Багер срути най-големия палат на Цар Киро

Огромната сграда вече е купчина бетон
Обновена: 22 авг 2012 17:40 | 22 авг 2012 17:39,
76
Багер срути най-големия палат на Цар Киро
Снимка: Булфото

Багер започна днес събарянето на най-големия палат на Кирил Рашков в пловдивското село Катуница.

Според строителните инспектори имотът няма нужните разрешителни и е построен без документи. Още на 10 август започна премахването на незаконната къща, но до реално събаряне на сградата така и не се стигна.

Днес строителната машина разруши покрива, а огромната сграда вече е купчина бетон. Разрушаването е доброволно и се прави от фамилията на Рашков.

Още по темата
Те са наели специална фирма и за акцията си плащат сами.

РДНСК издаде заповед за събарянето на 6 фамилни къщи от мрамор, собственост на Рашкови. Ромският клан обаче ги обжалва. ВАС потвърди събарянето на някои от тях, за други още се чака съдебно решение.

Разследването на Рашкови започна след убийството на 19-годишния Ангел Петров от Катуница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре незаконно незаконно узакони го и да остане за държавата все за нещо ще бъде в полза на държавата а не да се руши !
63
0
 
6
 
! Отговори
от народа преди 11 години
Каква държава сме? Издигат се палати за милиони без никой да ги закача и после ако стане случайно нещо на въпрос тогава казват .че са незаконни и евентуално ги събарят.Никой не се интересува с какви пари са правени.Защото ако няма незаконни пари .няма да има и незаконни строежи.Кво праят многобройната чиновническа пасмина?
62
0
 
1
 
! Отговори
Теодора преди 11 години
Към този който написа че един неграмотен *** е Цар, поне пиши колко взема за да напишиш толкова нелепи неща трябва да си голям *** и продажник
61
0
 
1
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
До българинизлизай де - да поработиш малко. да изкараш някой лев. и гледай да не е с кражби, като хората които защитаваш. Има доста ***, които работят, както и много българи които не спират да крадат и то в големи количества. а българин в европа - и тоалетна хартия не остава след него като мине през тоалетната. Щото хората са му "длъжни" да му я осигуряват навсякъде където му потрябва.
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Немога да разбера едно,когато стана поръчковото убииство от МВР излязоха и казаха ,че киро *** е с 30 годишна присъда и незнаино как е отвън,но управляващите много бързо прикриха всичко.Незнам в коя държава ПОРЪЧКАТА НА УБИИСТВО СЕ НАКАЗВА С 2-3години ЗАТВОР,ДОКОЛКОТО ЗНАМ ТОЯ *** ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ КОЛКОТО УБИЕЦА АМА НАЛИ Е СПОНСОР И НА ГРЕП ЩЕ СИ ИЗЛЕЗЕ И НИКОИ НЯМА ДА МУ ТЪРСИ ОТКАДЕ СА МУ ПАРИТЕ.Навремето АЛ КАПОНЕ е изгнил в затвора за неплатени данъци а тук МАФИЯ МАФИЯ НА ВСИЧКИ НИВА
59
0
 
11
 
! Отговори
Пк преди 11 години
И се научете че тоя гаден *** не е цар,а е кирил рашков, имайте уважение към българските ЦАРЕ !!!
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупаво е наистина да се бута такива постройки!!! Можеше да се използват за нещо, да не говорим,че събарянето и транспорта изисква допълнителни разходи
57
1
 
7
 
! Отговори
111 преди 11 години
Защо се руши, нещо вече построено? Да ги вкарат в затвора до живот за незаконни действия и да им отнемат имотите в полза на държавата! Нека всеки си плати за измамите и най-вече за убийството на младото момче!!!
56
0
 
