Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността

Милиарди сме спестили на държавата, твърди премиерът
29 сеп 2012 19:06,
592
Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността
Снимка: БТА

Как осигурявам моята сигурност си е моя работа. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в севлиевското село Ловнидол относно ползването на военни самолети, съобщи Дарик.

Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето.

„Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той.

Според него данъкоплатците не са ощетени по никакъв начин. „Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Данъкоплатците в България бяха ощетени, когато всички програми на Европейския съюз бяха спрени. Всички. А сега ние сме единствената може би държава в ЕС, която няма нито една спряна програма. И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", аргументира се премиерът.

Борисов отново попита защо е било нужно да се купуват транспортни военни хеликоптери и самолети, които са празни. „Ако не съм летял с тях, те щяха да ги излетят във въздуха, щото трябва да натрупат тези часове", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
2
 
21
 
! Отговори
Ади и ВИЙ де ! преди 11 години
Я какво убаво коланче има премиера. Я каков убав тумбак има премиера. Че и чифте пистол... НЕ бре НЕ, и чифте ВЕРТОЛЕТИ е препасал. Ади и ВИЙ де. Световен 1 по коланче. И 1 по тумбак. И ..... за ояден врат класация няма ....... Сички места са негови.
334
2
 
25
 
! Отговори
Иванов преди 11 години
Тази *** мутра кога сяда да чете документи, да размишлява , да взима решения? Непрекъснато се развява като скъсан вестник и сипе простотии. Толкова ли сме прости ние българите че го търпим?
333
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много лош матра,л ,вътрешни врагове дебнат отвсякъде.Да познаем ли кои са хубавите?Въобще не е трудно-ами честните и почтени евреи и разбира се хамараканските разпоредители.За интересите на едните и другите що глупости и предателства се извършиха-мила Родино страдалнице!
332
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Около правителствената болница в София има сериозно присъствие на полиция. - Да не би Бойко да е? - пита развълнуван минувач. Близостоящ униформен му отвръща:- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на Плевналиев от за*ника на премиера
331
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИКВО Безподобна, остават ти по-малко от 9 месеца царуване и после на бунището на историята! То не беше Мишо Бирата, Телешките пържолки, летящи Бистришки тигри, дюнери на всеки ъгъл, които ни пазят от ислямския тероризъм!!! БАСТА Престъпник изпечен!
330
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако е частна фирма съм съгласен, но като премиер не трябва да е така. Нали е народен любимец, от кого се страхува, сигурно от бившите съдружници. За наркотиците е грешна политиката. За хванато количество наркотици страната за която са предназначени трябва да плаща половината от цената на черния пазар иначе им ги изпращаме, тогава ще имаме печалби. Вярно е че са спестени много пари, но отпред има знак минус. Много милиарди минус...
329
1
 
20
 
! Отговори
Предложение преди 11 години
Могат да се осигурят мачлета с Ким Чен Ун, Уго Чавес, Колумбийската мафия (паралелно с мачлето, може и да се разследва последната), с ядрени специалисти от Иран и т.н. Хем ще ги бием, хем ще навъртим летателни часове. Пък като се налетим, можем да купим съвсем нови самолети за още мачлета.
328
11
 
2
 
! Отговори
MIMI преди 11 години
bravo bat boiko.da se pukat du6manite.osobeno sasela stani6ev,.nikoga ve4e komunisti na vlast.koito glasuva za bsp momentalno e glasuval za dps.pomislete ne gledate li 4e tursizirvat darjavata.po dobre po malkoto zlo boiko
327
4
 
30
 
! Отговори
да-да,ама не преди 11 години
Винаги се питам какво има в джобовете на "ТИКВАТА" та ръцете му са все там ? Иначе мутрата която стана министър-председател на България успешно налага мутренският стил/анцузи,дънки и фланелки/ и говорене в общестото/все повече се налага езика на гангстерите/а що се отнася до неговата сигурност то това е работа на службите...Като падне от власт тогава ще си е негова работа...Сретен Йосич търпеливо чака този момент...Бог да пази България.пп.На изборите през 2013 г. мислете,ако ви е писнало...
326
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 20 мин. само двама не се оприличават на ***
325
5
 
18
 
! Отговори
:) :) :) преди 11 години
Я, ама тука некви герберасти гледам, дето на пръсти се броят :))) Айде у лево! Чупка!
324
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Също така си е моя работа ще гласувам ли за ГЕРБ, няма ли?
323
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нета е голяма работа и неграмотния се изявява като политикан, нищо, че пише от места за психически отклонения, като повечето от вас - коалиционни тройки.
322
4
 
24
 
! Отговори
чашата преля преди 11 години
Боко, баба Зима идва, качвай се на самолета и дим да те няма, че лошо става!!!!
321
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наглоста на Бойко се нарича ГьОН СУРАТ !
320
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По голяма наглост , не съм виждал!Самозабрави се!Колкото по рано , толкова по добре!
319
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Темата е за преброяване зурлите
318
12
 
1
 
! Отговори
До 417 преди 11 години
Учудващо е, че можеш да четеш.
317
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Ако Господ обичаше България, той отдавна щеше да си прибере пожарникаря!"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.
316
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писанията на герберите винаги са уникално ***..