авг 2012 08:56, Петя Славова
10
20 ранени в катастрофи през денонощието
Снимка: БТА

Двадесет души са ранени при 18 тежки катастрофи на територията на страната през изминалото денонощие, съобщава МВР.

Двама от ранените са с опасност за живота. За София леките пътни произшествия са 42, а тежките - три. Трима души са ранени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фаровете не помагат да виждаш ,какво значи да го видиш от по далече от 1км. от 2км. ти си караш в твойто платно,той си кара в неговото.челен удар става когато някой в последния момент влезе в твойто платно ,тогава и да караш със фарове все тая
5
2
 
1
 
! Отговори
opt_news преди 11 години
Културата като цяло на шофьорите ни е ниска и всеки гледа да се прави на гъзар на другия! На всичко отгоре не сте ли забелязали как се е увеличил трафика по пътищата ни? Да вземат да направят и нормални пътища с по още две ленти и може би тогава ще намалеят.
4
7
 
8
 
! Отговори
... преди 11 години
та като започнахте да коментирате фаровете, 3/4 пъти ги забравих вече, та вчера си монтирах устройство за вкл./изкл.на къси светлини за приемливи пари сега вече нямам проблем с фаровете,просто го направете и вие ще спрете да да се оплаквате, и да колите с вкл. фарове се забелязват наистина от далеч....започвайте сега да цъкате минуси...Лек и успешен Ден на всички.
3
9
 
2
 
! Отговори
Трухчев преди 11 години
*** не искат фарове, обикновенно или някой ги вози, или не излизат от гората! За ходене пеш, не са необходими фарове! И, в гората ако се придвижват на "фарове", "някой" орган на реда може да открие "тяхната" землянка, и да установи, че "тя" е незаконна!!!
2
10
 
7
 
! Отговори
Трухчев преди 11 години
До кравка Да, има диваци, които и на свечеряване, по тъмно шофират без включени фарове! Тяхното "обяснение" е, че те "виждат". А, дали останалите участници по пътя виждат "ТЯХ"??? Ти от колко годинки си шофьор? Аз от 14 г. И мога да кажа, че светлините се забелязват от далеч, докато един мръсен автомобил по-скоро, когато е вече късно за реагиране!!!
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И нито един убит. Не може да бъде. Това е заради фаровете през деня