6
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 11 години
da go lapat pod voda zelata familia!!!!!
55
2
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Багерът не е могъл да се справи с дебела бетонна плоча в основите. Повиканите сапьори с голям труд са я взривили, и под нея са открили огромен чугунен сандък пълен с валута, скъпоценни камъни и всякакво добро. Въпреки че сапьорите и другите длъжностни лица са си взели кой колкото може, това е голям удар за държавната хазна, вече съвсем изтъняла. Като има предвид че цар Киро е юрист по образование, народа недоумява?
54
1
 
5
 
! Отговори
Lora преди 11 години
I kakvo tolkova misllyat za nezakonnite palati ? Da gi razrushat i da go osudyat . S kakvi pari sa postroeni ??? Nie znaem...A za ubiystvoto na Angel ne go sudyat ...Prokleti da sa cyalata familiya !!!
53
0
 
33
 
! Отговори
ттттуууууутт преди 11 години
Да се забрани със закон гласуването на лица без основно образование.
52
5
 
14
 
! Отговори
до някой преди 11 години
Не е хубаво да се оставя незаконното строителство понеже и да сложат стари хора или дом за сираци да направят- защото ще дойде следващо правителство както се очертава Гея да е пак на цицата и той веднага ще каже, че е законен и ще му върне имота като благодарност за подкрепата. По-добре е да ги разрушат сега, инак и да утрепят българин с червеното правителство няма да узнаем, и ще го пишат инцидент. сега поне има ефективни действия- преди така ли беше??!!! вече и богатите треперят
51
18
 
14
 
! Отговори
българин преди 11 години
ГЛУПАВИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ, БЕНЗИНА СТАНА 3 ЛЕВА,ТОКА СТАНА НЕЗНАМ СИ КОЛКО ВЕЧЕ.....ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕМ СРЕЩУ ТОВА НА УЛИЦАТА, АМА СРЕЩУ БЕЗЗАЩИТНИТЕ *** СМЕ ГЕРОИ, УРАДЖИИ СМЕ, СТРАХЛИВИ СМЕ, ПРЕДАТЕЛИ СМЕ.....А ПО СВЕТА НИ ЗНАЯТ КАТО " *** НА ЕВРОПА", С ТОНОВЕ ПРЕНАСЯМЕ ДРОГА, НА КИЛОГРАМ ИЗНАСЯМЕ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ ЗА ***.....
50
2
 
24
 
! Отговори
буба преди 11 години
алоооо, журналит4ето, как смееш да титуловаш тоя *** ЦАР бе?*** си !!! *** мръсен си и ти
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vinagi e po dobre ..no tiq gore deto sa gledat da uni6tojat vsi4ko ...bilo to i ikonomika dori
48
9
 
22
 
! Отговори
някой преди 11 години
винаги ми е било странно унищожаването на незаконни постройки, не е ли по добре да бъдат отнемани от собственици и превръщани в домове за деца, стари хора и т.н. или отговора е това е България знаем да рушим ..... ако ги съборят и построят гора е друго ... но ще ги съборят и оставят купчина *** ...
47
2
 
18
 
! Отговори
sergant преди 11 години
va6ta mama ***
46
0
 
26
 
! Отговори
поп преди 11 години
няма новина тук, просто този дразни и султан борисов самодържеца му срина кочинката, нищо повече.. както и доган но на него само барбекюто, все пак е висш дс кадър..
45
2
 
22
 
! Отговори
До хаджи ахил-КОЛЮ преди 11 години
ДO ХАДЖИ АХИЛИ аз мислех като теб докато не видях с очите си как в Нови Белград събарят като на филм замък собственост на Земунския клан след убийството на Зоран ДжинджичБеше като в мафиотски италиански филмВърнах се в България ,имаше докум. филм за случаяСъгласи се,че в това има нещо напомнящо -символикаСиреч- не пипай държаватаПрав си ако това са къщи на рибарите/спомням си за тяхно селище/В случая, няма аналогия.Затова не си правЦар Киро си е за трепане отвсякъде и винаги си е късно.