Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността

Милиарди сме спестили на държавата, твърди премиерът
29 сеп 2012 19:06,
592
Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността
Снимка: БТА

Как осигурявам моята сигурност си е моя работа. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в севлиевското село Ловнидол относно ползването на военни самолети, съобщи Дарик.

Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето.

„Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той.

Според него данъкоплатците не са ощетени по никакъв начин. „Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Данъкоплатците в България бяха ощетени, когато всички програми на Европейския съюз бяха спрени. Всички. А сега ние сме единствената може би държава в ЕС, която няма нито една спряна програма. И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", аргументира се премиерът.

Борисов отново попита защо е било нужно да се купуват транспортни военни хеликоптери и самолети, които са празни. „Ако не съм летял с тях, те щяха да ги излетят във въздуха, щото трябва да натрупат тези часове", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
4
 
5
 
! Отговори
До 507 преди 11 години
Който може да вижда да погледне небето сега. 14:15 е в момента.Е нама как да не хапнеш гъби после!!!И не лъжете себе си! Удобно е да са нормални следи, но уви...Иначе ни отклоняват вниманието с АЕЦ, БаЕЦ и други политиканствания ;-)
394
3
 
4
 
! Отговори
504, преди 11 години
май наистина си на гъби,щом започна да адресираш към себе си !!!
393
3
 
16
 
! Отговори
до 503 преди 11 години
Бочката леко се е объркал, дават, ама на ромските данъкоплатци, и то не е от еврофондовете, а пак от нас:)
392
5
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
тоя надут пуяк..ми е противен да го гледам вече..станал е толкова арогантен..такова голямо самочувствие демонстрира..сякаш е нашият "спасител" и кой знае още какви му се въртят в главата..айде да му минава времето и да си ходи...и поне в неделя не го качвайте тук бе хора..достатъчно ни е всеки ден да се натрисаме на него
391
2
 
5
 
! Отговори
До 500 преди 11 години
В "тубата" може да намерите гъбки. Само напишете "LAST CHANCE" Един пилот с неизвестна съдба изписва над Ню Йорк със военен самолет "LAST CHANCE"Сега дали и той е бил на гъби не е ясно!Интересното е как на места оставят следи, а на други не?!?!Как започва да пръска над едно място, прави следа и после спира?!?Как така и другите го правят успоредно или на X?!?!Кви са тези гъби бе, много реално ми изглежда всичко?!? ;-)
390
3
 
26
 
! Отговори
данъкоплатец преди 11 години
"И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци" Е, тук ме хвърли в размисъл:))Аз, като български данъкоплатец, какви пари съм видял от тях, освен да давам, давам
389
1
 
2
 
! Отговори
До 498 преди 11 години
Благодаря за информацията.Не исках да ми казваш подробности-просто какво правиш-отпадъци, домати ,картофи,ракети,обувки .Неща от тоя род и колко човека работят за теб.Иначе тия бизнеси с големия ръст ги знаем.Знаем също и какво се случва с тия ,които ги движат-пишат ги в криминалните хроники ,отишли си млади и зелени.
388
3
 
1
 
! Отговори
500, преди 11 години
вземи прочети един учебник по физика за началните училища и ще си обясниш всичко ,защо са бели,защо се пресичат и всичко останало.
387
0
 
7
 
! Отговори
До 495 преди 11 години
Те се учат всеки ден :-DТи откъде намери гъби? ;-)На мен ми е чудно, защо хората ядат гъби и не погледнат към небето?Абе аз гледам едни линии се пресичат, други са успоредни... ама много бре... а май няма толкова въздушни коридори за гражданската авиация?!? Обаче колкото следи виждам, явно толкова гъби съм изяла :-*
386
1
 
15
 
! Отговори
123456 преди 11 години
Нагъл та дрънка!Когато започне сам да си изкарва средствата за такива воаяжи тогава може да говори по този начин.Пълен ***!!!
385
1
 
1
 
! Отговори
494, преди 11 години
Бизнес не се казва ,бизнеса се продава!
384
1
 
18
 
! Отговори
Смахон Дянков преди 11 години
Що се пени шефа. Сигурноста му е осигурена за следващите 20 години с пет ключалки в Централния затвор, килията съседна на КУЮВИЧ.
383
1
 
19
 
! Отговори
електорат преди 11 години
Много хора си задават въпроса - има ли по-глупав човек от Борисов - и си отговарят много лесно - ИМА и това е IQ 146....
382
2
 
1
 
! Отговори
485, преди 11 години
Съжалявам че толкова бързо изоставяш темата ,тъкмо щях да ти пращам линк как зимно време като запаля колата и след нея остават химически следи.Чудя се какви ли са ?
381
1
 
8
 
! Отговори
До 477 преди 11 години
Я кажи сега какъв ти е бизнеса ,а ние сами ще видим имаш ли ръст и с колко %.хайде кажи сега какво произвеждаш.Да не произвеждаш "КОНСУЛТАЦИИ".
380
1
 
18
 
! Отговори
Верно Борисов преди 11 години
скоро не бил никой, ама като беше гл. секретар МВР много хора навести на лобното им място с черния шлифер. Така ходеха облечени само мутрите на погребенията на свидните си дружки, ПАДНАЛИ В БОРБАТА ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ КОМУНИЗМА" И ПОРОБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
379
1
 
4
 
! Отговори
Кви избори?!?! преди 11 години
Има ли още хора да разчитат на изборите?!?!?!Аз се чудя, дали ако спрем да им вярваме и им спрем финансирането, няма да има GAME OVER?Много хора са го направили и май затова и цените вървят яко нагоре? Трябва да се компенсира от останалите донори май?
378
2
 
3
 
! Отговори
до 463,АЙЙЙЙ КЮ0.146 преди 11 години
ами МНОГО ПРИМЕРИ ИМА,ама тебе кат не те пускат от лудницата няма как да знаеш,айде,бягай,време е за другото розово хапче!
377
1
 
12
 
! Отговори
електорат преди 11 години
ДО 477: Не се и съмнявам,че бизнеса ти има главоломен растеж при управлението на герберастите! Щото твоя бизнес е да бълваш лъжи по форумите , да лижеш г.за на Тиквата и да произвеждаш простотия в промишлени количества... От тия стоки имаш даже и за износ ! Само,че дорде е време си потърси друга работа, щото след изборите, платени герберски *** няма да трябват и те чака глад...
376
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
след като си гарантира сигурността с нашите пари, не е само негова работа